Whopido

Migrän idag då. Yaay..... Men bättre att ta skiten nu när jag är sysslolös än sen närmare jul när allt kör ihop sig. Ganska coolt att jag kan välja när jag ska ha migrän ändå. Det är aldrig kul, men coolt. Jag har suttit och varit taggad sen jag vaknade nu. Yay! för julbord!! Taggar inför systerbesök också. Skönt att äntligen få träffa henne igen. Grymt taggad för båtfärden också. Taggad trots migrän! Hell yeah!

Ny favorit

Jag var med familjen och handlade igår. Skit skönt att bara gå och plocka när någon annan betalar. Jag brukar normalt inte tycka om olika yoghurtar eller risifrutti och sånt som man äter som mellanmål och så. Men när det inte var mina pengar så laborerade jag. Rassel: Kola-kulor! SÅ gott! Billigt också så jag ska köpa det hela tiden nu. Yay för mig om gillar ett mellanmål. Jag är så duktig!

Kallt men trevligt

Det var en upplevelse att åka buss till Gävle tidigt på dagen. Kändes bra att lyssna på Simply the best som start på dagen. Jag blev dock så irriterad på alla som har dom fula svea mössorna på sig! Tycker folk att det är snyggt eller har dom inget eget tänkande alls? Herregud, jag hade en likadan mössa när jag var typ fem. Den enda skillnaden är att det stog mitt namn på den och inte svea. Undrar hur mycket en sån mössa kostar, jag kan nästan lova att dom jävlarna är svinigt dyra. Vilket gör dessa människor ännu mer korkade. Dom är ju ful!
   Upptäckte att antingen så är Forsbacka större än vad jag trott eller så är ungdomarna i Forsbacka riktigt nonchalanta. Jag menar hur många ungdomar kan det finnas i Forsbacka? Jag lovar att allihop satt på bussen och det var bara två av dom som pratade med varandra. TVÅ! Jag trodde inte ungdomarna i Forsbacka hade något val, jag trodde dom alla var vänner för att dom måste. Jag hade tydligen fel...
   Jobbintervjun gick väl bra antar jag. Det var ganska kul att få reda på hur kasst korttidsminne jag har. Jösses, det var nästan chockerande. Men jag är tydligen skit duktig på att reagera när nått är fel iaf. Det måste ju vara bra. men dom som känner mig borde veta att jag är kass under stressade situationer. Så intervjuer kan inte gå super för mig.
   Jag tackar för sällskapet iaf. Det var kallt på stan men det var ju trevligt iaf. Bra för magen med besöket till Buddy's också, behövligt när magen är tom. Jag var så duktig så jag köpte min favoritfilm, som jag kollat på idag. Jag överlevde bussfärden hem också, helt otroligt! Ännu en gång så har Susanne klarat av att åka buss! Inte bara en gång utan två! Helt enastående!
   En kall men bra dag lär jag då säga. Jag längtar oerhört efter syster nu och vill att tiden ska gå fortare! Jag vill höra vad hon har varit med om sen sist hon var här och jag vill höra hennes åsikter om allt. Tid, gå fortare!!

Kopierat

Panik när jag kom på att mamma inte tog med mina papper och kopierade på jobbet. Tur att man har grannar. Jag letade rätt på betyg och sånt och gick till min snälla granne. Han vill så gärna ha någon användning av alla sina leksaker och det är därför han blir så glad när man ber honom om hjälp...tror jag iaf. Tänk att inte ha grannar som alltid ställer upp. Jag har nu prima fina kopior på betyg och stipendium och allt. Yay!

Party m.m

18.20 på lördag kväll klev jag av bussen i Gävle och väntade på Krille. Om det blir en vana att jag väntar på Krille, som alltid blir sen och om jag kommer träffa massa skumma Gävlebor varenda gång, då går inte jag med på det längre. Jag hann träffa en trevlig kvinna som undrade om jag tappat mina vantar (som jag hade på mig för övrigt), två grabbar i 25-års åldern som först undrade vart alla öppna kiosker fanns i Gävle och som sedan undrade om jag velade hänga med till deras hotellrum, en till kvinna som undrade vart stationen låg och till sist en gubbe som tyckte att jag var dum som stog ute efter en gata i Gävle helt själv så sent...för det kunde ju komma dumma gamla gubbar och röva bort mig. Smart sagt. Men till slut så kom Krille iaf, sent som vanligt. Vi hämtade upp Jimmy, Basse och Maxmat. Hemma hos Krille väntade Prasse och Kjelle. Efter lite maxmat så blev det glögg och allt annat blött att skölja struparna med.
   Temat för kvällen var ju guitarrhero3 och det spelades friskt. Jag ville dock inte vara sämst bland dom sämsta, så jag lät bli. Marcus slöt sig till gruppen också och som vanligt så är Marcus helt sjuk och jag känner mig lite hatisk mot honom när han spelar. Jag nämner inga namn men en viss höll på att bli blöt i byxan av Marcus spelande... Jag säger då det.
   Härner kom också och två av hans vänner. En av dom var inte så klipsk direkt. Det var chockerande och skrämmande. Vad sägs om dom här citaten? "Du kan få ta på min om jag får ta på dina bröst?" Eller "Många har tagit på mina bröstvårtor." Vad vill han att jag ska göra med informationen?? Det är en sak att vara rak på sak och det är en helt annan att vara korkad och rak på sak. Vissa skulle behöva gå i raggarskola.
   Det blev svarte till slut, när vi dumpat ärthjärnan, Härner och den tredje. Lika trevligt som vanligt. Prasse dök upp efter att ha spelat biljard med Jimmy och var svartfläckig. Avis på dalmatiner? Ja jag tror det. Eller så hade dom krigat runt biljardbordet..kan vara så också.
   Efterfest hos Krille efter det. Marcus slöt upp ännu en gång och fortsatte visa sina kunskaper fast på sitt slappa vis. Kan man se mer apatisk ut? Han testade även att spela på två gitarrer samtidigt. Det gick bra det också. Vi somnade någon gång på morgonen efter många om och men.
   Söndagen började efter någon timmes sömn med frukost för en kung. Oboy och macka, det är så det ska va! Sen så blev det Flushed away, alltid lika bra. Lunch och jag lär då säga att jag blev imponerad. Jag trodde då aldrig att grabbar kunde göra mer än det simplaste. Levande ljus t.o.m. Imponerande. Lätt att jag ska käka hos Kjelle varenda dag när jag har blivit Gävlebo. Okej Krille och hans lillebror var också med och hjälpte till att skapa den perfekta lunchen. Vi kollade på The Wicker Man också och sen var det hemfärd.
   Jag visste att jag skulle somna på bussen och vad gjorde jag? Det måste ha varit när bussen svängde ut från centrum. Som tur var så ringde någons telefon så jag vaknade. Då ringde jag hem och bad om skjuts från Östanå. Sen så somnade jag igen....och vaknade av att fader ringde och sa att han väntade i Östanå. Jag tackar för det, annars hade jag nog blivit väckt på resecentrum. Väl hemma så kollade jag på Miami ink och sen sov jag.
Det blev långt, men roliga helger måste beskrivas och då får det bli långt :P
Nu ska jag kolla på en av dom hundra filmer jag lånade av Krille.

Punktad planering

Guitarrhero3 och ölfest hos Krille nu i helgen
Gävle runda med Aldis på måndag
Jobbintervju på tisdag
Syrran kommer på besök 1-?
Kryssning med boysen 6-7
Matlagning med Angelica någon gång
Jobba? Förhoppningvis snart.
Hitta på nått med Amanda? När varken hon eller jag är upptagen.

Det var massor mer...men det är bortblåst....

Dolt nummer

Har ringt tre gånger idag. Först från Manpower. Jag fick veta att någon gång i framtiden så skulle jag komma på intervju. Sen så ringde någon från Studentbo och vela ha mitt kontonummer för jag ska få tillbaka 645 kronor som jag betalat förut. Yay! Slutligen så ringer hon från Manpower igen och säger att jag ska komma på intervju på tisdag. Inte så långt i framtiden blev det då... Yay tänkte jag och sen säger hon "Du ska ha minst två referenser med dig." Vilka referenser??? Hur ska jag hinna hitta två referenser från tomma intet till på tisdag?!?! Samtalet som jag har väntat på har jag dock inte fått än. Jag lovar att Sodexho har glömt bort mig. Whoopido...

Paddor någon?

image84

Jag har gjort upp en jätte trevlig plan över hur jag ska vänja mig vid tidiga mornar. Jag ska gradvis ställa klockan en halvtimme tidigare...det funkade tyvärr inte idag dock. Någon gång lite efter 05.00 så bestämde sig sköldpaddorna för att möblera om i akvariet. Små stenar i mängder kan låta ganska mycket. Runt 06.15 gav dom upp...för ett tag. 07.14 bestämde dom sig för att ha ett vattenfall i sitt hem. 07.37 tröttnade jag och satte på tv:n. 08.25 började det regna och jag slapp ha tv:n på. 09.30 ringde min klocka. 10.11 vaknade jag. Snälla någon ta sköldpaddsjävlarna och gör vad du vill med dom!!! Hur kan dom låta så mycket? HUR? Tur för dom att dom är små söta aliendjur, annars hade dom inte levt nu.

Sumering av de senaste dagarna

Lördag kväll var lyckad och jag fick besöka krogen. :D Yay! Jag fick min burgare på Buddy's också. Dubbel-yay! Nämnvärt är även att sällskapet var trevligt. Fader hämtade mig på söndagen och jag åkte ännu en gång bärgare med honom. Det känns som om det är det enda jag gjort den senaste veckan. På söndag kväll åt vi tortillas här hemma, vilket alltid är lika bra. Igår så var jag, moder och fader till rusta. Vi skulle köpa matlådor...men det blev mest godis. Jag, med mina falkögon, såg Mats direkt innanför ingången och blev lite glad. Datanissen blev intresserad så fort jag nämnde vårt lilla nätproblem. Han tror att det beror på någon granne eller så. Han är skit trevlig den karln. Satt i ungefär tre timmar igår kväll med moder och beställde kläder och grejjer från Ellos. SÅ mycket krångel för SÅ lite! När jag inte har varit upptagen med massor av saker så har jag spelat Galaxy. Yay! Det har varit några trevliga dagar.

Minipraktik och jobb

Jag ska få provjobba om två veckor. Dvs jag är en vikarie nu. Det var tydligen skit lätt och om jag inte tycker att det är tråkigt så kommer jag få jobba när jag behövs. Yay! För övrigt så var jag där i mindre än fem minuter. Hon ställde tre frågor och sen var vi klar.

Det har hänt nått helt otroligt! Jag har suttit med fader i bärgaren i över två timmar nu och vi har pratat nästan hela tiden och INTE bråkat EN enda gång. Vi har haft en konversation! Hurra för oss säger jag. Fader har hämtat oxh lämnat bilar också. Han är en kändis i bilkvaddarkretsen märkte jag. Det är ju bra. Träffade kusinen min också, bra kontakt att ha på bilmetro. Jag som äger bil och allt.

Nerver..

Är det inte någon snäll sate med bra nerver som kan byta med mig? Mina fungerar inte normalt. jag är sådär inför-ett-prov-nervös nu. Sådär så jag hellre vill hitta på en anledning till att gå och lägga mig än att bara åka och få skiten avklarat. Min mage kommer dessutom överrösta mig sen...jag får inte i mig nått som måste tuggas och sväljas... USCH OCH FY!

Galaxy!!

image83


Jag har spelat GALAXY!!! Skit bra!!! Älskar Mario! Jag var kanske inte så van med styrningen när man springer upp och ner, men det är så KUL!!

Lite udda av mig..

Det är inte ofta jag känner för att festa..men nu gör jag det. Jag känner för en krogrunda. Helt sjukt udda. Antingen en krogrunda eller en tjejkväll(?!?) och det är lite udda för att vara jag. Tror det är alla filmer jag sett på sista tiden med massa tjejer som gör tjejgrejer och har tjejkvällar. Börjar sakna det lite. Det var sjukt länge sen nu. Men det är lättare med en krogrunda så jag tror jag kör på det nån gång snart. :P Känns konstigt..

Ny design och "nytt" rum!

Broder har fixat en ny design på min smyckessida. Det är ju min design så jag tar åt mig lite ära. Hur snyggt blev det inte då? http://mikaeln.se/smycken/ Jag älskar den iaf! Broder har lovat att fixa en gästbok och allt när han har tid....dvs jag tvingar honom imorgon. :D Yay!

Jag tvingade broder att fixa min säng i förrgår och det blev jätte bra. Det är så mycket lättare att möblera när det inte sitter gigantiska sänggavlar fast i en annars ganska liten säng. Mitt rum är 10 ggr större, jag kan nästan lova det.

Det går bra nu.

Hjälp!

Tänkte kolla hur dyrt det blev om jag la i alla filmer jag vill ha (inom ett rimligt pris) i korgen på discshop. Först kom jag upp i 2.9k. Lite dyrt tänkte jag, tog bort nån box som var lite överflödig, 2.6k. Vafan tänkte jag sen och tog bort Dark Angel boxarna också och nån till box, 1.5k. VAFAN!!! Hur ska jag kunna köpa alla mina "vill HA" filmer när jag äger en hundrasketenlapp???? CRAP!

Intervju på fredag.

ÄNTLIGEN! Har ringt och ringt i tre jävla dar nu. Jag ska äntligen få åka till Sodexho på fredag på en intervju. Det kanske inte blir ett fast jobb. Men jag behövs tydligen. Men så säger alla så jag har inte direkt höga förväntningar. Men...yay för att jag kom fram!!

Avklarat!

Jag antar att det blir en sån där trist vecka nu när jag har haft fullt upp i fyra dagar. Släkten från Forsbacka kom på besök idag. Jag fick pengar och massa gotta att äta och dom fick tårta och fika. Rättvist byte tycker jag. Sen så åkte vi till farfar, för det är ju fars dag. han fick tårta, bullar, lotter och en ny skjorta. Vi fick en varsin glass. Det var inte ett rättvist byte. Jag fick inte ens ett grattis i efterskott, men han fick massor med grejer för att det råkar vara fars dag. Orättvist! But life sucks so... Well well. Väl hemma så gjorde vi (jag och broder, men mest jag) tortillas. Det var ju inte bra för min tunga, men det var ju gott. Så nu går det inte så bra att äta och så, but life sucks so.... Jag fick iaf den bästa ringsignalen i världen! Thank you Prasse! Så nu var söndagen avklarad också och jag får ta en tråkvecka har jag en känsla av. But life sucks so.....

Bara söndag kvar.

Torsdag: Broder bokade Maiden. Min tårta, mina kakor och dom bästa bullarna! Födelsedagsbesök av Prasse, Basse och Krille. Jag fick en AC/DC t-shirt och en stickad klänning. Jag sammanfattar dagen med very nice, just what I wanted!

Fredag: Valbo med moder. Mobil, sängben, paddmat, mungel och smycken inhandlades. På kvällen blev det film/gotta kväll hos Basse. Jag sammanfattar dagen med kallt, blött och lite saltigt, men very nice!

Lördag: Blev inte loppis för mig, låg och sov lite då... Packade ihop, åt Max, tittade på när Prasse bytte till vinterdäck och sen Gardell. Älska Gardell!! Klockren! Knusslig får inte knulla. Jag sammanfattar dagen med korkat och dumt, men jävligt roligt och very nice!

Kortfattat och bra :P

Mycket helt plötsligt...

Från att sitta rastlös och uttråkad till döds, till att få ett väldigt igenproppat schema...kanske. Imorgon ska jag göra fler halsband och jag ska sätta pris på dom jag ska sälja. På torsdag är det födelsedag, har dock inte den blekaste aning om vad som händer. Men nått måste väll hända. På fredag kanske det blir valbo med moder på dagen och pyjamasparty på kvällen...kanske. På lördag, om jag hinner, så blir det loppis med moder och kusin i Valbo och jag ska sälja mina halsband. Lördag kväll ska jag och Prasse kolla på Gardell. Söndag innebär fira med släkten och att åka till farfar för det är fars dag. Varför har inte saker och ting skett tidigare, när jag suttit och halvt dött av uttråkan???

MAIDEN!

Broder kanske är snäll och bjuder mig på IRON MAIDEN!! Jag älskar min käre broder! YAAAAY! :D IRON MAIDEN! Min första tanke var; Jag kommer bli mosad. Men jag får väl offra min kroppsform. :D YAY!

Lite stolt

Jag har länge haft en tanke i huvudet. Idag förverkligade jag den och det blev bättre än tänkt. Jag gjorde ett skit coolt halsband med knappar istället för pärlor. Mamma som alltid har undrat vad hon ska göra av alla knapar hon samlat på sig. Jag vet inte om jag vill offra det eller ha det för mig själv, så fint blev det. Men jag brukar aldrig ha gult på mig, så det blir nog till att sälja det. Fick en idé tidigare idag också. Tänkte nästan smyga in på broders rum och sno en nes dosa. Hur coolt skulle det inte vara att göra typ halsband av styrkorset? Men jag behärskade mig och tänkte att det var för mycket jobb.. :P Jag skulle vilja ha ett styrkors i silver däremot. Tyvärr så är jag ju inte silversmed, så jag får vara stolt över mitt knapphalsband iaf. :P

Igår kväll.

Jag förberedde min myskväll, med mig själv, genom att städa mitt rum. Det innebar damma och hela paketet. När jag slitit klart så tände jag alla ljus som jag kunde offra. Som vanligt blev broder rädd och höll sig borta från mitt rum. Syrebrist och lukten av bränd veke spred sig snabbt. Jag kollade sedan på Fullt hus (Cheaper by the dozen), Cool runnings, Jumanji och See no evil. Kan det bli mycket bättre? Det radades upp med massa gotta också. Chips, ostkrokar, mängder av choklad, läskeblask, pez  och pizza.
Jag var ju tvungen att knäppa kort på mina vackra ljus. Dock så syns inte alla mina ljus. :P

Skäll..

Nu har jag fått skäll från flera håll för att jag inte gör reklam, så här kommer lite reklam.

Intresserad av unika smycken? Klicka dig in på denna länk och hör sedan av dig. *Blink med ena ögat och ett säljarleende som är så fejkat så blinda ser det.* http://mikaeln.se/smycken/ Jag tar helst emot önskningar och gör ett smycke efter ditt tycke. Bli unik, med Sussis smycken!

Ja nu kan ingen klaga iaf. Skyll er själva om det var dålig reklam. Kan ni bättre själv så kan ni gärna få göra reklam åt mig. ;P Jag har haft en underbar kväll nu. Berättare mer imorgon har jag tänkt.

Lyckat!

Susanne planerar att smyga sig ner till toaletten utan att väcka sin familj som ska upp tidigt. Susanne reser sig upp och tar ett steg mot dörren, plötsligt känner Susanne av sitt låga jävla blodtryck och svajar till så jävligt så hon ramlar mot dörren. Det låter som ett helt krig och Susanne öppnar dörren med en suck och lyssnar lite spänt. Susanne hör både hennes broders och faders snarkningar och hennes moder frågar inte om Susanne slagit ihjäl sig. Så det var ju ganska lugnt ändå. Susanne råkar väcka Pompe då han ligger nedanför trappen som vanligt. Susanne sätter sig på golvet och pratar lite med vovven då han blev lite kjelis. Susanne reser sig upp och glömmer bort blodtrycket igen. Dunk in i väggen. Trots allt detta så vaknar INGEN utom hunden. Min familj borde vara den mest svårväckta av dom alla!

Till alla intresserade

Broder, käre broder, har köpt ett webbhotell och han är så snäll och låter mig ha en webbsida där jag kan lägga upp mina smycken. Så för er som är så angelägna att se mina smycken, jag menar då Chrisse, så kan ni sedan gå in där och checka läget. Broder ska bara vara gullig och snäll och göra en hemsida åt mig också. :D Jag uppdaterar om sidan när den är klar. Tack broder!

Äntligen!

Äntligen har jag fått umgås med Angelica! Min favorit! Det var så länge sen nu. Meningen var att vi skulle kolla på film, men det blev inte av för vi hade så mycket att prata om. Som jag har längtat efter tjejsnack med dig Angelica. Du ska bara veta hur glad jag är. Det får inte bli en engångsföretelse!

Jag måste tacka Prasse som släpade sig upp ur sängen för att skjutsa hem mig också. Hoppas du hittade pengen jag "gömde" i din bil. :D

Perfekt dag igår! Önskade att alla dagar kunde vara så.

Soon

Det är snart dags för min födelsedag och jag brukar inte ha någon önskelista, men i år slår jag på stort.
Så här kommer en önskelista:

En stickad lång grå väst eller en stickad armlös klänning.
En ullkappa, antingen med hög krage eller i trenchcoat modell.
Vinterskor, så att jag slipper halka runt.
Nya året runt skor, börjar bli skapligt trött på dom jag har.
Ace Ventura filmerna.
En schoolgirl kjol.
Allt kinesiskt, från ljuslyktor till rispappsväggar.
Pengar, det behövs.
Pärlor eller presentkort på nån hobbyaffär.
Söta knästrumpor.
Mariokallingar!!
Vad som helst med AC/DC. Helst en t-shirt.
Pengar till en tatuering.
Få nätet fixat.
Vad som helst i klädväg som är mysigt nu till vintern.
Nån cool och rolig gaming t-shirt.
I am Sam på dvd.
En ny säng eller sängben.
Strumpor.
Alla Jackie Chan filmer som jag inte har. Jag kan lägga upp en lista på dom jag har sen. :P
Godis funkar ju alltid.
En ny badrock.
Kastruller och andra köksprylar.
En ny kortlek.
Nya ringar.
Ett par nya byxor, som jag slipper inhandla.
Ben & Jerry's glass.
Ett jobb.
En egen lägenhet.

Dom två sista skulle jag uppskatta mest. ;D
Så sätt i gång och KÖP!!!

Btw så är jag mitt vanliga jag igen, helt fri från migrän och magont! :D Yay!!

RSS 2.0