Wow

På veterinärerna så kommer han som spelar Daniel (tror jag) i Skilda världar in. Fråga mig inte hur jag kan känna igen honom och veta att han är med där men... Han och hans tjej har en papegoja och dom får skäll för att dom gett fågeln fel mat. Då är frågan: Hur kan man skaffa ett djur utan att ta reda på vad djuret ska äta för att må bra? Korkat? Yes yes. Tur att det gick att åtgärda? Verkligen yes yes! Det enda som jag tänkte var wow, hur kan man vara så korkad som vuxen? Så skulle jag aldrig göra mot våra paddisar!

image3

Yes yes

Nu är jag näästan klar. Orkade bara inte dammsuga idag, men annars så är allt i ordning igen på mitt rum. Det konstiga är att trots alla nya saker jag köpt och fått på sista tiden så ser mitt rum nästan större ut. Är jag verkligen så duktig på att inreda? Svar: Jaha, självklart!
   Förövrigt så håller jag på att bli tokig på alla som ska gå ner i vikt just nu. För det första så ska alla göra det. Varenda jävel klagar på sitt "fett" och ska börja banta. För det andra så gör alla det på fel sätt. Hittills är det bara mamma och broder som går ner i vikt på rätt sätt. Jag har hört alla möjliga metoder och allihop är lika mycket skitsnack. Ex: sluta äta kolhydrater HELT. Öööm hört talas om kostcirkeln? Minska magsäcken, genom att sluta äta i några dagar. Under svält så lagrar kroppen de fett som finns i kroppen redan och det hjälper inte ett skit. Dessutom, låter det hälsosamt att inte äta? Jag blir trött. Vad sägs som att röra på sitt arsle och träna den del av kroppen du "behöver" träna och istället för att sluta äta något eller helt så kan folk sluta dricka alkohol t.ex. Hur kan det vara så jävla svårt att bara sluta äta skit, äta varierat och röra på sig?
   Jaja det är säkert skit lätt för mig att säga som vill gå upp i vikt. (Vilket inte är så lätt) Men vafan kan folk börja tänka logiskt istället för att lyssna på andra idioter som kommer att ha nedbrytna kroppar inom en snar framtid, för att dom inte lyssnar på sin kropp. Jag menar känner du dig hungrig så är det nog för att du är hungrig och behöver nått att äta. Får du massa symptom som du inte haft förut, så kan det bero på någon sorts form av brist i din kropp. Och tro mig, kroppen mår inte bra av att inte få i sig allt, inklusive socker, fett och kolhydrater!
   Nu har jag tröttnat och jag hoppas ni allihop kommer må dåligt av era dumma påhitt! Jag citerar en av de dumma "En bil är en lyxvara". Tänk på det och gå till jobbet nästa gång. Sist men inte minst så ska jag förklara mina "" i den här texten. En hel hög av dessa bantande personer behöver inte alls göra det egentligen, dock så kan det ju vara bra att röra på sig och sluta vara allt för onyttig ändå.

Nu har jag fått ur mig min ilska och för att jävlas så ska alla idioter få kolla på min fina bild.image2

Loving my mum

Hon kom hem och berättade att hon har köpt mer chokladsås som står nere. Glass imorgon då. Sen så sätter hon sig och kollar igenom bilderna jag har knäppt och nu lekt med på datorn. Hon är så go och säger att alla har blivit jätte bra. Antingen så är jag duktig eller så är hon partisk. (Alternativ två är rätt.) Jag tycker att det är så kul att se en bild bli bra och kanske t.o.m vacker, så för mig spelar det ingen roll vad andra tycker. Men nog är det kul att höra mammas partiska komplimanger allt.
   Imorgon är det cruising i Gävle. Som jag har längtat efter den känslan. Hoppas bara att alla fjantar i volvo stannar hemma. Finns det nån mer svenssonbil är en volvo? Kör man volvo så är man antingen pensionär, nybliven körkortstagare som går fordon eller så har man familj. En volvo kan aldrig bli så speciell att den får vara med på en cruising, aldrig. Mitt intresse för bilar har jag fått från mamma, ännu en sak som jag refererar till rubriken.
   Fortsätta fixa med bilderna kanske? Det är ju så kul! Först ska jag skälla på Christoffer den jäveln! Har köpt massa saker åt mig för att fjäska. :D

Money

Lika flyktigt som fröna på en döende maskros är mina pengar i plånboken. Vipps sa det och så försvann en hel del. Jag skulle använda mitt presentkort som jag fick av Christoffer när jag tog studenten. 1k på Indiska. Jag visste att det antingen bara skulle bli en sak eller en hel massa med småsaker. Jag upptäckte snabbt att det fick bli massa småsaker. Fan 1995 jävla kronor för ett överkasst. Likadant med en enkel jävla pall som jag lika gärna kan snickra ihop om jag hade tillgång till material. Herregud. Jag handlade för nästan 400 och var nöjd. Jag får komma tillbaka dit och lära mig att inte vara snål någon annan gång.
   Jag och min kära moder höll på att bryta ihop också så vi hade bråttom ut därifrån. Det finns inget värre än människor som beter sig som småbarn när dom fan nätan är vuxna. Förstår dom inte hur dum dom låter? En jävla tjej försökte vara som Silverstedt och blanda in engelska mitt i meningarna. "Du ska bara köpa strumpor med mycket cotton i." Hon upprepade dessutom ordet cotton ca 10ggr. Jag hade sån lust att skrika BOMULL, DET HETER BOMULL. För guds skull, måste dom vara så jävla högljudda också? Vart vi än gick så hörde man hela tiden nån dryg fjant i närheten. Usch va irriterad jag blev och dom förstörde min och mammas fina tid med flyktiga pengar ur plånböckerna.

          image1

GÅR INTE

Hur faan jag än gör så får jag inte plats med alla mina tröjor i garderoben. Inte utan att det blir kaos efter en vecka. Jag behöver en till garderob!! Har klurat på detta gigantiska I-landsproblem hela dagen. Jag har lyckats hänga in två galjar. Är jag inte duktig?
   Jag gick t.o.m ner och moppade golvet för att jag inte orkade komma på en lösning. Sen så gick jag igenom alla mina papper och slängde det som inte var viktigt för att slippa lösa problemet. Sköldpaddorna fick ett nytt boende för att jag inte orkade ta tag i det.
   Imorgon då jävlar. Jag vill ha min fotölj tillbaka, nu är den en enda stor tröjhög. Men löser jag inte problemet så kanske jag har städat och gått igenom hela huset innan det är färdigt. Mitt glas är halv fullt och jag ser det positiva med det hela.

Pigg som vanligt

Det har blivit en vana att lägga mig tidigast 03.00 nu. Men Prasse upptäckte att vi var B-människor igår. Vilket förklarar varför jag alltid pluggar och städar när alla andra går och lägger sig. Jag är gjord så helt enkelt. Det ligger i mina gener att jag ska va död på morgonen och pigg som en jäkla mört på kvällarna. Inte för att det hjälper att inte ha nått att kliva upp tidigt för heller men ändå. Jag är gjord så.
   Jag sitter och mixtrar med mina bilder och käkat chips just nu. Funderar om det ens är möjligt att gå nån fotokurs. Det skulle vara intressant och kul. Men jag är sugen på biologikurserna som man kan läsa på distans i Gävle också.
 Men först så ska jag få veta om jag blir städerska eller inte. Ringde och visade mitt brinnande intresse för rengöringsmedel idag. (Notera sarkasmen) Men det är pengar och en sysselsättning om jag får jobbet iaf. Hellre så städar jag och då inkluderar jag toaletter, än vänder hamburgare på Mcdonalds.
   Är så sugen på att tattuera mig så jag blir tokig. Men jag vill vara bombsäker på vad jag vill ha och att tattueraren verkligen kan sitt yrke. Det saknas lite pengar också, men det ingår i min plan att efter ha skaffat mig en lägenhet senare ha råd med en eller  två stycken. Min önskelista blev plötsligt elva punkter lång.
   Jag tänker nu tvinga mig själv till söms och vakna tidigt imorgon. (Vilket betyder, när någon väcker mig) Varför ska Christoffer vara okontaktbar för? Men han skulle ha sovit för längesen iaf så det hade inte spelat så stor roll.

Jaja natti natti världen.

Önskelista

Min nuvarande önskelista:

1. http://www.xlcomputer.se/catalog/product_info.php?cPath=24_40&products_id=411&osCsid=a6b8e72a3962e981f7ff3f4c9bcc4480

jaja länken är jättelång men vem bryr sig? Jag vill ha storlek small, för jag är ju liten, enligt alla andra.

2.
http://www.xlcomputer.se/catalog/product_info.php?cPath=24_40&products_id=404&osCsid=a6b8e72a3962e981f7ff3f4c9bcc4480

jaja den är också jättelång. Upprepa dig inte. Även den här i storlek small.J ag vill även ha den och därför kan jag inte köpa någon själv. För jag är för snål för att köpa två. :P

3. En helt egen kamera. Har fått intresse för fotografering. Det är kul när man står bakom kameran och inte framför.

4. Pärlor i alla nyanser och former. Det är en dyr hobby om man inte har tur på reor.

5. Typ varenda plagg i ellos och harlens vinterkatarlog. Allt som ser ut att vara perfekt för en mysig kall vinterdag är perfekt åt mig.

6. Ett jobb och en lägenhet nu när allt sket sig. Lite omöjligt, men det är önskvärt för det.

7. En tripp till frisören. Mitt hår är långt och behöver färgas.

8. En riktigt trevlig dag med tillhörande trevlig kväll då allt går som det ska och jag har trevligt utan fjäsk (iaf inte allt för mycket).

9. Den trevligaste och ärligaste stylist, som varje dag kan plocka fram kläder och skor åt mig. Det är det jobbigaste att göra varje dag.

10. Choklad. I mängder. Alla som känner mig tänkte där ett tag "Åh så konstigt, hon har inte nämnt godis en enda gång." Men tji fick ni. Klart som korvspa att jag önskar mig massa sött.

Det är bara tio små enkla önskningar jag har. Lätt fixat ju, så come on. Give me!!

Faan!

Allt som tidigare har varit fördelar har nu blivit nackdelar och min lista över för och nackdelar har nu vägt över. Nu är listan med nackdelar dubbelt så lång som den med fördelar.
Jag har kommit på att jag vill flytta och plugga av helt fel anledningar och det kommer jag på dagen innan flytten. Men för en vecka sen så var det fortfarande inte en verklighet. Men i söndags så blev det en veklighet och sen dess har jag tvivlat.
Vill jag verkligen kasta bort tre år på en miljöutbildning? Fan att jag inte sett verkligheten tidigare. FAAAN!
Anledningarna till att jag vill plugga miljö i Norrköping är för att slippa pappa, ha något att göra och för att jag får en större chans till ett jobb. Men däremot så är det inte för att jag vill göra det eller för att jag är så jätte intresserad av det.
FAAAN!!
Jag vill prata med Christoffer, men han är inte här. Jag kan inte sluta gråta. Varför måste jag alltid ändra mig i sista sekunden? Jag hatar mig själv och jag hatar beslutstaganden!

Ja premiärinlägget var ju posetivt.....eller så inte. Nästa kanske blir roligare.

RSS 2.0