Vad göra?

Det blir ingen bild den här gången, det blir en massa svammel istället, sorry!
Jag orkar inte leva det liv jag lever längre, därför har jag bestämt mig för att förändra det. Frågan är bara hur? Jag funderar på att satsa fullt ut på en utbildning som jag verkligen vill klara av och som kan ge mig jobb i framtiden. Hur lätt som helst, för alla andra, jag vill verkligen inte plugga och jag vet verkligen inte vad jag vill plugga.
Det enda jag vet är att alla utbildningar som låter intressant ligger långt bort utav helvete och jag vill helst inte flytta tvärs över landet. Jag vet ju att jag kommer bli kvar när jag väl har flyttat.
Jag har varit hos ett företag och tagit reda på vad jag behöver för att klara av ett arbetsliv och det allra viktigaste var att jag trivdes på arbetsplatsen och med arbetskollegorna. Ett yrke som enbart går ut på att du tjänar mycket pengar är alltså inget för mig.
Därför är det skit svårt att faktiskt hitta ett jobb där jag ska kunna trivas och som jag kan få också. Därför är det nog så gott som kört, jag måste nog börja plugga så att jag får några grunder. Bara av att gå in på studera.nu får min mage att vända på sig och jag känner paniken bubbla upp. Hur sjutton skulle det vara att faktiskt sitta i en flyttbil och flytta för att plugga i minst tre år? Kommer jag svimma och ångra mig? Ja antagligen.
Så vad gör jag? Tvingar mig egenom panikångesten och hatet för högskolestudier och mår piss i tre år? Jag vet ju att tre år inte är något när man tänker på alla år efter då jag förhoppningsvis skulle få det jobb jag vill ha, men det känns som att jag hellre dör nu när jag tänker på det.
Jag vet ju vad det självklara svaret är, men jag vill verkligen inte inse det!

Kommentarer
Postat av: Fanny

.. åå, stackare. Jobbigt att känna sig "tvingad" att göra något för att komma vidare lixom. Lycka till med skolan och allt!Vill också säga att jag tycker att du fotar JÄTTEFINA bilder och att din blogg är jättetrevlig. Jag & min vän har precis startat just en "fotoblogg" hoppas faktiskt på att kunna se utveckling i bloggen.Sen har jag en liten fråga ang. design, ser att du har kodat så att bakgrunden står still, JÄTTEFINT! Du vill inte dela med dig av hur du gör detta?Ha det bra!

Mvh. Fanny

2011-01-29 @ 08:00:19
URL: http://bilde.blogg.se/
Postat av: Roxanne

Jag hade en riktig piercing, alltså en smiley, i munnen. Det var ingen smiley-gubbe på kulan eller dylikt.2011-01-31 @ 17:22:04
URL: http://kissamiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback