Skit

Var till Angelica och Jimmy igår och lämnade kläder. Fick se henne i hennes balklänning. Hon var så fin!
Jag gjorde middag åt Krille i onsdags. Det gick åt helvete. Ugnen krånglade som vanligt så översta lagret i min moussaka blev bra... men inte det undre. Eftersom att ugnen krånglade så jävligt också så blev kladdkakan bränd. Den brukar bli klar på 35 minuter, den här gången blev den bränd på 20. Lyckat! Jag fick dessutom stressa pga ugnen så när jag sminkade mig så blev det fel och när jag skulle ta bort det så tog jag acetonflaskan istället för sminkborttagningsmedlet. Det sved lite... Jag som hade planerat allt så bra och allt blev skit. Men men..Sitter hemma hos Krille och väntar på att han ska åka och sen komma hem igen. Han är ju lite seg sådär.

Finklänning och tankar

image153
En liten tjuvtitt på klänningen som inte såg lika fin ut på bild...men fin är den!
Så imorgon åker finklänningen på och Krille ska få en bra födelsedag, har jag planerat iaf. Sen så bär det iväg till Gävle igen. Kommer vara hemma på fredag, för på lördag ska det firas med släkt och då får inte jag vara med. :P Det skulle vara bra om jag vann ännu mer när jag är borta....hint hint...
Jag har tänkt till lite extra idag och det låter lockande att starta eget. Det är en enorm utmaning, men det är det som är charmen med det hela, om jag klarar det.

Tävling nagellack

Nu när jag lyckats vunnit så tänker jag inte sluta. Så här är en till tävling.

Det är nagellack som står på spel denna gång. Du kan också tävla här.

Band hunden vid dragkroken

"Band hunden vid dragkroken
Under berusning kopplade mannen sin schäferhund vid bilens dragkrok och körde i väg. Före sommaren väntar rättegång för mannen som riskerar uppemot en månads fängelse, skriver Århus Stiftstidende.
   Mannen stoppades av vittnen i Århus efter att ha kört 600?700 meter i 40?50 kilometer i timmen med hunden släpande efter bilen. Djuret kom till allvarlig skada, och utöver fängelse kräver åklagarmyndigheten att mannen ska betala veterinärkostnaderna. Hunden har det i dag bra hos en annan ägare. "

En artikel i Aftonbladet idag.

Hur kan detta hända gång på gång på gång? Vad tänker folk med? Stackars oskyldiga djur som inte kan försvara sig och gör dom det så blir dom avlivade. Usch, jag blir så arg! En annan artikel var om en karl som stoppade in sitt eget barn i en micro. Barnet fick allvarliga brännskador. Det borde inte vara tillåtet för alla att skaffa barn och djur.

Yaay!!

Yes! Jag har vunnit ännu en tävling! :D Bästa priset någonsin! PÄRLOR!! :D I'm happy! YAAAAY! Jag sa ju att man måste vinna någon gång om man tävlar mycket. Fan va jag är bra!

Klagomål

Har läst mängder av klagomål på blogg.se och ingen förstår varför det är så segt på sidan. Jag är ganska smart och loggar bara in här och skriver när klockan är lite mer. Då belastas inte blogg.se och allt fungerar perfekt. Det jag inte förstår är hur alla kan skriva 40 inlägg/dag och hur dom orkar? Finns det verkligen så mycket fantasi och tid? Jag klarar knappt av att skriva så få som jag gör nu.  Men men, världsliga problem va?

Ellos i ett nötskal.

Jag är lite smått sur på ellos för tillfället. Ska skicka ett mejl innan jag ska sova sen. Jag beställde tre väskor för 29 kr sist vi beställde. Dom kan nog va bra att ha någon gång tänkte jag. Mamma blev riktigt sur när hon upptäckte att plasten dom kom i var uppskuren och en av väskorna hade hela botten uppskuren även den. Så trots det billiga priset så ska vi klaga och hoppas på en ny. Det var den väska som jag skulle använda mest som var uppskuren. Bra jobbat! Tänk om det hade varit nått dyrt som jag hade behövt eller så. Raserimejl ska skickas!

Egoism

Jag blir så trött på egoistiska människor som enbart tänker på sig själva och som inte tål att höra att dom är så. Min fader, bl.a, är sån och idag tröttnade jag. Han tycker att det är jobbigt att handla mat och skällde ut mamma sist när hon påpekade att det behövdes handla. Så mamma har nu gett upp och handlar det som absolut behövs i Forsbacka när hon har tid under arbetstid. Så idag handlade hon två fulla matkassar, som var skittunga och åkte buss hem och gick från Östanå. Efter att ha jobbat häcken av sig en hel dag och lyft tungt, med dåliga axlar, så kan inte det kännas skönt. Då är frågan, vad gjorde pappa under tiden? Jo han låg och sov i soffan. Har han slitit och jävlats tidigare under dagen? Ne, han har legat och sovit. Jag blir så trött!

En annan favorit

Wall-E! Han är sååå cool! Jag dör av skratt! Jag vill krama ihjäl honom!

Katie, the idol!

Här är ett klipp ur filmen Horton med Katie. Den coolaste figuren hittills! Jag kan inte sluta titta på klippet och jag börjar få ont i kinderna nu. Älskar varelsen!

Gone

Då var det avklarat.. Jag har nu tagit bort min lunar. Har behållt den för att kunna diskutera och ha nått att göra ibland. Märkte att jag fann allt att diskutera om väldigt tråkigt, så nu är den borta. Det var en hel del dagboksinlägg som jag räddade. Rätt kul att läsa faktiskt. Jag håller mig nu enbart till min blogg. Får se när jag tröttnar på den.

Det här med rubriker...

Ännu en vecka i Gävle och jag vill tillbaka! Mycket roligt har gjorts. Vi har bl.a. varit på bio och hittat en ny favorit, Katie från filmen Horton. Hon är klockren! Den måste ses! Jag har vunnit en tävling, äntligen. Woohoo för mig! Mina pärlor och lite kläder har även kommit och jag är nöjd. Mycket användbart. Krilles pappa kom hem från Kina med MASSOR av filmer till mig, precis innan jag åkte hem. Så jag har kollat på film idag och har inte riktigt hunnit med pärlorna än.
Tänkte nu kolla runt på nätet lite och sen göra nått halsband eller så. Måste hålla igång så att tiden går fortare. På onsdag ska det firas och jag längtar!

Hjärnsläpp

Vad tänker det svenska folket med? Eller dom få som orkar bry sig och röstar. Att jag alltid blir lika chockerad över hur folk röstar. Ännu en gång så tror folket på nån uppsnoffsad svensk kändis med en vanlig random låt som inte kommer märkas i mängden. Man skäms nästan. Usch....skamligt!

Mitt stjärtegull

image151

Kom på mig själv med att stirra på en fläck på väggen och väldigt koncentrerat tänka på mitt stjärtegull, Kristoffer. Alla som läser detta, uttala namnet! (För att retas med min babe.) Han är ju så grymt go. Sådär så man vill krama sönder honom. Jag skulle kunna bosätta mig på en öde ö med honom och inte träffa någon annan människa mer. Älskar min älskling!

Gratis godis

Chrisse tipsade om gratisgodis.se och jag kunde inte låta bli att testa. Lite skräppost i lådan skadar inte när det gäller godis. Så ställ upp för mig och mitt sockerberoende och anmäl dig du också! Gör det här. Tack så mycket!

Stan och lunch

Följde med mamma till stan. Träffade Chrisse på Ica. Det var så längesen jag såg den tösen. Jag blev riktigt glad! Så fort hon får en ledig stund och orkar, så ska vi hitta på nått.
Mamma bjöd på en skit fin svart klänning för bara 100 kr. Rena rånet. :P Den ska jag använda på en speciell dag, som närmar sig, tror jag... :D
Sen kom broder och mötte upp oss. Vi tänkte använda ett presentkort pappa fick i julklapp av sin chef, så att vi blir av med det innan det går ut. Det är 735 kr kvar på skiten. Vi var inte så duktiga på att spendera som vi trodde. Suck...

Tävling - Presentkort

Nu har jag tråkigt och letar tävlingar igen. Hoppas på tur!
Tävla här du också!

NEEEJ!

NOOOOO!!! En av mina perfekta planer sabbades nyss!!! Nu kommer det bli mer B ju. :( Snyft.... Ååååå!! Eftersom det bara blir B så funderar jag på att skita i den planen nu. Det var ju så klockrent!

Dagarna flyger förbi....

Eller så inte...men ännu en dag är förbi. Jag har gjort lite nytta idag, såsom spikat och donat med speglar och hängare, gått igenom smyckeslådor och lagat trasigt, gjort ett halsband, knäppt lite vårkort, busat med Pompe, läst på om yoga och hjälpt mamma med lite hittan och dattan. Halsbandet blev skit fint i gult och lila. Ett som sticker ut lite mer och det gillar jag. Får se om jag orkar knäppa kort på det och kanske tvinga broder att lägga in det (och dom andra tre) på min smyckeshemsida. Där har det inte hänt mycket på sista tiden kan jag då säga. Känns lite trist att göra något när det bara blir halvhjärtat.
Sitter och saknar min älskling och vill gosa (som vanligt :P). Känner mig som en bortskämd unge med surläpp som sitter och vill ha det "omöjliga".

Missing :(

Jag har inget roligt att göra. Det betyder att jag saknar min plutt. :( Jag vill gosa ju! Sysselsättning är viktigt...därför gör jag allt jag brukar undvika annars. Jag vill ha mitt stjärtegull här NU! :(

Me happy!!!!

YAAAAAAY!! :D Jag har beställt pärlor och tillbehör för 400 kronor!! Tänk så fina smycken jag ska göra. Ååååh jag blir så lycklig av bara tanken! Yay för mamma!

Nöjd som tusan

Jag drömde om pärlor och smycken inatt, vaknade och satte igång nästintill på en gång. Tre stycken är gjorda nu och jag är nöjd...och hagirig! Jag vill ha mer material!!!!! Jag har kommit igång igen iaf. :D

Pearls

Fick jätte lust att göra smycken igen...eller iaf skriva ner lite idéer så att dom inte flyr och glömmer bort att komma åter. Jag har fått lite idéer till smycken om jag kunnat beställa från panduro. Dom får fortsätta vara just idéer ett litet tag till.
Så nu tänker jag dra fram alla pärlor, som säkert är dammiga, igen. A small yaay for me!

Today

Efter en lång dag sitter jag nu här igen...och har tråkigt. Mamma väckte mig med panik i rösten idag. Sotaren var på väg hit för brandkontroll som mamma hade ringt och sagt nej till. Mamma vill inte skämmas för att det är stökigt så vi satte igång och städade hon och jag. Så jag har städat och donat sen 08.30 idag. Det blev liksom bara som så att ag fortsatte att plocka när jag blev helt själv här hemma. Har fått massor gjort. Yaay för rastlöshet. Mer yaay för stekt potatis och korv med hårdmacka och smultrondryck. Mest yaay för min karl som är bättre än den bästa!

Karlar och böcker

Karlar och när dom är förkyld. Det är som om världen går under och som om dom helt plötsligt är superdöende. Pappa är förkyld nu och han gör inget annat än gnäller och vill att ALLA ska tycka synd om honom. Stackars liten då! Jag tycker det är ganska kul att nysa och snörvla av en anledning. :P Det är extra kul när det är flera nysar i rad. Eller när man är så snorig så man måste plugga igen näsan med papper. Karlar säger jag bara...

Förresten så har jag fått böcker. :D Mamma har köpt två yogaböcker. Som även hon använder. Stjärtegullet köpte två Gardellböcker, Tjuvlyssnat och Jordgubbar och rabarber. Broder har tydligen läst tjuvlyssnat och garvat rejält nu när jag har varit borta. Den snyltaren som snyltläser min bok! :P Jag är glad för mina nya böcker och vill inte stoppa in dom i mitt "bokskåp".
Nu ska jag fortsätta att ägna mig åt min varma oboy och mina ostmackor.

Jag och tävlingar...

Ja det är ju som sagt chansen att få nått gratis, så varför inte?
Nu är det en tävling gällande presentkort i modeakutens shop. Vill du också tävla så gå in här.
Me wanna win!!

Oj oj oj

Nu var det ett tag sen. Har som vanligt varit hos mitt stjärtegull. :) Vi har bl.a varit en sväng till sthlm med Angelica och Jimmy. Angelica köpte studentklänning och hämtade en balklänning. Jag är nog gladare än henne tror jag. Min Angelica kommer bli ännu finare än vanligt och hon kommer vara vackrast av dom alla! :D Sen så har vi varit hem till T som hade födelsedagsfest. Jag hade väl så kul som jag kunde ha, tror jag. Jag är inte så dum som vissa tror... Vi to en tripp till Valbo och köpte böcker, kallingar och åt glass. Gott var det! Det har spelats mycket Katamari och mycket har rullats upp. Jag har agerat kortgivare och pluttflyttare vid två tillfällen när det har spelats Starcraft. Pippisarna har fått bebis som är skit söt!! :D Den är såå liiteen och rosa med gula fjunfjädrar! Stjärtegull har varit lika mongo som alltid och jag saknar honom redan. :(

När jag kom hem så fick jag gosa lite med Pompe, ge honom lite gotta och sen hjälpa moder och broder med akvariet. Vi har flyttat det till ett lugnare ställe och gjort jätte fint. Dom har blivit jätte stor under tiden jag har varit borta. Det är ganska skrämmande. Nu tänkte jag ta igen allt på nätet och sen kanske titta lite på film.

RSS 2.0