Dummaste man kan göra

Jag måste bara berätta vad jag lyckades göra nyss. Jag tänkte göra mat. Jag satte på en platta i förväg, för det tar en evighet innan plattorna blir varma, men så ångrade jag mig och bytte till en mindre när jag hittade en mindre stekpanna. Det gick ett tag och jag plockade fram massor av saker jag skulle använda. Till slut fick jag inte plats med allt så jag tänkte lägga en stor påse med potatisklyftor på plattan som jag tidigare stängde av.
    Jag tänkte känna efter först hur het plattan var och om det gick att lägga något på den. Jag kände i luften ovanför och det kändes inte ett dugg varmt. Det är nu jag gör det korkade, istället för att känna efter med ett finger så använde jag tre stycken...på högerhanden och JÄKLAR så ont det gjorde.
   Våra plattor brukar aldrig hinna bli så varm så fort, men naturligtvis så blev den jäkeln det den här gången. Så nu skulle ingen kunna ta fingeravtryck på mina tre fingrar, för det har bränts bort. Lyckat va?
Snälla säg att jag inte är ensam om att ha gjort en sådan korkad sak?

Kommentarer
Postat av: Nettan

Sv: Tackar.../Ha en bra kväll!!!

2008-08-28 @ 17:13:01
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Lisa

Fin blogg :)

2008-08-28 @ 17:24:39
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Katie

Nej, du är inte ensam. Jag har jobbat på McDonalds och mina händer är helt sabbade. Jag skulle kunna göra vad somhelst och ingen skulle lista ut att det var jag om dom letade efter fingeravtryck:P



Nja, det är kanske inget jag skulle vilja bli känd för heller!

2008-08-28 @ 17:38:16
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Svar: Jag bor i Hille :)

2008-08-28 @ 17:51:28
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Katie

Livsfarligt!

Gud vad gott med korv! Jag blir alldeles hungrig!

2008-08-28 @ 18:02:43
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Svar: Borde du verkligne inte göra, den var verkligen sämst! Jättefjantig och man kan märka att den som skrev filmanuset förmodligen var lite hög, haha :D En besvikelse var den, rent sagt :)



kram

2008-08-28 @ 18:37:03
URL: http://unikacassandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback