Varför blogga?

Börjar tröttna riktigt rejält på alla bloggare/bloggerskor som slutar svara på kommentarer och slutar bry sig om sina läsare såfort de är populära och har kommit upp i ett stort antal läsare. Jag förstår att det inte går att svara på varenda kommentar, men frågor går väl att svara på? Det jag inte heller förstår är hur alla kan fortsätta kommentera när de aldrig får svar.
   När dessa väl svarar så gör dem det i sin egen blogg. Om då dessa människor får så mycket kommentarer så att dem själva inte har tid att svara på allihop, hur ska andra då orka leta efter svar bland alla dessa kommentarer? Riktigt korkat.
   Orkar man inte bry sig om sina läsare så ska man inte ha en blogg. Skriv dagbok istället eller sök jobb på någon tidning där du kan skriva för dig själv. Jag svarar på alla kommentarer jag kan svara på och då försöker jag alltid till mitt yttersta att hitta något att svara.

Kommentarer
Postat av: Stephanie Ampel

nej inte alls =) men den här va bra!

2008-10-08 @ 00:20:55
URL: http://ampel.blogg.se/
Postat av: Chrisse

Haha, hur brutalt lät inte det där då ;)

Du får gärna komma om du låter dörrarna vara :)

2008-10-08 @ 09:31:03
URL: http://stinolinen.blogg.se/
Postat av: Ingrid's fotoblogg ^^

håller med :/

min blogg har blivit liiiiite känd, inte mycket, men om jag blir en större blogg så ska jag ändå svara på kommentarer :)

2008-10-08 @ 14:32:47
URL: http://svartvitnagellack.blogg.se/
Postat av: kajsa

Huvudet på spiken! Precis vad jag tänkt många många gånger och det gör mig lika irriterad varje gång. För jag förstår visst och alldeles naturligtvis att det är svårt att hinna om man får många kommentarer. Men jag vet stora bloggare som de flesta av dagarna de bloggar inte får mer kommentarer än "vanliga" normalstora. De har bara sjukt många besökare. Men de besvarar ÄNDÅ inte sina kommentarer. Dåligt hyffs helt enkelt.

Jag svarar ibland flera dagar i efterhand på kommentarerna. Men det är för att jag alltid ligger lite efter. Men jag svarar ändå alltid!

2008-10-08 @ 21:03:22
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Dennis

Håller verkligen med dig! Det är så tröttsamt med alla som tror att de är "för bra" för att svara på sina kommentarer... Klokt skrivet! :D



Jag ska plugga lite nu. efter det blir det glass och tv... vad händer hos dig då? :)

2008-10-08 @ 21:59:06
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Neumann

Hehe, jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg, tycker att det ser lite knasigt ut när jag skickar svar till den andra bloggen. Jag har ändå inte problem med att få svar från andra bloggar i min egen blogg, men jag känner mig obekväm när jag själv gör det. Om jag vet att det är en ny besökare som har en fråga kan jag nog besvara frågan både i min egen blogg och i den nya besökarens.



Och jag har en okänd blogg.

2008-10-16 @ 13:21:10
URL: http://frauneumann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback