Imorgon bär det av igen

Ja nu är det planerat att jag lämnar boet över helgen igen. Först till kungen och sen vidare till Gävle. På fredag Har SpillKrill planerat att åka till zoo och sen ska vi på middag hos Angelica och Jimmy. Angelica ska bjussa på sin pastagratäng som låter så mumma att jag börjar dreggla! Sen så har SpillKrill lovat mig max eftersom dom firar 40 år genom att bjussa på kaffe, glass och plusmeny. Såklart gäller det min burgare också. :D Lite lycklig blir man allt.

Jag har fått en liten känsla av att jag kommer ha sett väldigt många band innan det här året är slut.
Skriver väl igen när jag kommit hem.

Lika som bär

image125

Mamma är helt uppe i varv och kommer snart bryta ihop verkar det som. Jag vet nu vem jag har ärvt mitt beteende av. Hon ska ut och äta med jobbet och hon hatar det. Det i sig betyder att allt är jätte jobbigt och hon stressar upp sig över små saker. Jag känner igen det. :P Båda vi två vet att vi kommer komma hem nöjda och glada och att vi kommer få skit kul, men innan vi ska göra något så hatar vi det. Jag är så sjukt lik min mamma.

Hemma igen

Ja synd nog så är jag hemma igen. Har varit hos Krille hela helgen. Det börjar bli en vana nu.

I fredags så var jag ut med Angelica och hade kul. Angelica fick umgås med mig och ta en liten paus från Jimmy. Sånna pauser man behöver ta från alla ibland. Vi hade skit kul! Vi var till Bilagan och sjöng och hade trevligt. Det måste vi göra om många gånger!

Jag och Krille var jätte duktiga och gjorde en skit go smörgåstårta igår. Den blev jätte fin trots "svastikan" i mitten. Det skulle ha varit jätte fint om inte en viss herre påpekade att det såg ut som en svastika uppifrån. Men den var skit go så nu har vi planerat att göra fler smörgåstårtor i framtiden. Jag kan inte skriva mer om den nu för då blir jag bara sugen igen. :P

Helgen har varit lika rolig och mysig som alla andra helger med Krille. Nu ska jag äta daim, never stop och lite toblerone samtidigt som jag läser i min förbannade bok. Hoppas att jag står ut och hinner läsa bra mycket! Ciao!

It has begun!

image123

Har nu gjort mitt första egna yogapass helt för mig själv. Min knastrande axel och mitt smällande knä sa ifrån vissa ställningar och min rygg sa ifrån att hålla ställningarna allt för länge. Men det ska gå bättre för var gång och det onda i ryggen ska gå över! Banne mig! Jag har börjat nu iaf och jag ska göra det varje kväll som jag sover hemma.
Numera när jag gör min vanliga övning så känner jag inte av det som jag gjorde förut, men jag får fortfarande ont till och från. Hoppas att yogan ska hjälpa bättre.

För övrigt så ska det göras smörgåstårta och bakas imorgon..är det planerat åtminstone. Men om det inte blir imorgon så blir det inom en snar framtid iaf. Hatar mina impulsiva luster! :P Det gör nog dom flesta i min närhet.

Sommar NU!

Satt och kollade igenom lite bilder som jag har på datorn.. och jag börjar längta extremt efter sommaren nu! Efter glass, sandstränder, blommor, jordgubbar, kiosker, kjolar, hallon, sommarskor, rabarber, havet, grilltillfällen och så mycket mer!


Yoga och en elak hund

Ja nu är jag igång. Nu har jag skrivit ut poweryoga-övningar som jag ska börja med ikväll tänkte jag. Jag ska alltså utöka min enstaka övning till ett eget litet yogapass varje kväll. Om jag orkar, dvs. Jag känner att det behövs nu när jag mest inte gör så mycket om dagarna som arbetslös. Förhoppningsvis kanske jag får lite extra energi av det.

Pompe släpade ut mig på promenad tidigare. Eller jag trodde att det skulle bli en promenad, men han ville mest ut och spana efter stor- och lillhusse tror jag. Det var lite taskigt för jag fick ont i halsen igen efter att ha stått ute och skrikit på byrackan efter vägen. Han vägrade att vända och gå hem igen efter att ha blivit släpad en liten bit från gården. Dumma hund!

Nu ska jag slita mig från tv:n och göra potatissalladmackor i väntan på att broder ska känna hungerkänslor.

Senaste dagarna

Det blir inte mycket bloggande när jag umgås med Spillkrill hela tiden har jag märkt. Men jag offrar nog bloggandet om jag måste välja. :P
I lördags så åkte jag och moder till Gävle för att titta men inte handla....det gick inte som vi tänkt oss och jag kom från stan med ganska mycket som jag inte skulle köpa. Men jag behöver egentligen allt jag köpte, eller jag har velat haft det jag köpte väldigt länge, så det var bra ändå. Kom undan med massa köp för en billig peng. Jag och mamma är väldigt stolta över våran förmåga att handla billigt. Det blev mycket rött.

Jag hade riktig tur hela dagen. Pappa skjutsade oss till Gävle till att börja med. Jag hittade det mesta jag "behöver" jätte billigt. Efter att jag och mamma bestämt oss för att det fick vara nog så gick vi och skulle vänta på pappa. Och vips så åker Spillkrill förbi, så jag kom med mycket tidigare hem till Spillkrill. Det är väl tur om något!
Vi tittade på National treasure för att bli påminda inför tvåan som vi skulle se på bio senare på kvällen. Dom är bra, kanske inte dom bästa filmer man kan se, men tillräckligt bra för att se. Vi köpte lite för mycket popcorn..bara lite för mycket. Vi käkade Max också vilket var lika gott och mättande som alltid. Kvällen avslutades med House och glass med jordgubbar, chokladsås och maränger. Ända tills ett öga ploppade ur en ögonhåla och en viss Spillkrill nämner likheten med jordgubbarna. Spillkrill fick äta upp mina jordgubbar som straff. Jag fick äta mycket av det jag var sugen på i flera dagar och var jätte nöjd och belåten. Funderar varför Spillkrill fjäskar..?

På söndagen så chillade (hatar det ordet) vi bara.

Måndagen innebar mycket chill också fram till halv fem. Då åkte vi till Angelica och Jimmy och fikade. Jag fick träffa rådisarna som var trevliga små djur. Jag och Angelica har planerat våran sommar och jag längtar! Sockerkakan var skit go, Angelica! Tack för kläderna också. ;)
Efter att ha ätit hos Spillkrill så åkte jag hem för att lägga mig tidigt och sova ut innan jag skulle bli studerande igen. Det gick dock inte som planerat. Jag låg och hostade hela natten och sov inte en blund. Men halv sju var jag uppe och igång. 07.30 klev jag och broder på bussen vid resecentrum och sen har det varit full gång. Jag lyckades hitta till rätt sal (med hjälp av den mycket lugnande broder jag har) och jag kom i tid. Det var skit tråkigt och läraren var ett pucko, men jag biter ihop och gör skiten ändå.

Träffade Henrik också och det var ju trevligt. Kul att veta att folk lever fortfarande. Blev sugen på klassfest.

När jag var klar på högskolan så kom Spillkrill och tog med mig på en fika. Det var kletigt och hett men gott och behövligt. Spillkrill var så vänlig och tog med min glömda tandborste ifall jag inte hade nån annan och var i desperat behov av en tandborste. Gulligt tänkt, men jag har tillgång till fler tandborstar och behövde inte den. Så tandborsten kom han ihåg att ta med..men inte kassen med kläder som jag glömde. Vi åkte för att hämta den och jag fastnade hos fåglarna och blev kvar lite längre. Oj, hur det kan bli... Dom blev så fina när dom slutade vara feg och vågade sig i badet. Tänk att lite vatten kan vara så kul.

Imorgon ska jag sitta hemma och underhålla Pompe. Jag antar att jag ska läsa så långt jag orkar i den tråkiga kursboken också. :S Usch så tråkigt.

Skola och ellos

Fick hem mina skolböcker idag. Hur ska jag orka läsa den lilla texten? Oj oj oj.. Kom på att det är nu på tisdag jag ska till högskolan också. Jag får äntligen göra nått. Jag får läsa som en tok. :S .....yaaay.....

Mamma var så snäll och beställde från ellos idag. För 590 kr. Hon beställde en tröja och resterande var till mig. :D Men det blev bara två behåar och två par trosor efter många om och men. Bra planerat av lilla mig.

Migränfri men inte sugfri

När migränen släppte och jag mådde bra igår så fick jag mängder av energi som är kvar idag. Jag städade hela mitt rum igår och fortsatte idag. T.o.m garderoben är genomplockad. Jag har skickat in massor med ansökningar till massor med företag också. Nu funderar jag på om jag skulle orka städa hos paddorna helt själv. Men det skulle ta evigheter. Jag tror jag skippar det och läser ut min bok istället.
Jag har fått nått extremt sug och är sugen på allt. Max, center, skolans fiskgratäng, sura blå flaskor, grillat, baguette med potatissallad och rostbiff, chips, sockervadd, jordgubbar och glass, kladdkaka, pannkakor/våfflor, lasagnette, farmors lövbiff i sås med potatis, spagetti och köttfärssås, dragster och never stop.
Jag tror jag är rastlös och behöver göra nått...

Korkade och äckliga ungjävlar

Ungdomarna i Forsbacka måste ha någon allvarlig skada i skallen. Mamma kom hem från jobbet och berättade att dom ännu en gång har sprungit runt och kastat skit i trappuppgångar, på dörrar och överallt annars. Hur äcklig är man inte om man går runt och kastar skit? Var får dom all skit ifrån? Spar dom för att sen gå runt och kasta det? Vad fan tänker dom med? Jag förstår att man lätt får tråkigt i Forsbacka..men att kasta skit? Det är ju inte första gången heller. Förut kastade dom det överallt och det tog all evighet innan det försvann. Äckliga ungjävlar! Korkade ungjävlar också, det är inte smart att sitta och skratta åt att dom har samma nöje som schimpanser har.

Tråkigt..

Det är jätte tråkigt att ha migrän... jääätte tråkigt. Jag är dessutom helt själv, då fader och broder har bestämt sig för att göra sitt på eget håll. Godissuget håller på att ta död på mig. Jag kan inte äta nått med socker för då sprängs mitt huvud. Saknar Krille! :( Jag vill inte ha migrän längre!!! Förstår inte varför jag fick det heller, det brukar finnas en anledning till det..men inte det här gången.

Fem dagar borta

Spenderat fem dagar i Gävle med mitt mongobarn.
I torsdags så hade vi tolvtimmars-maraton med Sagan om ringen tittande. Vi klarade det ypperligt. Jag blev bara liite rastlös, men bara lite. Helt otroligt.
På fredagen var det förfest innan vi drog till Porrkestern.
Lördagen tillbringades i sängen.
Söndagen likaså, men mot kvällen så kom Prasse och hämtade upp oss i sin nya älskling. Vi besökte även T en sväng. Jag la pussel som sysselsättning.
Igår låg vi också mestadels i sängen. Men vi åkte även och köpte pastasallad innan jag åkte hem.
Det blev väldigt kortfattat. Jag vågar inte sitta framför datorn allt för länge ifall min migrän kommer tillbaka.
Jag skulle inte ha åkt hem från mongobarnet. Så fort jag kom hem (nästan) så fick jag migrän och hela dagen idag så har jag mått illa, sluddrat och haft huvudvärk.
Yippie yay...

Today is an other day

Jag har bestämt mig för att läsa iaf en högskolekurs nu, mest för att ha något att göra. Vet inte om jag ska läsa dom andra två jag är intresserad av. Valde iaf Naturvetenskap med fokus på biologi och beställde böcker idag. Visst låter det intressant? Om du tänker dig in i mitt tyckande och tänkande då?

Hade tråkigt tidigare idag och bestämde mig för att ringa in allt jag kan tänka mig att köpa i alla kataloger vi har. Det blev en hel del. Jag vet nu även att jag gillar mörklila. Med tanke på skorna jag köpte, färgen på bloggen och alla kläder jag ville ha så är det nu ett faktum. :P



Nu är granen urplockad och borta för i år. Mina fina änglar är nedstoppade i lådor igen också. :( Jag tycker att min fina gran var finast i år av alla år. Det kanske beror på att jag inte orkade bry mig så värst. Men fin var den. Jag och mamma möblerade om bland alla filmer och fixade en bättre förvaring av dom. Det blev skit bra. Vi är duktiga vi.

Finally!

Äntligen har jag hittat rätt! Eller vad sägs om den nya looken? Jag diggar Pompe mest.

Fastnat!

Den har fastnat!!! The Spitts - I'm in love

Jag blev sugen att lyssna på den för nån dag sen och nu får jag inte ur den ur skallen. Det är helt omöjligt!
Låg t.o.m och klappade i takt till den när jag kollade på pirates 3 tidigare. Help me!!!

Gävlehelg

Småfirade Jimmy i fredags genom att käka på Church Street bl.a. Gott och mättande var det och min drink var asgod! Gelehallonen var svåra att äta, men det var ju väldigt kul med en utmaning. Angelica hade lite svårt för hela grejen med att kasta jordnötsskal på golvet, men det gick bra det också efter ett tag. Vi groggade lite hos Jimmy och Angelica också. Angelicas specialare var skitgod, det var inte w&c:n. Kvällen fortsatte på Interpool där Angelica var jätte duktig på biljard. Krille var mindre duktig på det eftersom att han gav sig in i leken men istället för att spela så sysselsatte han sig med annat...som att sabotera när jag spelade flipper. Vi, eller jag och Krille, avslutade Jimmys kväll på O'learys och det var också trevligt.

Lördagen tillbringades i sängen och soffan hos Krille. Det blev Max och House...och lite annat. ;P Mer än så går jag inte in på lördagen tror jag..

Söndag var nästan likadan, den tillbringades mest i sängen och soffan också. Förutom när vi satt i köket och kollade på dom fega fåglarna. Rädda för ett bad..tss, löjligt av dom! Vi kollade på 23 också...eller ja, inte slutet då. När jag kom hem så tyckte jag att pappa betedde sig lite underligt och surt. Idag fick jag veta varför. Han har ju slutat röka, inte visste jag det. Jag trodde det var nått han bara sa förut. Så nu har han en hel limpa (som han fick som tack för flytthjälp) som bara ligger. Lyckat!

Börjar tröttna

Har suttit och ringt runt till MASSOR av ställen idag och kollat om det finns en yttepyttechans till ett jobb. Men nej då. Jag kommer slutligen att hamna med mamma i Forsbacka, mot hennes vilja, eller så ger jag upp och blir min värsta mardröm, en telefonförsäljare. Varför har jag inga bra kontakter som kan påverka någon chef för? Jag vet dessutom inte hur många gånger jag har fyllt i CV-formulär på olika hemsidor. Snart kan jag fylla i dom med förbundna ögon. Jag ger snart upp och går till arbetsförmedlingen och blir deras lilla slav och skickas till någon udda stad för att jobba med något jag absolut inte vill göra. Börjar ångra mitt val att inte flytta också, dock enbart gällande pengabristen. Det är hopplöst, hopplöst I tell you!

Tur att jag har vissa stjärnor som lyser upp min tillvaro, annars skulle jag ha brutit ihop för länge sedan.

Bättre kan nog bara bli bäst

Förra året var bra, men det här året kommer bara bli bättre. Jag har en stark känsla av det. :D
Nyåret var perfekt, trots det lilla missödet med alkoholen och Krilles händer. Vi var så fina allihopa. Angelica är så duktig! Jag ser fram emot det här året!

RSS 2.0