Frillan


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6 (1/60s, F8, ISO 140, tagen med närbildsinställning)
Jag har inte noterat den här bilden förut. Idag fastnade jag för den och var tvungen att visa er. Förra året var det frost och ett tunt täcke av snö redan 5/11. Det var inte det jag skulle visa dock, jag tänkte visa den spretiga mossan som påminner om någon random fotbollsspelares frisyr och den grymt snygga bakgrunsfärgen, undrar hur jag fick till den...?

Kommentarer
Postat av: eva

Vackra foton du tagit:)

Det är inte tagit ur luften jag tycker absolut det borde göras något åt detta problem!!

I svenska fängelser är 80% invandrare i första andra tredje led och den statistiken är visserligen flera år gammal men det ser inte bättre ut nu på anstalterna!!

Efter det jag skrev så har det varit flera personrån till där jag bodde i Andersberg och för 1 år sedan så fick dom fast en grupp utländska killar som gjort sig skyldig till massor av personrån under ett års tid!!!

2009-12-09 @ 07:48:23
URL: http://keltisk.blogg.se/
Postat av: eva

Håller med att man definitift inte ska lita på media att det ofta blir felvinklat!

Men dessa uppgifter fick jag av frivården då jag var ute och föreläste i skolor om droger och vad kriminella kostar i samhället!!!

Vi skulle ha tjänat pengar på att sätta in resurser i tid istället för att blunda åt problematiken som det görs nu!!

Men så ser det ut att oftast är det de svaga i samhället invandrare som inte har fått tillräckligt med stöd i skolan, svenska barn som det går dåligt för i skolan och ingen av dessa går ut med Godkända betyg och går och drar bara, då blir det så här!!!

Jag tycker resurser ska sättas in i tid att alla ska ha rätten att kunna utvecklas och inte bli utstötta som det är nu vilket man e svensk eller inte!!!

Gillar absolut inte detta klass samhället som börjar byggas upp!!Alla som är svaga hamnar utanför samhället och det är en hemsk utveckling och gynnar ingen!!

Jag har absolut inget emot mångkultur utan det är bara utvecklande!

2009-12-09 @ 17:44:16
URL: http://keltisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback