Jäkligt smart!

Att inte jag kom på den här mirakelprodukten! Desperata människor som vill gå ner i vikt köper en produkt som de inte har en aning om fungerar eller inte. Du ska fortfarande gå ner i vikt på egen hand och Alli hjälper dig med extra 50% av din viktnedgång. Alltså om du går ner 10kg själv så hjälper Alli dig med 5 extra kilon, så du går alltså sammanlagt ner 15kg.
Jag undrar dock hur man vet att det fungerar. Om du ändå kämpar på som vanligt för att gå ner i vikt hur vet du då att alli gör någon nytta? Är det någon som vet mer än mig om detta? Jag tycker det låter som ett genialiskt sätt att tjäna pengar på desperata människor. Sockerpiller i snygg förpackning med ett bra löfte som inte alls går att kontrollera. Perfekt! Varför kom inte jag på det för?

Kommentarer
Postat av: pelle

Precis så här tänkte jag med! Vadå "hjälpa till med viktminskning". Binder fett gör den också? Jag som trodde kalorierna var fetmans största bov i dagens samhälle.

2009-10-15 @ 09:37:00
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Katarina

Haha helt rätt! Tydligen kan man få leverskador av dem och så har jag hört att man får springa på toaletten ganska ofta när man äter dem.

2009-10-15 @ 14:39:09
URL: http://ettperfektsubstitut.blogg.se/
Postat av: josefin

Det alli gör är nog typ att den rensar i kroppen och man måste gå och skita ut massor. Således bajsar man ut mycket av de kalorier man får i sig under dagen. Men jag litar inte riktigt på den...

2009-10-15 @ 15:47:39
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Veronika

Usch sånt där kan aldrig vara bra att stoppa i sig!

2009-10-15 @ 15:53:51
URL: http://veronikascrib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback