Hatar mig själv

Jag är så förbannat jävla dum i huvudet! Jag ångrar allt jag har gjort i hela mitt liv!!! Jag är så förbannad på mig själv, måste avreagera mig på något sätt annars kommer jag göra något mer dumt. Fy fan!

Attackerad


Nikon D90 + Sigma 70-300mm F4-5.6 (1/160s, F5.6, ISO 100)

Det är en familj med trastar som bor i ett halvdött träd efter ån som jag har försökt fånga på bild. Första gången jag försökte, när jag precis upptäckt boet, så flög den ena föräldern ut och attackerade mig. Jag upptäckte då att det var just trastar eftersom att den sket på mitt ben. Som tur var så hade jag långbyxor på mig.
Efter det så har jag försökt fånga familjen på bild, men på ett längre avstånd. Det har inte gått så bra. Däremot så fångade jag denna rackare på bild häromdagen. Fin va?

Uppåt och bildäck


Nikon D90+Sigma 70-300mm F4-5.6 (1/80s, F5.6, ISO 100)

På sista tiden så har allt i livet fallit ihop och jag har kännt mig hopplös, men nu börjar det gå uppåt igen, jag blev t.o.m. sugen på att gå ut och dansa nyss! Synd bara att jag inte har någon att gå ut och dansa med längre då min danspartner nu bor i Sthlm. Det går uppåt iallafall!!!!

Jag var ut och fotade idag, bilder från idag kanske kommer imorgon eller något sådant, nu får ni se en tråkig bild på ett bildäck!

RSS 2.0