Vinnaren är....


Vinnaren i tävlingen om halsbandet är dragen. Trumvirvel......... Vinnaren är Katie! Grattis! Jag kommer kontakta dig via din mail och halsbandet kommer skickas så snart jag har kommit hem igen. Grattis!

Ginborn

Idag har det fotats. Jag, Krille och Krilles fader, Peter, har varit till deras gamla stuga i Ginborn. Jag fotade mest..hela tiden, men vi provrodde även den nya båten som Krilles farmor har köpt. Det blev en hel del foton och jag antar att ni kommer få se en hel del av dem senare vid något annat tillfälle.

Vägen som leder till...fylla?


Ginborn till sjöss


Sunflower




The colours, oh the colours!


Tävling - Presentkort

Jag tävlar om ett presentkort med värde av 300 kr som gäller i affären H&M och det gör jag här. Tävla du också!

Det var den dagen det.

Usch så meningslöst det känns att bara vara hemma och vakta en hund som är för lat för att umgås hela dagarna. Jag har iaf bestämt mig och beställt den vita klänningen från LeiLei. Jag har även skickat iväg bilden på rosorna till en kvinna som ville göra en tavla av den. Är det en ära eller vad? Ja kanske ska börja sälja mina bilder. Tanken har aldrig slagit mig förut.
Det är en risk att egot växer med för stor takt när man får massor med beröm helt plötsligt.

Glöm inte min tävling!

Grönt och bladigt


Kontraster


Hemska varelser


Lövtak




Med en hint av lila


Gosa någon?


Överraskande



Jag ska jobba på söndag, så tävlingen blir avslutad när jag har tid på söndag kväll. Halsbandet blir skickat på måndag. Jag trodde inte att någon ville ha ett halsband som jag har gjort, men oj så fel jag hade. Fortsätt delta och ni ska veta att jag uppskattar det!

Sommar eller vadå?


Tävling - LeiLei



Jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa av de två klänningarna från LeiLei. Jag har tänkt på det och haft beslutsångest bra jäkla länge nu.
En annan klänning/tunika jag vill ha, har jag chans att vinna här.

Glöm inte min tävling här.

Landing

Ingen annan gillar den..jag ÄLSKAR den. Fjärilen som precis ska landa.


Allt klart, trots motstånd

Ja, allt som jag planerade är nu klart. Pompe ville verkligen inte bli borstad, men det behövdes så han fick stå ut. Med tre fingeravtryck mindre och en lätt huvudvärk har jag lyckats fixa en hel del idag. Mina muffins är snart slut. Min broder och Ma Dog slukade en hel hög innan jag ens hunnit lagt en handduk över plåten. Det var min dag det. Lediga dagar helt själv är värdelösa!

Rölleka

För att väga upp modebloggandet. Älskar det vita mot den mörka bakgrunden.



Glöm inte tävlingen!

Leggings med fickor


Med risk för modebloggsstämpel lägger jag in denna bild. Det är leggings med fickor. Jag tänkte mest att det är jäkligt praktiskt om man inte vill släpa med sig handväska. Om det är snyggt vet jag inte... jag är en sådan människa som måste vänja sig vid allt nytt. Vad tycker alla andra?

Leggings från 4everyoung, kostar 179 kr.

ÅNGEST

Ja jag känner sån jäkla ångest! Jag vill till RIA i gävle och fynda massor med kläder och grejer. Men när har stället öppet? FYRA timmar varje LÖRDAG. Jag jobbar oftast helger eller så händer det alltid saker på lördagar som gör det omöjligt för mig att hinna dit. Jag får ångest för alla fina fynd som försvinner och som jag missar. Jag behöver väska och skärp i ljusbrunt skinn. När ska jag hinna???

Dummaste man kan göra

Jag måste bara berätta vad jag lyckades göra nyss. Jag tänkte göra mat. Jag satte på en platta i förväg, för det tar en evighet innan plattorna blir varma, men så ångrade jag mig och bytte till en mindre när jag hittade en mindre stekpanna. Det gick ett tag och jag plockade fram massor av saker jag skulle använda. Till slut fick jag inte plats med allt så jag tänkte lägga en stor påse med potatisklyftor på plattan som jag tidigare stängde av.
    Jag tänkte känna efter först hur het plattan var och om det gick att lägga något på den. Jag kände i luften ovanför och det kändes inte ett dugg varmt. Det är nu jag gör det korkade, istället för att känna efter med ett finger så använde jag tre stycken...på högerhanden och JÄKLAR så ont det gjorde.
   Våra plattor brukar aldrig hinna bli så varm så fort, men naturligtvis så blev den jäkeln det den här gången. Så nu skulle ingen kunna ta fingeravtryck på mina tre fingrar, för det har bränts bort. Lyckat va?
Snälla säg att jag inte är ensam om att ha gjort en sådan korkad sak?

Ankaret


En gammal favorit i repris.

Fullt ös!

Det kommer bli mycket gjort idag. Jag har sprungit runt i huset som en tok och plockat och städat undan, jag har tvättat och diskat, jag har lekt med min gammelhund som var en valp i en kvart idag, läst klart den jäkla skolboken jag började läsa för ett halvår sen och jag har rensat datorn lite. Nu ska jag ge mig på mitt filmskåp som är en katastrof, baka muffins, dammsuga hela huset, borsta vovven, laga mat och kanske stryka lite.

Dött, men vackert


Frökapslar är vackra och spännande tycker jag. Vilket liv jag lever....

Glöm inte min tävling!

Snäcka

Vilken är bäst?






Inte den bästa bilden, men OJ vilka färger!


Min gamla header


Tävling - Ett halsband




Jag har så mycket halsband och alla mina smycken tar så mycket plats, så jag tänkte lotta ut ett halsband jag har gjort.
Det är ett halsband med silverförgyllda detaljer, det svarta hänget är av sten och bandet av siden.

För att ha chans att vinna det:
Skriv att du vill ha halsbandet till det här inlägget och skriv även med en mailadress.
Avslutas på söndag eller senare beroende på mängden deltagare.

Good luck!

Röda rosor och små droppar



Ett gammalt foto jag tog med min digitalkamera för något år sedan. Älskar det!

Dags att sälja

Okej, det kanske är på tiden att jag säljer en hel del av mina halsband. Jag letade efter ett visst halsband tidigare idag och fickleta och trassla ett bra jäkla tag innan jag fick tag på det. Jag undrar bara hur jag ska sälja dom. Hemsidan jag har blir aldrig uppdaterad och den ser förjävlig ut nu. Jag funderar på att lägga ut några av alla här på bloggen.

Det är är nästan alla halsband jag har. Då är alla silver- och guldhalsband inte med och jag har miljoner hängen också.

Modebloggar, sett en sett alla

http://www.expressen.se/mode/1.1273188/modebloggare-visa-modet

Jag tycker att artikeln talar för sig själv. Äntligen en modebloggare som tar upp just det här.
Modebloggar, sett en sett alla....Svartvitlila är ett undantag!

Flytande minnen

Var och handlade på maxi tidigare och stötte på två stycken från min högstadieklass. Det är fördelen med att vara i Gävle, man slipper stöta på dessa hemska människor. Jag vände mig om och brydde mig om att handla mat istället.
   Gamla minnen flöt upp till ytan och jag ångrar hela perioden i mitt liv då jag umgicks med dessa människor. Usch så hemsk jag måste ha varit. Jag hoppas att dessa två människor har skärpt sig och vuxit upp. Mobbare och översittare är det värsta jag vet....och jag är rädd för att jag var en av dem på den tiden...

Skaffa hemlösa djur!


Vi tog Pompe för att han annars skulle avlivas. Hans gamla ägare svälte honom och han levde plågad under det året han bodde där. När vi fick honom hade revbenen växt ihop, så som om du flätar ihop fingertopparna och han var rädd för allt och om sin svans. Vi har haft honom i 11 år nu och han har fått det bra.
   Kollade på Oprah imorse och grät en skvätt. Det handlade om hundar och katter och hur man som ägare ska göra och hur man ska kunna stoppa massavlivningar av bra djur. Det visades bl.a. hemska klipp på stackars hundar som levde i hundfabriker.
   Mannen som var med i programmet hade besökt en hundfabrik, tagit med sig en hund räifrån och sedan kommit tillbaka på ett till besök. Då hade ägaren till fabriken frågat hur det var med hunden och när mannen svarat att hunden mådde så bra så och sprang runt i hemmet som en vanlig hund, blev fabriksägaren chockad över att hunden var med familjen och att den bodde i samma hus. Dessa djur är som varor, som mannen sa till Oprah, hundarna är som majs eller som en sak.
   Skulle jag köpa en hund så skulle jag defenitivt inte gå till en uppfödare, jag skulle köpa en från en hundgård. Hellre räddar jag en hund från avlivning än att sätta fler djur till denna värld där det finns överflöd av dem. Skaffa hemlösa djur och inte dyra djur från en uppfödare!

Round and round


Koloniträdgårdar


White barries turning black


Puppyeyes

Jag och mamma åt ugnsbakad lax och potatis med citron- och dillsås. Skit gott! Vår älskade hund gillar också lax och kom inspringandes med nosen i vädret. Han parkerade stjärten under bordet och gav mig den här blicken:



För att vara en gammelgubbe så är han väldigt bra på det där med puppyeyes!

5 par - 198 kr

Jag skrev i ett tidigare inlägg att det blev sju par skor istället för den nya colan. Krille köpte två par. Här är mina fem par:
49 kr

På andra sidan är det vit och svart randigt.
Tre ovan - 3 för 100 kr.
49 kr. Till mamma.

Eye


Välkommen till glädjehuset


Koloniträdgården har mycket att erbjuda....

Jobb och Göteborg

Malin från jobbet ringde nyss och frågade om jag ville jobba något under veckorna 37,38 och 39. Jag hade tänkt ringa om det, men jag slapp. Så det blir lite mer jobb då, det trodde jag inte i fredags. Då tänkte jag gå arbetslös istället. Jag tänker bita ihop och sälja toast på löpande band då. Pengarna kommer nog behövas.
   Nästa vecka bär det av till Göteborg. Det är Ericssondagar det gäller och Liseberg. Vilket påminde mig om att leta efter åksjuketabletter. Jag vill ju åka karuseller såklart! Och käka sockervadd! Göteborg i typ....tre dagar..mer två med älskling, kan det bli bättre?

Dark and rusty


Räls/kedjor med skruv

Ledningar



Behöver jag säga att jag älskade himlen igår?

Black/colour


Krill kicking air


Cola/skor

Jag och Krille skulle till Ica och kolla efter den nya colan med grönt te i, men vi köpte sju par skor istället. Colan hittade vi inte. Pics some other day.

Vackert...såå vackert!

Eftersom att jag sitter vid Krilles dator iväntan på att klockan ska gå så har jag inte tillgång till några bilder eller så. Jag hittade en jätte vacker bild från Rockweekend däremot.



Göran ser helt borta ut och jag och Krille utmanar varandra med arga leken eller något sådant.
(Jag har inte kissat på mig...det regnade en hel del!)

That's life

Det blir inte så värst mycket bloggande när jag jobbar, dels för att jag jobbar och inte har tid och dels för att jag inte har mycket att blogga om.
Igår kom jag till jobbet och stötte på massor med problem det första jag gjorde. Jag skulle öppna för första gången och det var fullt med nya grejer som ingen visste någonting om. Det slutade med att vaktmästaren fick visa mig hur jag skulle göra med allt. Efter ett tag så fungerade allt som det skulle och det gick bra...trodde jag ja. Kassan började krångla, kaffemaskinen började krångla och kunder började krångla. Men allt löste sig och klockan 15.00 skyndade jag mig till omklädningsrummet. Nio timmar jobb med en halvtimmes lunch är inte uppskattat.
That's life...

Du förstår mig inte

Vi på Gävlebro får nästan bara resande besökare eftersom det ligger över E4an. Det kommer bra mycket människor som inte kan riktig svenska också. Gävlebro har två sidor som man kan gå mellan genom restaurangen.
Sist jag jobbade kom det en norsk karl efter klockan nio, dvs efter stängningstid.

Han (med norsk dialekt): Går det att gå över?
Jag: Ja, det är bara att gå rakt över. (pekar upp för trappan)
Han: Du förstår mig inte, går det att gå över?
Jag: Ja, om du vill till andra sidan då är det bara att gå upp för trappen här.
Han: Du förstår mig inte, går det att komma tillbaka?
Jag: Ja, om du går fort för vi ska låsa snart.
Han: Du förstår mig inte.
Jag: Ne, jag verkar inte göra det.
Han: Kan jag gå över och komma tillbaka om en halvtimme?
Jag: Nej, då har vi låst dörrarna.
Han: Du förstår mig inte, stänger ni här?
Jag: Ja, vi låser båda dörrarna snart och sen måste man åka bil runt för att komma till andra sidan.
Han: Äh du förstår mig inte!

Sen gick han över till andra sidan och vi såg honom inte mer. Antagligen för att vi låste sen. Hoppas han fick gå runt hela vägen tillbaka.
Sånt här händer varje dag och man kan önska att folk kan lära sig engelska eller teckenspråk. Det är jobbigt att vara trevlig mot någon otrevlig.

Näver




Dörr/pappas lilla konstverk



Det här är dörren in till pappas "verkstad". När han har målat och gör ren penseln så målar han den ren på denna dörr. Har aldrig tänkt på att den är ganska snygg. I like the colours!
Pappas egna lilla konstverk

På höjden eller på bredden?





Jag tycker höjden....tror jag.

Bara hälften

Fick hem kort från Extrafilm. Men bara hälften...hoppas att det ska komma mer. Gör det inte det så blir jag lite sur allt. Jag håller tummarna!

Änglarött



Gjorde det här halsbandet nyss och jag lär erkänna att jag älskar det.
Det består av:
Kedja och annat material i silverpläterad metall
En ängel i samma material
Olika glaspärlor

Vad tycks?

Seinfeld, kollar någon på det?

Jag undrar..är det någon som kollar på Seinfeld? Jag har bara sett några få avsnitt och det enda som är liite roligt är när den skumma grannen kommer på besök. Nu kommer jag inte ens på vad han heter. Jag förstår inte hur det kan finnas så många säsonger av skiten. Kollar så många verkligen på det?

Broder kan han också

Broder kan lyckas med fokus ibland han också. Hittade en bild som han knäppte med vanliga digitalkameran. Den kanske var lite lättare än min kamera.



Blir nästan lite stolt!

Hårt/mjukt





Hårt Vs. Mjukt

Korkat

Jag förstår inte hur vissa tänker! Jag kollar på lyxfällan och det är samma sak varenda gång. ALLA pengar läggs på helt fel saker och oftast på saker för att få känna "lyx". Jag tycker att lyx är när allt är betalt och klart och när det finns pengar över till annat. Att sätta sig i skuld för en tv, en bil eller något man klarar sig utan är helt sjukt. Min fader är en sådan som tänker när det redan är försent och alla andra får lida av hans tänkade. Det är så korkat!

Favoritblogg?

svartvitlila


Det här är min favoritbloggerska. Victoria sprider inspiration som en vattenspridare. Att hon älskar lila lika mycket som mig märks och hon har en stil som överträffar de flesta. Victoria är en modebloggare med en liten twist. Hon har en egen stil som klår alla andras med hästlängder, iaf om du frågar mig. Hon verkar dessutom ha ett hjärta av guld och använder hjärnan mer än de flesta. Skynda in på hennes blogg och läs och inspireras!

(Bild: På Victoria, lånad av henne)

"Tadaa!"

Det är väl ingen nyhet att jag älskar Wall-E direkt. Förutom klippet ur filmen som jag visade tidigare någon gång så är det här mitt favoritklipp med min älskade Wall-E. Han är så grymt söt! "Tadaa!"

Besökare



En tigerlilja med en liten besökare.

Wasgij



Krille har köpt två Wasgij-pussel som jag är grymt sugen på att lägga. Det är han också, men han vill vänta tills jag kommer på besök. Det är lite klurigare pussel, man lägger inte bilden på kartongen utan man bygger t.ex bilden fast i framtiden eller det dom på bilden ser. Man måste alltså tänka till lite gällande motivet samtidigt som man måste tänka på själva pusslandet. Jag vill till darling nu, självklart inte enbart för pusslets skull.

Rosor på ett annat sätt




Dagdrömmer



Satt i min egna värld och drömde mig bort. Jag tänkte mig in i framtiden. I min värld i framtiden jobbar jag med något jag trivs med och jag älskar att gå till jobbet, men jag ska inte vilja gå till jobbet för att jag hellre skulle vilja stanna hemma med min darling som jag då bor ihop med i en jätte fin lägenhet...eller varför inte i ett fint hus. Krille jobbar med något han verkligen trivs med och känner som jag, att han älskar det, men att han hellre stannar hemma.
 Vi skulle ha ett städat arbetsrum där jag kan göra fina smycken och där mina foton kan få ta plats. Krille skulle få ha en gigantisk skivsamling och vi skulle ha alla filmer vi gillar samlade i ett rum. Vi skulle ha nära till familjerna våra, men tillräckligt långt borta för att få vara ifred. Vi skulle vara lyckliga.
 Jag håller tummarna och fortsätter titta ut i tomma luften och fortsätter (dag)drömma.

(Bild: Tagen av mig, närbild på Krille)

Svamp/glass?



Svampar som ser ut som glass eller något ätbart. Jag är väl inte själv som tycker det? Säg att det inte bara är jag som vill smaka på dem?

Krusiduller



Krusiduller. Naturen är bra finurlig och skapar mycket vackra ting!

Älskling


Min älskling! Mer behövs inte sägas.

Månförmörkelse



Det syns inte bra, men det var månförmörkelse igår och det var häftigt! Man såg det hur bra som helst! Varenda gång något liknande har hänt så har månen gömt sig eller så har det varit molnigt och inget har gått att se. Igår var det molnfritt, stjärnklart och månen syntes hur bra som helst. Häftigt!

Gillar den, varför?



Kan någon förklara för mig varför jag gillar den här bilden så mycket? Det är en ställning till hängmatta och det kanske påminner mig om sommaren? Jag vet inte riktigt...

Visdomstand?

Hem ljuva hem? Har kommit hem efter en dag i Valbo och jag lär säga att jag inte gillar läget. Är uppsvälld i tandköttet baokm den sista tanden på ena sidan. Så uppsvälld att jag inte kan bita ihop. Jag är rädd för att det är en visdomstand som är på väg. Orkar inte få massa krångel med tänderna nu, och jag kan nästan lova att jag hinner fylla 20 innan det rättas till också.
   Annars så har jag haft en trevlig dag. Först var jag, broder och Krille till köpis och handlade kläder, mest åt Micke. Han hittade hur mycket som helst. Jag köpte ett linne för 40 kr som jag köpte mest för att ha något att ha på mig när jag och Krille åkte till hans mormor på kalas. Så jag har ätit tårta idag.

Lättnad

Har jobbat två dagar och vill jobba mer. Helt otroligt! Jag tycker att det är kul nere i korvmojen, vilket är otroligt skönt.
Idag fick vi besök av Dinner's chefen och min riktiga chef som har kommit tillbaka från mammaledighet. Dinner'schefen är riktigt sträng och skällde en hel del på inte bara oss nere i mojen utan på alla, min chef var riktigt trevlig. 
Det varar nog inte så länge till tror jag. Alla säger att hon är en riktig bitch, det märkte inte jag av idag. Hon är mycket roligare att ha som chef än Micke, den vikarierande chefen. Än så länge är det en lättnad.
Får se hur länge den lättnaden håller i sig. Nästa vecka ska jag stänga i disken, vilket är det värsta slitgörat man kan göra där. Wish me luck!

Suddig frisyrbild

Jag säger då det... Broder testade min kamera på mig nyss och jäklar så suddigt  och konstigt det blev. Trots att han höll på hur länge som helst innan han knäppte. Jag som trodde att jag kunde få ett bra kort på frisyren..
Well...så här blev det, men jag är skarpare i verkligheten, jag lovar!



Det här var den skarpaste bilden....men man ser frisyren bättre här, men då ser jag mindre glad ut istället.

Nocturnal Rites

Ända sen jag såg Nocturnal Rites när dem var här i lilla viken och spelade för något år sedan så har jag varit frälst. Nu skulle jag göra nästan allt för att få se dem igen. Jag skulle uppskatta det mer nu än vad jag gjorde då. Låten som fick mig att fastna var Against the world.



Men min favorit låt är Egyptica. Älskar det egyptiska och jag avgudar uppbyggnaderna hela låten igenom. Kan inte sluta lyssna på den. Jag vill se den live!
Här är ett klipp, tyvärr ingen video, men det är låten iaf.


Sjuåring sätter världsrekord


Herregud! Såg ett klipp på Aftonbladet om en sjuårig norsk liten grabb som kan lösa en sjuradig rubiks kub på några timmar. Jag visste inte ens att det fanns sjuradiga kuber...Han har slagit världsrekord som världens yngsta lösare av en sjuradig rubiks kub. Kanske inte något att försörja sig på, men jäklar så häftigt! Imponerande!

Titta vad jag äter!





Loving it!



Har jag nämnt att jag älskar min kamera? Jag älskar den!

Grönt och ljuvligt



Vet inte varför jag älskar den här bilden, men jag gör det!

Sega Extrafilm

Sitter och väntar på Extrafilm. Håller på att beställa kort, men det tar sån grymt lång tid att ladda in alla bilder på sidan. Skit segt! But, what to do? Älskar att få hem kort och titta igenom allihop. Synd att det ska vara så fruktansvärt segt bara...

Rulla

Jag är jätte sugen på tortillas... och på smörgåstårta....och på vanlig tårta. Vanlig tårta får jag imorgon som tur är. Broder fyller 21. Jag ska hjälpa till att göra den, eller så kanske jag gör hela tårtan i slutändan. Bullar ska även bakas. Gissa om jag kommer rulla fram imorgon kväll?

Biten



Vad tycks om mina fötter? Så här blir resultatet om man knäpper kort i tofflor efter ån. Det är inte bara en mygga där inte. Det ser bättre ut idag dessutom. Igår kväll var hela fötterna röda.

Mjölkört

Kanske den häftigaste blomman naturen har att erbjuda. Knopparna är skit roliga att knäppa, vem har inte jagat sånna som liten? Riktigt häftiga blommor har dem också och för att inte tala om bladen och stjälkarna.



Bio, party, smörgåstårta och kamera

Tänkte berätta lite om veckan som var. Jag och Krille smet undan från den blöta cityfesten och gick på bio istället.
    Det blev den nya Batman filmen. Den var bra, knappast den bästa film jag sett, men sevärd. Ledger gjorde väl den bästa rollen i hans karriär och det är bra synd att han inte kan vara joker i en uppföljare. Har aldrig riktigt gillat honom tidigare, men filmen lyftes ett snäpp tack vare honom....eller var det kanske bara jokern i sig? Bra var filmen iaf.
    Det blev lite festande i fredags och det blev kanske inte så jätte lyckat direkt. Bråk, för mycket alkohol (inte för mig, tack gode gud) och en väldigt trött karl sammanfattar kvällen skapligt bra. Jag fick leda min karl hem då han höll på att somna gåendes. Tur att han är lättstyrd. Innan jag och Amanda gick hemifrån Krille så satt vi och umgicks med Krilles farmor ett tag. Det var riktigt trevligt.
    I lördags gjorde vi smörgåstårta som vi åt på söndagen. Det blev en slags adjötårta till Jonatan som flyttade till Linköping för att studera. Riktigt gott var det, som vanligt. Vi kan inte misslyckas! Det var lite dumt att berätta om den, nu vill jag ha mer!
    Det har blivit en hel del kort tagna också, trots allt regn. Vi tog en sväng genom kolonin där det är späckat med fina blommor, grindar och allt möjligt. Jag har knäpp 1058 kort sen jag köpte kameran, tror jag...om det inte är mer... Bra investering!
    En skapligt bra vecka med många ljuspunkter.

Lila, min färg


Jag vet inte hur många kort jag har på tistlar, bolltistlarna är häftigare, men vanliga tistlar är ju lila.
Jag köpte för övrigt bara ett lila plagg igår. Helt otroligt!

Liljebaggar, hemska små kryp

Liljebaggar gillar att äta mammas stackars liljor och det sitter aldrig bara en bagge på en blomma. Det kryllar av dem jävlarna!

Tre stycken

Fyra stycken

Fyra stycken, jag sprang därifrån när det kom tre till och satte sig.

Fyra arter


Lyckades knäppa kort på en tistel med fyra olika arter av humlor på. Lite smått häftigt.

Ma dog!


Talking


Min darling som pratar i fonen. Älskar honom mer än vad någon någonsin kommer att älska någon!

Birdisarna igen


Mina älskade nyfikna fåglar. Skulle kunna sitta och titta på dem i flera timmar, vilket jag har gjort...

Shoppingförbud...my ass

Okej, jag hade shoppingförbud.....men idag när jag följde med, som sällskap, till Valbo med moder upptäckte jag superreor ÖVERALLT! Jag kom hem med två par byxor, en playsuit, en bh, två par trosor, fyra tröjor, en klänning, tre toppar, ett par skor och ett par shorts. Jag tror allt kostade under femtiolappen och nästan allt 29 kr. Det blev inte alls mycket sammanlagt. Shoppingförbud my ass!

Fishy


Haircut



Okej här är min nya frisyr. Jag lovar att det ser lite bättre ut än vad det gör på bilden, men det var moder som tog kortet och jag orkade inte lära henne min kamera. Därför ser både jag och håret likblekt ut. Börjar trivas lite bättre i det nu. Jag gillar inte att det blev så jätte uppklippt. Well well....

Where the wild roses grow

Den bästa Minogue låten som gjorts och som nog kommer göras. Det är möjligtvis den vackraste låten som gjorts också. Älskade den från första gången jag hörde den, för ett antal år sedan.


Where The Wild Roses Grow - Nick Cave and The Bad Seeds and Kylie Minogue


Pics

Jag tänkte lägga in bilder på frisyren när jag har kommit hem och även massa bilder jag tagit med min älsklingskamera. Mamma vill till Valbo imorgon så jag ska stanna där på vägen hem och gå runt med henne, sen så blir det bloggning och visning av bilder.

Mycket har hänt

Tänkte bara skriva att jag har klippt mig, varit på bio, varit ut med Amanda och ett helt gäng och varit på cityfesten....nu ska jag duscha och bege mig ut.

What to do?

På fredag ska jag klippa mig, äntligen! Det var jätte längesen sist... kan det vara ett år sen? Nee lite mindre kanske. Men nu börjar topparna klyva sig och det är jätte jobbigt att hantera det. Undrar vad jag ska göra med det bara. Sist sa jag åt Anita att göra vad hon ville med det och det här blev resultatet:



Hur ska jag göra nu? Jag har inte en aning... Kanske ska köra på samma sak igen. "Gör vad du vill." Hoppas hon tar samma pris som förra gången. 600 kr för slingor, underhår och klippning. Skit billigt.

Jäkla förkylning!

Har legat i sängen och tittat på tv hela dagen. Haft migrän och hela fanskapet. Jäkla förkylning! Mamma gjorde kladdkaka åt mig precis som tröst, men jag känner inte smaken på den. Ännu en gång JÄKLA FÖRKYLNING!
   Jag har lyckats gjort två halsband iaf, ett av dem är fantastiskt och så jag. Det ska jag ha i nu i veckan när det är city festen och allt. Det blir även utgång med Amanda på fredag. Amanda ska för övrigt flytta till Västerås. Jag måste hälsa på henne där. Jag bara måste!

Jäkla förkylning!

Starkt sug

Smörgåstårta. Det låter som en väldigt trevlig tanke. Kanske cityfesten ska firas in med en smörgåstårta? Det var bra längesen nu. Med mycket vindruvor på....snart dreglar jag. Älskling ska vi göra smörgåstårta snart?

Mp3-spelare/smycke



Jag som gör smycken blev nyfiken när jag läste rubriken Mp3-spelaren som också är ett smyckeAftonbladet. Det var en ganska tråkig design och tråkiga färger för att vara ett smycke. Priset var väl ungefär vad jag förväntade mig, 499-579 kr. Jag är nyfiken på hur dem ser ut i verkligheten och om jag skulle fastna för designen om jag såg dem.
För tillfället var det en besvikelse.

Ormtjusare?



Har gjort riktiga fynd idag. Moder var sugen på att leta efter släktforskningsböcker så det bar av till Järbo. Jag hittade den här ormtjusarkorgen för 50 kr. Jag var tvungen att ha den. Hur charmig är den inte? Skit bra förvaring och den passar mig så djävulskt bra. Bästa köp jag gjort på länge.

Mina favoriter



Det här är birdisarna som jag rätt ofta berättar om. De knäppaste fåglarna jag vet. Stackarna fick vara offer när jag testade min kamera. Jag är så nöjd!

Mo and Wall-E

Mitt favoritklipp från hela filmen. Jag skrattar lika mycket varenda gång. Jag älskar dem båda två.


Happenings

Har jobbat i fyra dagar och är glad att jag är ledig ett tag nu. Jobba med huvudvärk och förkylning är inte kul och speciellt inte när man ska sälja mat till kunder. Det tar på krafterna att inte visa att man är sjuk.
   Vi har släppt ut birdisarna två dagar i rad och jag har använt min älsklingskamera. Knäppishannen blev riktigt nyfiken när det lös och lät varenda gång jag tog kort. Jag kan sitta i flera timmar och kolla på dem. Riktigt knäppa fåglar.
   Idag åker jag hem från darling igen, men kommer tillbaka senare i veckan och då blir det CITY FESTEN! Oj, så jag har längtat! Jag ska köpa ringar, sockervadd och remmar.

RSS 2.0