Ett ufo gör entré

Läste klart Ett ufo gör entré idag i väntan på Krille. Fick ångest när jag tänkte på hur några i klassen på högstadiet måste ha känt under dom fyra åren. Jag hade kul mestadels, vad jag kommer ihåg, men jag vet att några andra upplevde det som ett helvete. Kommer ihåg hur många gånger jag och Aldis försökte få lärarna att förstå att vissa i klassen inte var så oskyldiga som dom verkade framför dom. Men i elevskyddombudsgruppen så tolkades det som om det var jag och Aldis som var mobbade, ENDAST och ingen annan. Därför skulle vi avsättas (när det var typ en månad kvar i nian), för vi hade bara ljugit på alla dessa möten och gud vet vad dom sa.
Nu vet jag med all säkerhet att några i klassen inte ville komma till skolan vissa dagar och mådde riktigt dåligt. Då visste jag inte att det var riktigt så allvarligt för så många. Jag är glad att det går bra för alla dom utsatta i klassen och att alla överlevde klass 6-9A. Vad jag vet så blev ingen misshandlad heller, tur nog.
Jag är glad att jag gick vidare på gymnasiet och att det inte har satt så djupa spår i mig. Det är klart att jag tänker på den ganska jobbiga perioden ibland, men jag försöker glömma. Jag kommer nästan bara ihåg dom roliga stunderna numera och det känns som om dom skedde oftare än dom jobbiga.
Den som inte har läst En komikers uppväxt och Ett ufo gör entré (och även kanske Jenny, som jag inte läst), skriven av Gardell, borde göra det.

Joseph - Beatbox

Älskar honom!Finns en sådär 10 klipp till på youtube. Han är så bra!

Humor!!

Bert - Vet du varför det inte finns bögar i universum?
Berg - I universum..ne?
Bert - Det är ändlöst!

Humor! Det är humor!!

Paddorna

Här är några kassa bilder på paddorna som jag skyndade mig att knäppa kort på med mobilen igår.Är dom inte vackra, så säg!?!

Home again!

Nu är han hemma igen! Yaaay!! Min babe är äntligen hemma i Sverige igen! Glad är vad jag är!

Är det vårkänslor i luften tro?

Satt ute i solen och läste Gardell när jag hörde prassel i busken brevid mig. Undrar om det är musen mamma har sett, tänkte jag. Jag tittade lite närmare och hittade en gigantisk padda som gick lite sakta. När jag tittade lite närmare ändå så såg att den inte var så gigantisk. Det var två paddor som parade sig. Vårkänslor tro?
 Vet inte om det är våren som fick mig att städa som en tok idag också. Jag har dammsugit hela nedervåningen, plockat undan och fram skor åt hela familjen, plockat och ordnat med alla pärlor, städat mitt rum och tänker nu byta i sängen. Det var något mer jag har gjort också...men men. Undrar om det är våren... Nu blir det kvällsmat och så ska jag skriva på lönepapper.

Mustasch, så jäkla bra!

Jag har fått överenergi och tror inte riktigt på en tidig kväll ändå. Sitter med min Mustasch t-shirt på mig, lyssnar på deras bästa låtar och tänker på min plutt och hur jäkla kul det var på Das Boot. Mustasch ägde ju då såklart. Det var skit kul att uppleva det med Krille också. Nu får du banne mig komma hem!

Den här har fastnat. Bring me everyone. Gick och sjöng på den i huvudet hela dagen. Synd att det inte fanns en video.


Love it!! Parasite.

Sååå skönt!

Ja det lät väl ungefär som om jag har haft lite rajtantajtan, men så kul har jag inte haft det. Jag har klarat av en arbetsdag med min moster.
Vilken dag. Åkte buss in till Gävle så att jag var där till 09.20 och såklart glömde jag mp3-spelaren hemma. Men väl på Gevalia så fick jag skriva på papper om att få lön och grejer och sen så har jag typ diskat i fyra timmar. Har även stått i kassan och gjort allt annat man gör i en matsal. Handlade i deras butik för en billig peng så nu har jag massa gotta hemma. Handlade även åt Krille som han ska få när han kommer hem. Det var rätt så många gubbsjuka karlar som tyckte att det var skit kul med en ung tjej bakom disken och det var rätt så många av dom som fjäskade mer än vanligt, tydligen. Dom kanske önskar mig tillbaka då.Träffade på Prasse också, vilket förgyllde min annars rätt så tråkiga arbetsdag. Jag föredrar att hålla ett tempo uppe, men idag var det så lugnt där så jag stog mest i min egna värld när jag inte diskade muggar.
På bussen hem så tyckte jag så synd om en kille så jag hade lust att krama honom. Han satt brevid en brandsläckare, som helt plötsligt började spruta. Det blev ett stort vitt moln i hela bussen och det stank desto mer. Alla vuxna trodde ju självklart att han hade lekt med den och kollade elakt på honom. Men när han och flera runt om förklarade för busschauffören att han inte hade rört den så skrattade chauffisen och tog ut den ur bussen. Stackars grabb som fick ta skit för att han suttit still sedan han klev på.
Det roliga var att en tant passade på och krävde ersättning för att hennes jacka hade blivit lite vit av pulvermolnet. Alla andra kunde bara damma av deras kläder, men hon krävde ersättning och fick det också. Sen så var hon så nöjd så. Det gäller att vara fräck.
Ja det var väl min dag. Efter två timmars sömn inatt, endast, så blir det snart läggdags.

Ger upp

Ne nu struntar jag i det där. Jag tänkte låta bli att nåla för då slapp jag sticka mig själv en sådär hundra gånger, men nu blv det inte riktigt bra på ena sidan och då ger jag upp. Får fortsätta imorgon när dagsljuset kommer tillbaka. Läser Gardell istället. En bok är vänligare mot mina fingrar nu.

Ont i fingrarna!

Sitter och syr om en prickig klänning som jag hade på 60/70 i tvåan. Syr för hand då spolarna till symaskinen har försvunnit och jag börjar få ont i fingrarna. Har varit öm i fingertopparna ett bra tag och det blir inte bättre nu direkt. Men fasiken så fin klänningen ska bli när jag är klar. Jag vet dock inte om jag ska korta av den eller låta den vara lång ner till fötterna. Jag tror den kommer bli kort. Om jag orkar sen så ska jag korta av banden på en knallrosa klänning också. Kan hända att jag spar det.

Älskar den!

Går dagligen in och läser denna blogg, babiantuttar. Det är en mamma som skriver om sin vardag och det som faller henne in. Hon är så klockren. Mitt tips är att följa den!

ÄNTLIGEN!!!

Imorgon vikarierar jag på Gevalia hos min moster. Hon ringde nyss och sa att jag kunde komma och jobba imorgon med henne om jag ville. KLART JAG VILL!! Det är ju skit bra för det va så det började för min kusin och hon jobbar nu inne i fabriken. Skönt att ha nått att göra också. Jag blev något glad! Jag ser möjligheter!

Hardcore SuperstarBroder fick hem nya numret av Sweden rock magazine och självklart så var det ett reportage om Hardcore superstar med. Jag skulle inte vilja äta glass hemma hos Adde inte. En gång när han var sugen på glass så hittade han en korv i paketet och då en illaluktande korv. Han tyckte det var lite kul så han satte på locket och la in glassen i frysen igen. Myspys. Dom laddar upp med AC/DC innan dom går upp på scenen. Det säger väl allt!
Dumt nog så började jag sakna min plutt ännu mer när jag läste om dom och har lyssnat på dom som en tok sen dess. Det gör det till en ond cirkel som inte kommer att avbrytas förns karln är hemma igen!

Plutten

Kom på att jag har haft mobilen i väskan sen igår och därmed inte hört den. Så jag kollade och hittade ett sms från älsklingen. Hoppas att det blev bättre, du får inte vara sjuk under din semester! Inte annars heller, men speciellt inte nu! Jag ska hälsa från min faster förresten. Hon sa nått om att testa orm, jag orkade inte lyssna så värst mycket på henne dock. Jag skulle även hälsa att hon var avis, för hon älskar Kina. Älskar dig min plutt och bli bra om du inte är det!

Besök

Nu har både faster med karl och moster och kusin varit hit och fikat. Vi satt ute och det blev svinkallt att sitta still så länge. Men det är ju alltid trevligt med besök och något att göra. Jag fick en hundring av min faster. Jag har aldrig fått nått av henne (förutom vid födelsedagar och så när jag var mindre), men nu tyckte hon så synd om mig när jag är arbetslös. Sen så kom glassbilen och åkte förbi så då köpte hon glassbåtar åt oss också. Hon måste ha slagit i skallen eller något. Men jag klagar dock inte, snarare tvärtom! Nu ska jag försöka mig på små djur med rocaillespärlor.

Sussi fin!

GIck ut och satte mig på trappen och åt mitt äpple som fick bli frukost, när en granne gick förbi med hunden och skrek: "Du var så uppsnoffsad igår Sussi och var så fin och idag siter du i pyjamas och är nästan finare ändå!"
Blir man glad eller? Ojo! Det är inte så ofta man får komplimanger från grannarna här inte. Eller det är inte så ofta man får höra något alls från dom kanske.
Jag antar att jag passar i mina lockar från den inbakade flätan jag hade igår då. Gu vikken bra start på dagen!

Under attack!

Tillbringade mer än 20 minuter ståendes med skräck i ögonen i källaren igår kväll. Jag tänkte skynda mig när jag skulle göra mig redo för sängen och var precis på väg att springa upp för källartrappen. Jag tvärstannade och fick världens största ögon.
image171   Det var en gigantisk spindel, med en gigantisk kropp och långa ben. Tillräckligt stor för att vara äcklig för storleken och tillräckligt liten för att göra sig äcklig. Dom är ju så äckliga med deras platta kroppar och långa framben. Jag visste att pappa var på ingång, så jag väntade på att han skulle komma in och döda den. Vad gjorde pappa då? Jo han satt kvar ute i bärgaren och skrev rapport.
   Precis när jag samlade mod och skulle springa förbi den så började den springa mot mig. Jag flydde in i nästa rum och fick ännu större ögon. Då vek den av och sprang in mot ena väggen och jag tog min chans och sprang förbi den.
   Jag är inte rädd för spindlar om det är fågelspindlar (eller andra spindlar som faktiskt är farliga), dom är oftast för stora för att komma in i örat och man kan hålla reda på en stor spindel, eller om jag är ute, för då kan man lätt fly. Små spindlar försvinner in i håret och under kläder och kan lätt krypa in i örat. Det är nämligen min värsta dröm, att en spindel ska krypa in i örat och lägga ägg! Det har hänt hur många som helst och det kan hända mig!
   Det låter som om jag aldrig stöter på spindlar, jo det gör jag dagligen, men den här var vidrigt äcklig! Jag rös och hade tuppskinn i en halvtimme efter vårat lilla möte.
   Gissa om jag höll koll när jag var ner i källaren för en stund sen?

Samlingar

Filmer har fått fodral och dom har blivit "sorterade" efter skådespelare och mammas filmer har fått flytta ner. Jag är lite stolt över min samling, för det är bara massa bra som man alltid kan titta på. Snart kan jag börja fokusera på skivsamlingen istället. Det kommer dock bli dyrare och jobbigare. Men det tar vi då.
Resterande tid av kvällen tänkte jag spendera med en Gardellbok. Tänkte ta en liten längre paus från skolboken som är en faktabok. Det blir lite jobbigt att läsa sådana böcker.
Krille: Jag är nyfiken! Har du ätit något äckligt? Har din broder dragit på sig någon sjukdom? Vad har du spenderat så mycket pengar på? Älskar dig!!

Fågelkrasch

Just ja! Det flög in en fågel i köksrutan nyss. Stackarn var alldeles groggy. Jag var tvungen att kolla så att inga ben eller så var brytna så jag lyfte upp stackarn och kände på vingarna. Det kändes helt iaf, så jag satte den i skuggan där den var mer gömd. Micke kollade ut för en stund sen och då hade den flugit iväg, om den inte blivit tagen. Men vi slapp iaf döda stackarn om den var skadad.

Nu ska jag fixa med alla filmer och sätta dom i fodral. Hålla igång lite så att tiden går fortare. Jag saknar min babe!

Fy fan va jag är bra!

Ja nog blev det Valbo allt. Jag, broder och moder åkte iväg 10.30 och kom hem runt 14.00. Vi har mest sprungit fram och tillbaka då vi glömt saker och ting och yrat en hel del. Jag hade kuponger till Stadium i min väska och jag var inne på Gina tricot när mamma och Micke skulle handla på just Stadium. Dvs, jag fick springa hela vägen dit för att lämna dom och sen gå tillbaka för att köpa jeans. Så går det när man har bråttom och är klantig.
Jag har köpt massor iaf, för en väldigt billig peng. Ett par jeans och ett par finbyxor, hårband, blommig skjorta, spetslinne att sova i, ett vanligt linne och ett sportlinne, en tröja och dvdfodral. Allt för lite mer än 500 kronor. Fan va jag är bra på att handla!
Brorsan köpte jeans och en skjorta(!), hör och häpna!! Micke tog ett eget beslut om att köpa en rutig skjorta! Helt otroligt!
Vi träffade på min käre moster på bussen dit också. SOm tur var så såg hon inte oss och sen så gick vi åt olika håll när vi klev av bussen. Lite tur får vi ha ibland också.
Jag är nog bäst i världen på att handla!

Billiga jeans?

Kom på att jag kan passa på och köpa jeans imorgon jag också. Det kommer ju bli roligt, när alla tre, Micke, jag och mamma, ska leta jeans. Jag tycker inte att det finns något värre än just det, mamma tycker likadant och brorsan är skit svår att hitta just jeans åt. Något förslag på billiga jeans?

Rush hour maraton

Jag kör Rush hour maraton idag. Med mensvärk och jäkelskap så är det skönt att bara ligga still i sängen och kolla på film. Innan första filmen så kollade jag på The fifth element också. Det har som sagt blivit jäkligt mycket film dom senaste dagarna. Har även kollat på Mona lisas leende och Bruce Almighty. Bara massa bra filmer.
Imorgon blir det Valbo med moder och broder. Får hoppas att humöret och min mage vill det då också.
Back to the movies!

Krille: Ja om det är 3 stycken du skickat sen du kom fram? Saknar dig som tusan! Drick vatten!!

Mycket film

Har hunnit kollat på mycket film under dom senaste dagarna. Idag blev det Crash och Erin Brockovich. Båda två är så jäkla bra! Längtar nå grymt efter min bubbe nu. Men nu blir det en till film och sen sova.

Nya smyckenFörsta är ett halsband av silverkedja, glaspärlor, sötvattenpärlor och rocaillespärlor.
Hänget är av pärlemor och en sötvattenpärla. Väldigt enkelt och snyggt.
Andra halsbandet är likadant som hänget, men med en tillhörande kedja och "made with love"-berlock och såklart i andra färger.
Armbandet består av en silverkedja, togglelås, sötvattenpärlor och olika mellandelar i silverfärgad metall.

Det var dagens och gårdagens kreationer.

Pr-trick?

Jag tror att allt tjaffs om Britney bara har varit ett pr-trick. Har trott det länge, men nu tror jag på det ännu mer efter nyheten att hon har filmat det mesta som har hänt och det kommer nu komma ut som en videodagbok och det ska visa hennes version av det hela. Det kommer lagom lämpligt till hennes "comeback" tycker jag. Jag tycker att hon gör bra musik nu om man jämför med vad hon tidigare gjort. Tidigare har det bara varit Everytime som hon har gjort bra. Jag tycker inte om hennes gnälliga röst annars. Men nu säljer hon ju skivor och tjänar pengar igen.
All publicitet är bra publicitet, sägs det ju.

Köp?

Har gjort ytterligare ett armband och även ett hänge till halsband idag. Kanske orkar lägga in bilder imorgon. Allt blir så bra nu när jag har material. Hoppas att jag kan sälja lite så att jag får pengar till att klippa mig och färga håret. Det behövs verkligen! Så köp smycken av mig!
Saknar Krille så jag blir deppig nästan. Jag känner för att prata med honom.

Två nya "verk"Gjorde armbandet nyss och halsbandet förut. Är riktigt nöjd med dom och ska försöka sälja dom på moders jobb nästa vecka kanske. Om inte mamma tar armbandet när det var gult.

Pompes tänder

image144

Borstade tänderna på Pompe nyss. Han är väl för go. Först så tycker han att det är äckligt, sen så slickar han borsten och sen så tycker han att det är obehagligt när jag borstar längre in i munnen. Han led riktigt ordentligt stackarn. Till slut gömde han nosen under en tass och kved lite dovt, då fick han gå ut och gömma sig.

Armband

Ja nu har jag kollat på film, plockat med kläder och fixat lite på rummet. Imorgon ska jag fixa lite ordning bland pärlorna och det kanske ska göras lite armband som jag ska försöka sälja på mammas jobb. Jag skulle ha gjort det idag, men det blev flytt av garderob istället. Jag tror att mina armband som jag har planerat i huvudet skulle sälja riktigt bra faktiskt. Tänkte tjata lite på broder så att han uppdaterar hans hemsida med mina smycken på imorgon. Det vore ju på tiden. Vore även bra att lägga in lite nytt som jag är mer stolt över än det som ligger uppe där nu.
Dags att hoppa i säng nu så att jag kommer upp i skaplig tid imorgon. Ciao!

Tävling - Svart

image162

Jag tävlar om detta. Tävla du också här!

28+

Darling skrev i ett sms att det skulle bli 28+ grader andra dagen i Kina. HAH! Vi hade 30 grader, när det var som varmast, i solen idag. Så vi hade också sommarvärme. Nu är det lite kyligare dock, men det hör inte till saken. Pratade nyligen med Aldis, i ett antal timmar. När vi väl pratar, så pratar vi mycket. Så efter Rent hus så ska jag titta på en film, blev ingen tidigare.

Tävling - Mysdress

image161

Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med
modeakuten.se
HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.
Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!

Just den gula på bilden var skit snygg!

En till garderob

Mormors granne håller på att flytta ifrån sin lägenhet i Forsbacka och ville bli av med två garderober. Så vi tog dom. Jag och Micke har nu burit upp en till mitt rum, efter mycket krångel och jäkelskap. Så nu har jag två garderober och får plats med alla mina kläder på ett mer praktiskt sätt. Måste köpa nya galjar bara så blir det ännu bättre. Usch så ansträngande det var och fy så nöjd jag känner mig som inte väntade tills pappa kunde hjälpa Micke.
Nu är det film som gäller och mindre tänk på dumma Krille som är i dumma Kina.

Ett tag sen

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Det har berott på migrän och på att jag har varit hos Krille innan han åkte till Kina.
Ja jag fick iaf träffa Amanda i en halvtimme eller sådär i torsdags. Jag cyklade ner till stan för att möta henne för en fika. Mammas cykel fungerade perfekt och min rygg gillade den. På min gamla, ganska så lilla, sportcykel sitter man ganska böjd. Det var inte bra för mitt blodtryck att cykla tror jag, för jag fick migrän så fort jag klev av cykeln på stan. Så när Amanda kom så började jag bli konstig och kunde inte fokusera på vad hon sa. Det slutade med att jag var borta i halva sidan av kroppen och hittade inte ord, ingenting. Så jag beställde en varm choklad som jag drack tre klunkar av och sen så åkte jag hem. Vi får ta det någon annan dag snart istället.
På fredagen så började det bli bättre igen så då åkte jag till Krille mot kvällen. Vi har väl typ umgåtts och inte gjort något speciellt.
image160Krille hade skickat mig en glass, via sms, som vi var och hämtade ut på
Pressbyrån i lördags. Han fick en lakritspuck, jag en gratis glass och så köpte han Ben & Jerry's wich. Skit cool glass, en kaka med glass i.
   Vi har lagt klart pusslet vi började på veckan före. Blev klara runt fyra på natten till tisdagen, samma dag som dom åkte till Kina. Stackars Krille  sov inte mycket på planet heller så han var helt slut nu efter en dag i Kina. 14.07 sa jag hej då till dom på tågstationen i Gävle och 14.15 saknade jag honom redan. Tur att man kan kommunicera lite grann iaf.
   I saknaden av Krille så kollade jag på film igår. Min bästa väns bröllop och världens bästa film Den gröna milen. Jag älskar den filmen och jag börjar alltid gråta i slutet. Jag vill bara krama honom. Han är ju så godhjärtad.
   Nu ska jag fixa min nya garderob. Skriver mer sen.

Typiskt

Ja det är väl rätt ord. Skulle premiäranvända cykeln idag när jag ska till stan. Men det gick inte så bra. Jag och mamma kollade hur det var med luft i däcken, det fanns inge alls. Då tänkte vi pumpa i lite luft, pumpen är trasig och läcker ur slangen. Pappa får använda tryckluften när han kommer hem, den rör inte vi. Så jag får använda mammas nya cykel istället, den har tröga växlar som knappt fungerar, så det ska bli kul att cykla upp för den långa och annars dryga backen. Typiskt!

Tävling - Strumpbyxor

Det här är ju lite coolt, om det stämmer, man får ett par strumpbyxor gratis om man skriver ett inlägg. Klart jag gör det då. Dessa står för tävlingen:

http://www.surfit.se/
www.lexikon24.se
www.synonymer.org
Jonaeson.blogg.se

Halsband och armband

Jag blev så jäkla nöjd! Gjorde precis klart ett halsband med tillhörande armband och det blev skit fint! Det är perfekt!! Halsbandet blev väl typ bra, inte riktigt som jag tänkt mig, men armbandet blev precis så som jag vill ha det!
Halsbandet: Pärlemorhänge format som en blomma, mörka träppärlor och runda och olikformade pärlemopärlor.
Armbandet: Liten tunn silverpläterad kedja, lika pärlor som ovan och ett silverpläterat togglelås.
Det blev asbra!!

Tävling - Barbershop

image159

Nu tävlas det igen. Du kan också tävla här.

Sätta fart

Nu jäklar så ska det pysslas! Nu har jag alla pärlor hemma och det är bara att sätta fart. Idag hittade jag nått gammalt hänge eller vad det nu har föreställt, som jag satte fast en kedja i och vips så blev det ett snyggt halsband. Tackar mamma hjärtligt för hennes ungdomsår!

Klubba?

Hittade min klubba i jackfickan som jag fick när jag och Krille köpte korv på stan i Gävle. Jag undrar varför jag alltid får en klubba när jag handlar mat på stan? Alltid! Det spelar ingen roll hur många andra jag går med, jag och bara jag, får alltid en klubba. Den här gången var det av tanten i kanonkorvvagnen. Syns det att jag är en godisråtta eller ser jag ut som ett barn?

Nötcreme och allergihysteri

image158
Någon smart amerikanare har kommit på en bra och nyttig nötcremeblandning som innehåller alla viktiga vitaminer, mineraler och fetter. Denna blandning delar han ut gratis i U-länder och folket blir friska och glada av en väldigt liten mängd. Det första många tänker på är varför detta inte har blivit mer känt och varför inte detta görs i större skala. Det undrar jag också. Det andra många tänker på är nötterna och är inte det dumt när många är allergisk mot nötter. Men det är inget att oroa sig för. I U-länder så är ingen allergisk. All denna allergihysteri finns bara i I-länder.
Jag tror inte det är bra med alla kemiska saker vi använder, så som parfymer och krämer, kläder med behandlingar, m.m. m.m. Det är det många som har konstaterat förut, men ändå görs det inte något åt det.
Det kanske är därför jag har klarat mig ifrån allergier, astma och annat, hemma hos oss är det inte vanligt med parfymer (med undantag för deodorant då) eller smink, eller starka rengöringsmedel. Så detta är väl en uppmaning till att minska ner på kemiska produkter så mycket som det går, så kanske världen blir lite friskare.

I'm good

Yes nu är det klart, Amandas halsband. Det blev ganska rosa och lila, precis så som hon ville ha det, för all evighet sen. Ganska bra tajming med pärlköpet iaf. Jag köpte pärlor i precis rätt färger för hennes halsband. I'm goooood!!
Nu blir det sängen och snart en ny dag. Det får gå fort för jag vill tillbaka till min honeybum!

Fika och halsband

Det blir ju äntligen fika med Amanda imorgon och jag kom precis på att jag har gjort ett halsband åt henne som hon ska få imorgon. Jag funderar på att göra om det lite bara, bl.a göra det längre. Det var ju ett tag sen hon beställde det av mig. Lite kul är det att någon faktiskt vill ha det jag gör också.

Bitar

Jag håller på att gå i bitar! Jag vill ha Krille och nått gott att äta och jag vill ha det nu! NU! Men jag ska inte äta glass IGEN, har redan gjort det två gånger idag. Jag vill ha mitt paket som ligger och väntar på statoil. Kanske ska svänga förbi och hämta det imorgon när jag har fikat med Amanda. Det ska bli kul att få prata med den tjejen igen. Hon är så härligt ärlig. Socker, NU!!

Kåta hundar är jobbiga hundar!

Nu har jag lite ont i rygg och ben. Har nämligen suttit i någon timme och gått igenom alla foton och bilder vi har tagit sen vi köpte kameran. Jag och mamma beställde mängder med kort. Hon kommer bli skit sur när hon upptäcker att jag la till två kort på henne, men den smällen tar jag då.
Jag blir tokig på Pompe! Jag trodde att han skulle vara normal när jag kom hem efter en helg i Gävle, men nej då, han ylar, gnäller och piper konstant. Kåta hundar är jobbiga hundar!

Osis!

Min lärare i miljökunskap och handledare i projektarbetet har fått pris av kungen. Idag var det repris från 1 april på 24direkt där han var med och pratade om projektarbeten som han har varit handledare till. Självklart så upptäckte jag det när han slutade prata och tackade för sig. Osis! Självklart så har dom inte just den sändningen att visa på svt.se heller. OSIS! Men jag blir lite stolt allt!

Älskar Beyonce

Jag har älskat en låt med Beyonce sen jag fick hem skivan hennes, med tillhörande musikvideo som finns på dvd. Nu har jag hittat den bästa videon på youtube. Men det går tyvärr inte att lägga in videon här så jag lägger in en länk här istället. Jag älskar dansen och hur hon ser glad ut! En annan favorit med henne är den här. Man ser en annan bild av henne än i alla videor där hon bara ska framstå som sexig. Låtarna är dessutom skit bra!

Strumpor och helgen

Min galning till karl fick fnatt och köpte rosa angora strumpor till mig, för 159kr!!! Jag kommer sova i dom varenda natt nu. Jag har ju då kommit på en ny teori till min smärtas upphov. Nämligen kyla. Så jag ska försöka hålla mig varm. Därför är strumporna perfekt! Fick även ett par skit coola och mjuka strumpor som jag tror ska föreställa hundar. Tack älskling!
Vi hyrde sex filmer och köpte massa gotta, bl.a. ostpopcorn. Vi stillade då en del behov. Igår fick vi för oss att lägga pussel. Så Krille letade rätt på ett 1500 bitars pussel. Jag har fått tankar om att köpa ett jättestort pussel nu. Undrar vart det finns billiga gigantiska sådana?
Jag och familjen Andersson var och åt på Churchstreet. Det var skit gott och jätte mättande. Darling åt på min chili som var lite stark..sen så fick han så mycket mat så att han knappt åt 1/3 av det. Både han och jag (mest han) höll på att somna vid bordet. Jag fick även mitt orginalmål på Max, som alltid är lika gott.
Det var min helg. Nu väntar en tråkig vecka med eventuella besök hos tandläkaren och hälsovårdscentralen.

Segis

Darling har precis kommit hem från jobbet och står nu i duschen. Så jag sitter och väntar på segisen. Vi ska ut i det fina vädret har jag bestämt. Vi ska iaf hyra filmer och köpa godis till senare. Jag ska försöka få honom med in på Indiska åtminstone.
Jag köpte snöre igår. Tanten inne på hobbyshopen är så gammal och skröplig, hon ser så söt ut.
Jag kan lägga till att jag har lyckas avvärjt en migränattack idag också. Börjar kunna det där nu.

Snöre

image157

Gud så många inlägg jag har skrivit idag. Men det kommer inte bli så värst många några dagar framöver så jag antar att jag har kompenserat. Ska åter igen bege mig till Gävle och till min efterlängtade karl, som förövrigt har varit jätte duktig på jobbet och fått beröm.  Vi har planerat att hyra film, leta snöre, kanske fika och att jag ska få vänta på honom när han jobbar på fredag. Det är mycket planerat för att vara planerat av Krille det.
Så det kommer vara lite öde här dom kommande dagarna, om jag inte tar mig tid att skriva när jag är hos karln min.
Förövrigt så håller jag på att bryta ihop hemma här. Pompe är tokig och kär i en löpande tik, dvs han sitter och ylar konstant för att försöka få henne. Lite jobbigt är det ju allt. Skönt att jag ska bort imorgon. Hellre väckt av en klocka än en ylande hund, lite mindre irriterande. Hellre Krille brevid mig än en blöt hundnos med illaluktande andedräkt i ansiktet. Stackars mamma som blir väckt av honom.
Nu ska jag typ packa och fixa inför morgondagen och sen sova. Natti natti!

Tävling - Hemligt paket

image156

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor! Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Nämen vilda parader!

"Nämen vilda parader!" Jag älskar damerna i Rent hus. Jag skulle vilja bjuda hem dom till en viss herre och höra vad dom har att säga då.

Tävling - Jeans

image155
Du kan också tävla om ett par jeans här.

Katter

Var till mammas jobbarkompis, Jenny och min kusin, Patrick, idag. Dom har fått en söt liten pojk. Jag fick nya vänner, tre stycken katter. Har aldrig varit med om så keliga katter. Dom tappade kontrollen och höll på att ramla ner på golvet ett antal gånger. Sånna katter skulle jag vilja ha, inte sånna som bara är strama och sköter sig själva. Mamma tycker att det är konstigt att alla djur tycker om mig och alltid ska bli klappade och kliade av mig. Jag säger att det är så simpelt som att jag älskar att göra det.

Kom på att jag hade skit trevligt med min darling och Jimmy i lördags. Vi var till Goja och hälsade på deras vän. Jimmy höll alkoholhalten i tolv timmar och var lite trött mot slutet där. Men trevligt hade vi iaf.

Framtiden

Det blev som jag trodde att det skulle bli. Ända sen man var tvungen att bestämma sin framtid och välja inriktning till gymnasiet så har jag tänkt att när jag skulle bli klar med skolan så skulle jag göra mängder med grejer och iaf inte komma någonstans i livet. Jag visste redan då att jag fortfarande inte skulle veta vad jag vill komma i livet och om jag kom på vad jag vill så skulle det bli svårt eller så skulle det gå emot någon annan vilja.
   Hur blev det då efter gymnasiet? Jag sökte till ett program i Norrköping, fixade en lägenhet och alltihop, ångrade mig då det absolut inte var vad jag ville. Jag började en kurs på HiG, som var jätte tråkig och jätte värdelös, så det sket sig. Jag vill bli en djurskötare, helst i en lite större djurpark, men då måste jag flytta och plugga i all evighet till.
Så hade jag rätt? Jo... ganska så rätt.

Down with love, but not mine

Kollar på film på ettan. Down with love heter den. Den är faktiskt bra. Men den går ju på ettan så jag börjar få mer och mer behov av en toalett och det går ju inte att pausa. Gisses vad jag kommer springa sen.
Jag vill inte vara kvar här hemma. Jag vill till min gullunge!

Knashund

Var ute med Pompe nyss... Jag gick runt efter ån. Pompe lyssnade inget alls och sprang runt som en tok och nosade. Det är nog någon tik som löper. Pompe sprang före på vägen hem och båda mina grannar och jag blev jätte chockade. När han kom fram till vägen, som vi skulle korsa för att komma in på våran gård, så stannade han och kollade efter bilar. Inte nog med det så satte han sig ner och kollade på bilen när den åkte förbi, sen så gick han. När grannarna klev ur bilen så skrek dom att dom är så glad att det är Pompe dom har som grannhund och inte nån olydig hund. Lite stolt blev jag!

Tävling Goodiebag

image154

En tävling om en goodiebag med massor av bra innehåll. Tävlingen är här.

Loppis!!

Loppissugen är vad jag är! Jag vill till Järbo och kanske fynda nått. Jag vill plocka isär fula pärlsmycken så att jag kan göra häftiga nya. Jag vill jag vill jag vill!!!

Nordman

Kom på att jag är lite besviken på att Nordman inte vann melodifestivalen. Jag tycker att den låten är skit bra. Dessutom så är Håkan lite häftig sådär. Synd att vi skickar ännu en förlorarlåt.

Pump

Nu när blogg.se fungerar som det ska igen så måste jag uppdatera så att Krille får nått att göra.
Denna dag började bra. Paddorna fick det lite renare och jag har sprungit fram och tillbaka, upp och ner, med hinkar fyllda med vatten. Pumpen var så grymt äcklig! Jag förstår inte hur dom bär sig åt. Gjorde rent två hål i själva motordelen av pumpen med tops. Det hade nog ingen gjort tidigare för fy så äckligt det var!
För övrigt så är jag jätte sugen på jordgubbar med glass, chokladsås och såklart maränger. Nu är sommaren jätte välkommen.

RSS 2.0