Dags att sluta.

Efter mina redan schemalagda dagar så blir det inte fler jobbdagar på Dinner's. Tjejen jag bytte av igår hade inte fått någon lunch. Det fanns inte tid för de andra att byta av henne så hon fick småäta istället, men vi får inte äta framför kunderna. Dem ville alltså att hon skulle gömma sig under disken och äta så att hon klarade av 8½ timmers arbete. Dessutom så dras det av 33 kr/arbetsdag så att vi ska kunna äta av allt fritt där.
   Chefen hade varit förbi och påpekade att vi inte fick ha någon stol,  ingen mobil (vi har mobilerna där så vi kan kolla på en klocka lätt.), vi ska helst inte störa de andra anställda, och varenda kund som går förbi ska mötas av ett leende och ett "välkommen". Hon menade att vi inte ska t.ex. sitta under bänken och äta.
   Så alltså, vi vet aldrig när eller OM vi får äta, vi får inte sitta ner ALLS, vi får ingen hjälp av de andra anställda, vi är underbetalda och får betala för en lunch vi kanske inte får och vi får bara massa skit för allt vi gör. Jag tänker inte jobba där mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback