Är en simpel bild på en kändis värd deras liv?


Jag kollade på ett program på femman om paparazzi. Det väckte en fråga i mitt huvud. Hur ska man få stopp på det?

Visst är kändisar medvetna om att dom får riskera deras privatliv om dom blir känd, men glömmer alla människor bort att dessa människor ger oss filmer, musik och allt annat vi vill ha? Måste dessa människor som vi beundrar offra deras liv för att vi ska kunna se och höra det vi beundrar? Har vi alla glömt Dianas död? Dagligen så är detta påväg att ske igen då paparazzifotograferna försöker skapa olyckor, då kändisar blir utsatta för stress som kan orsaka olyckor och oskyldiga människor riskerar sina liv bara av att gå i närheten av en kändis. Då menar jag itne att en kändis inte är oskyldig.
   Det var många som såg dokumentären om Britney som visades för inte så länge sedan och blev chockade över antalet fotografer och hur påträngande dom är. Jag trodde att alla visste om det redan, men tydligen inte. Även efter att folk fick reda på hur förjävligt det är så köptes det iallafall tidningar med skvaller och bilder letas fortfarande rätt på genom internet.
   För att få stopp på terrorn så måste alla sluta köpa skvallertidningar och sluta leta rätt på inspirationsbilder som är tagna av paparazzi. Att beordra alla fotografer att sluta tjäna pengar, att sluta jobba, är ganska omöjligt. En bra bild kan vara värd en kvarts miljon eller mer. Försök att få en paparazzi att säga nej till det du. Det är mycket lättare att bara inte köpa en tidning och att låta bli att inspireras av bilder tagna på kändisarna på deras fritid.

Det är inte enbart paparazzifotografernas fel, det är alla som köper skvallertidningar som agerar fel också. Så länge det finns efterfrågan så fortsätter fotograferna att jaga kändisarna. SLUTA KÖPA KÄNDISARNAS LIV!

Kommentarer
Postat av: Matilda

:-)

Var en riktigt härlig utflykt!

2009-01-04 @ 17:49:27
URL: http://matildasalmen.blogg.se/
Postat av: anki

hehe, ingen aning faktiskt :D jag har inte sådana, men har tänkt inskaffa mig dom =) dom är ju stencoola, prefekta outfiten till party, eller på stranden i sommar :D

2009-01-04 @ 19:12:57
URL: http://amatanovic.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: ja visst är han söt!

vad har du för dig då?

2009-01-04 @ 19:54:25
URL: http://jennifermolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback