Tävling - Kitsch


En av mina favoritbloggare har en tävling som jag självklart är med i.
Det är kitschiga produkter som det tävlas om och det görs det här.
Var med du också!

Gav upp

Jag gav upp elefanten... tänker göra vanliga halsband och armband istället. Det krävs mindre tålamod till det. Sånt är livet.

Sablars reor!

Jag och broder gav moder ett presentkort till Guldfynd. Jag och moder begav oss ner till stan för att köpa något för det idag. Moder fick nästan släpa med mig för att jag inte ville slösa pengar. Jag lämnade min plånbok hemma av den anledningen. Moder hittade två halsband som hon bestämde sig för att köpa, men det blev kvar på kortet. Då bestämde hon sig för att fråga mig om det var något jag ville ha. SÅKLART jag vill ha något! Vi gick ut från Guldfynd med två halsband till moder och ett halsband med matchande örhängen till mig. Må jag tilläga att jag inte har hål i öronen...
   Vi gick vidare till Lindex, där jag inte eller skulle köpa något. Jag ignorerade reasnurrorna med kläder och tittade upp i taket när mamma snurrade på snurrorna. Slängde kanske några ögonkast på några plagg och sken upp som en sol när jag upptäckte att dom inte var värd pengarna. Vi började gå mot underkläderna och jag tvärnitade vid sminkrean. Det var kört! Jag bestämde mig efter många om och men för att enbart köpa ett läppbalsam för 9.50 kr. Tills jag kom till underklädesavdelningen. Jag hittade trosor med så sjukt ful färg att jag var tvungen att köpa dom också. DAMN!
   Det är inte shopping som tar kål på min ekonomi, det är reor. Hade det inte funnits rödmarkerade föremål i denna värld så hade jag haft pengar. Sablars reor!

Ge mig styrka!

Undrar om min dator kan tåla att jag vill sova nu och tänker stänga av den. När jag startar den imorgon igen så vill jag inte se massa nya uppdateringar! Stackarn låg ioförsig nerpackad i sin väska och det gillas inte. Jag hoppas att jag får styrka till morgondagen så jag gör klart den s(n)ablars elefanten någon gång. Har inte varit på pillhumör på sista tiden.

Tävling - LeiLei 5Fortsätter att tävla om en klänning här.
Funderar på att beställa den här toppen faktiskt..

Tävling - HudvårdskitÄr med och tävlar om detta här.

Tävling - Lyxig goodiebag

Är med och tävlar om en lyxig goodiebag värd runt 600 kronor. Fylld med grejer från Hemtex, Lindex och massa andra ställen. Du kan också tävla här.

Jäkla darling!

Jäkla darling! Igår så fick jag två nötcreme av honom. Dom tog slut riktigt fort och jag fick ett stort sug efter fler. Idag gav jag upp och syndade. Broder fick ett sms där jag frågade om han kunde svänga förbi videomix och köpa nötcreme i lösvikt. Det gjorde han. 28 stycken fick jag i en påse. Jag har sju kvar nu. En irriterande sockerhuvudvärk börjar smyga sig på. Jäkla darling!

Mitt Boänge!

Boänge kommer inte återhämta sig på flera år. Kommunen bygger ett villaområde på andra sidan viken, mittemot Boänges hamn. Dom nya husen behöver avloppssystem. Istället för att ge det nya området ett eget pumphus och gräva ner rör i backen där dom redan huggit ner skog för vägar, så tänker dom gräva ner rör tvärsöver viken och genom vår, annars fina, skog till vårt pumphus. Nu har dom börjat sitt arbete med att hugga skog. NU! Är det bara vad jag har fått för mig eller brukar man inte hugga ner skog INNAN fåglar bygger bon och lägger ägg? Brukar man inte göra det innan parningstider och alltihop? Samtidigt som kommunen hugger ner skog, i ett skapligt brett spår, så hugger något telefonbolag ner träd runt ledningarna och ett gäng paddlare hugger ner träd efter ån för att göra vilplatser åt dom. NU! Innan det här är färdigt så har vi ingen skog kvar och även om skog finns kvar så har vår mysighetsfaktor sänkts drastiskt. Gissa om jag och mamma är sura?

Uppdatering efter uppdatering

Jag har äntligen orkat starta datorn och väntat på alla uppdateringar som startas varenda gång jag startar datorn. Min kära dator bestämde sig för att straffa mig för min avhållsamhet och gav mig MASSOR med extra uppdateringar och viruskontroller. Jag ska ta hand om stackarn extra mycket och umgås med den hela kvällen. Alla favoritbloggar ska läsas, nya inlägg ska skrivas och elefantjäkeln kanske kommer göras klar. Kära datorn lilla, jag är här för dig, sluta ge mig uppdateringar!!

Fy!!

Nu ger vi upp!! Nästa år skiter vi i det här tycker jag. Bara dåliga låtar i topp. USCH!! Ryssland??? RYSSLAND????? Var det inte för konståkaren så hade jag brutit ihop! Han var det enda som var bra!! Hur kan folk?????? Numer tänker jag bara kolla på dom svenska uttagningarna eller inte alls! JAG GER UPP!!!!

Inte Sverige, vilket land då?

Ikväll ska jag tvinga Krille, om han inte vill, till att kolla på ESC. Alla bidrag var bättre live och när det verkligen gällde än var dom var i en inspelad video på införprogrammen. Charlottes bidrag är bäst, men eftersom det finns flera liknande så tror jag att nått annat som sticker ut mer kommer vinna. Men jag vågar inte satsa pengar på det, mest för att jag inte har några.
Förra året så gillade jag inte vinnarlåten, men nu när dom spelar den lite då och då under tävlingarna så gillar jag den starkt. Den har styrka i sig. Den fastnade i skallen igår och jag gick och sjöng den för mig själv i huvudet hela dagen.
Om jag inte fick hålla på Sverige så skulle jag nog hålla på...nästan alla....men mest Bosnien, Georgien och Finland. Bosnien för att det landet alltid kommer ha en konstig plats i mitt hjärta och för att deras bidrag var bra och konstnärligt fint. Georgiens bidrag fastnade i mitt huvud påengång och då är det värt en första placering. Måste jag förklara Finland? Det är hårdrock. Om du inte fick heja på Sverige, vilket land skulle du då heja på?

Den levande diskmaskinen

Är åter igen hos min pudding, som står i duschen. Måste skriva att jag kan får jobba på Dinner's på Gävlebro (under samma tak som pappa) nu framöver. Pappas chef ringde idag och frågade om han skulle fråga chefen på Dinner's om jag kunde få jobba lite. Klart han mer än gärna får fråga det! Där söker dom folk hela tiden så snart kommer jag jobba som diskare. Kan inte tänka mig ett mer glamoröst jobb! Sussi, den levande diskmaskinen.

Oj oj oj!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2518565.ab
Carina Berg har varit stor för mig väääldigt länge och vad hon än gör så blir det roligt och bra. Hon är klockren helt enkelt. Klockren är ett ord jag använder ofta för att beskriva människor med humor förövrigt.
Nu har hon rakat av sig håret! Jag har aldrig noterat att hon har så vackra ögon förut. Hon passar faktiskt i rakat. Skit häftigt!
Se bild i artikeln.

Oj

Så....pinsamt! Tjeckiens bidrag var...pinsamt! Tereza som hon tydligen heter såg helt död och tom ut i blicken. Texten var pinsamt barnslig. Hon kunde inte sjunga rent. Vem klädde dom stackarna? Eller kan man kalla dom påklädda? Jag brukar itne bry mig om folk klär sig lättklädda i passande situationer. ESC är ändå ett familjeprogram och det där var inte ens snyggt! PINSAMT!

Tävling - LeiLei 4Jag skulle nästan vilja ta studenten igen för att få bära den här klänningen med stolthet! Den är perfekt!
Den är från leilei.nu och är även mitt bidrag i en tävling här.

Löv


Älskar det rosaprickiga lövet.

Sabotage!

Funderar på att sabotera alla grannars (och vår egen) gräsklippare. Ska det fortsätta såhär hela sommaren kommer jag bli galen! Klipper en gräsmattan så måste alla andra göra det också. Det stör lugnet och friden i mitt älskade Boänge! Alla har gigantiska gräsmattor också och det bor inte en granne här direkt.  Om det står om sabotage i tidningen imorgon så vet ni vem ni ska leta efter.

Tungan!


Hittade bilder från en och samma promenad med Pompe. Jag minns den väl. Under hela promenaden försökte jag knäppa ett fint sommarkort på honom, varenda gång så visade han tungan på ett eller annat vis. Mitt mål var en bild utan tunga. Jag fick nöja mig med bilden där han satt fint. Sådär är det alltid när jag vill ta kort på honom. Han ska alltid slicka sig runt munnen. Han var fotogenisk en gång i tiden.

Ovan och under


Vad tycks?
Älskar att ha ett simpelt redigeringsprogram för så simpla saker som att sätta ihop två bilder eller ta ut en liten del ur en bild. Jag skulle kunna sitta en hel dag och pyssla med alla bilder, moder skulle nog inte uppskatta det, så jag låter bli.

Lataste vovvenTänkte gå ut med Pompe för ett tag sen, sträcka på benen efter två skivor till med VM och för att få känna av solen lite, men vovven låg i sin sandgrop som han så fint grävt under vår trapp och vägrade röra sig. Nog för att han börjar bli gammal, men är han inte liiite lat?


Tävling - Goodiebag

Herregud så jag tävlar! Men jag har inget bättre för mig.

Nu är det om en liten goodiebag här.

Tävling - Hårprodukter

Börjar känna väldigt mycket agg mot mitt hår nu och vill gå till frissan (bidrag någon?) och vill därför för allt i världen vinna en hårproduktstävling!
Är därför med och tävlar om produkter för 250 kronor från For Hair i denna blogg. Var med och tävla du med!

3*45*3

Kollat klart på skiva fyra med VM. Det är ganska mycket tid som jag spenderat på VM idag. 3*45*3 minuter. Jag har inget liv! Får jag inget jobb snart så hinner jag nog kolla på allt i mitt dvd skåp inom en väldigt snar framtid. Tragiskt!

Pic


Konstig dom såg ut i bloggen...
Varför tog jag dom här två bilderna? Rätt svar belönas med....triumfvirvel......ett grattis!!

Yellow all summerÄr det bara jag som gillar maskrosor? Jag tycker att gräsmattor blir finare när det lyser gult från dom. Dom är vackra!

VM


Tänkte titta på ett avsnitt av VM (Veronica Mars och inte någon sport) men nu är jag tvungen att stoppa in den fjärde skivan och se det sjunde avsnittet idag. Jag är beroende och det är spännande hela tiden!!! Jag älskar VM!!

Tävling - LeiLei 4


Okej jag skulle mycket gärna vilja ha den på mig idag också. Även den från leilei.nu.
Påminner om att jag tävlar om en klänning från samma ställe här.

Tävling - LeiLei 3


Om jag fick välja fritt vad jag skulle haft på mig idag så är det här lätt vinnaren. Vacker och söt klänning från leilei.nu.
Jag tävlar om en annan klänning därifrån här.

Redigeringsprogram

Krånglat mig igenom tre redigeringsprogram nu och äntligen så kom broder hem och visade att vi hade ett gammalt photoshop. Nästa gång jag tänker göra något med en dator så kontaktar jag honom först. Installera och avinstallera tre program och försöka förstå dom är ganska tidskrävande, har jag fått lära mig. Men nu har jag iaf ett enkelt program för enkel bildredigering, som är en aning bättre än paint.

ParningsmöteVad tycks om parningsmötet som ägde rum igår?

Fyndet!

Jag hatar mig själv för det, men jag måste, här kommer "Dagens outfit":Jag hatar ordet outfit! Måste få visa det bästa köp jag någonsin gjort tror jag. Kjolen som jag idag använder som klänning/tunika köpte jag för 30 spänn på röda korset förra sommaren. Som kjol är den svårmatchad och liite för lång. Jag fick en snilleblixt och drog upp den över tuttarna (bröst är ett ord jag har svårt att använda) och vips så blev den perfekt! Lite stolt blir jag allt.

This day

Jag har bakat kladdkaka idag, på mammas begäran. Har även hjälpt henne (tvingat henne att sitta kvar där hon suttit) med alla hushållssysslor här hemma. Hon måste vila sitt ben och det innebär att jag och Micke får trycka ner henne på en stol och sen skynda oss att göra det som ska göras.
Pompe har varit väldigt kelig och pratsjuk idag, tror det mest beror på hans lilla sår i mungipan. Han rev upp sårskorpan idag och ville ha tröst. Stackars gammelvovve.
Var iväg och handlade med moder och fader också. Det gick fort och vi impulshandlade tre filmer. Jag vill ha mer utrymme för just filmer nu! Därför skriver jag upp ett lackskåp, direkt från Kina, på min önskelista. Är det noterat?
Blev ingen elefant idag heller. Skärpning Sussi! Kändes inte kul att sitta framför datorn och kolla på en beskrivning och tappa massor med pärlor idag. Imorgon ska jag göra klart den. Stackarn har bara ett huvud med två fladdrande öron hittills.
Nu blir det sängen.

No turkey!

Irland gick inte vidare, tack gode gud!! Krille, som hejade på fågelskrället, vill nog inte titta på finalen. Det tänker jag göra, med spänning i år! För första gången (sen jag var liten) så hejar jag på Sverige och hoppas att vi vinner. Det är skit dåliga låtar i år! Men ingen kalkon kan vinna iaf!!

Häftig scen

Måste få ur mig att scenen var otroligt häftigt byggd i Serbien. Skit häftigt att dom gjort dom två floderna och så.
Idag så hoppas jag att Bosnien och Finland går vidare..men det gör iaf inte Finland tror jag...

Brolle JrSer Brolle överallt nu på tv. Har han varit igång och aktiv före körslaget också eller las han ner under en period? Jag tycker att det är synd att han inte gör mer musik med mindre pop och radiostuk och som ändå spelas på radio. Jag gillar hans stil (när han har håret bakåt och inte slickat i ansiktet) och hans röst och älskar att han spelar gitarr. Han gör lite för mesig musik för mig just nu. Kul om han kan göra något lite rockigare eller lite rockabillyaktigt.

Facestat

Såg ett inlägg om Facestat hos Victoria och var tvungen att testa. Man lägger in sin bild och anonyma människor bedömer bilden. Jag letade rätt på en uttryckslös bild som visar den typiska Sussi. Detta är resultatet:

describe Real, Southern, dad-owns-a-boat, girlnextdoor, dull, shy...
sexual orientation definitely straight
attractive good looking, not bad
ethnicity 2/3 Caucasian / White, 1/3 Other race
gender female, 1/5 male
intelligence bright och sen dull
age mest röster låg på 22-24, sen 18-21 och 25-29

Detta är bilden jag la upp:

ESC

Nu har jag lyssnat och sett alla bidrag till ESC och tragiskt nog så måste jag medge att Sverige är bäst i år och har störst chans. Det är väl förjävligt om något! Jag tror på antingen Sverige eller Irland, med kalkondockan. Sverige har det proffsigaste bidraget och låten har drag rakt igenom samtidigt som den fastnar lätt i huvudet. Jag vill inte att Irland ska vinna men låten fastnar i huvudet och många kommer rösta på den. Ordet som beskriver årets bidrag är just tragiskt.
   Jag kollade på dom fyra införprogramen och det slog mig att Lena PH ser hemsk ut. Har tyckt så förut också, men nu var det första gången jag såg henne så nära. Hon ser deppig eller bitter eller nedstämd ut. Hela ansiktet bara skriker något av dom orden. Förstår inte hur svenska karlar kan tycka att hon är snygg och sexig. Är jag ensam om att tycka detta?

Tävling - Disp


Är med och tävlar här.

Tävling - Presentkort

En till tävling från samma person:

Jag är med och tävlar på enlitentax blogg. Jag har chansen att vinna ett presentkort på shoppen crazyshop. Tävlingen avslutas den 31 Maj. Crazyshop har ett stort sortiment av smycken, piercingar och allt är galet billigt!

Tävling - Aromia

Jag är med och tävlar om ett härligt paket med priser från aromia. Jag kan vinna ett grönt äggformat ljus ,en påse grönt te med smak av mint, en tetång ,en påse kryddblandning för kycklingrätter, en påse pastakrydda, en påse vitpeppar hel och lite naturgodis, torkad ananas/papaya. Bloggen där ni kan tävla hittar ni här.

Locktång?

Jäkla skit! Hittade reklam från ellos och gänget. Självklart såg jag en locktång med mängder av tillbehör för 149 kr på rean. Jag gick därför ut på nätet och kollade efter den, jag hittade hur mycket billigt som helst och kom upp i 2000 ganska fort. Så nu har jag beställt för 500 kr men inte en locktång, den hittade jag inte någonstans. Däremot så köpte jag jätte billiga grejer till min blivande flytt (någon gång om sisådär 700 år) och det är ju alltid bra! Men vart var locktången då? Varför var just den slut? Eller varför var den bortglömd?

Tillbaka till Gävle!

Håller på med elefanten och har ingen koncentration, då blir det lätt jobbigt och tråkigt. Tappade all min energi som jag nyss hade och ville få lite ny. Jag gick ner till köket och tittade runt och vad fick jag se? Ett glasspaket i frysen! Min lycka var kortvarig då jag sen såg att det var cirka en sked kvar i paketet. Vem lämnar så lite kvar? Om jag det visste. Så det blev yoghurt med vetepuffar eller vad det nu är. Hör och häpna! Susanne äter nyttigt för att få energi! Måste jag nämna att jag vill tillbaka till Gävle och till min sockerpudding?

Brudens bäste man

Jag tror att den snart bioaktuella, Brudens bäste man, kommer vara en något så exakt kopia av Min bäste väns bröllop, med Diaz och Roberts. Det är samma story, men det är en karl som jagar en kvinna istället för tvärtom. Känns som om jag måste kolla på den enbart för att se om det är en kopia eller inte. Hoppas bara att det inte är en sämre kopia som får allt beröm för storyn. Jag hejar på orginalet!

UsherJag sitter och kollar igenom ellos hemsida och tittar på The voice samtidigt. Jag var tvungen att byta kanal när Usher med låten Love in this club spelades. Dom spelar den hela tiden och jag förstår inte varför! Varenda gång så måste jag byta kanal. Tål den inte. Jag stör mig nå så grymt på det irriterande ljudet som ligger på hela tiden i bakgrunden. Sämsta han har gjort hittills!
Är det någon som tycker att den här låten är bra?

Tävling - Kitsch


Detta är jag med och tävlar om hos Marie i hennes blogg mariwi.blogg.se.
Tävla här du också!

The forbidden kingdom

Igår kollade vi på The forbidden kingdom, med Jackie Chan och Jet Li. Även i denna film var en gammal Will & Grace skådis med. I det här fallet var det Michael Angarano, som spelade Jacks son i serien. Filmen handlade om monkeyking och hans stav. För att föenkla det så är det en kampsportsfilm med övernatuliga inslag.
Eftersom att vi börjar bli hungriga så skriver vi bara att den var skit bra och Jackie Chan var lika bra som alltid! Nu MAT!

Nu eller aldrig (The bucket list)

I fredags var vi på bio, jag och Krille. Vi såg Nu eller aldrig med Morgan Freeman och Jack Nicholson i huvudrollerna. Sean Hayes från Will & Grace var även med och spelade inte supergay. Filmen handlade om två gamlingar som inser att livet snart tar slut och därför skriver dom en "bucket list". Som kommer från det amerikanska uttrycket "(to) Kick the bucket" som betyder att "trilla av pinn" ungefär. Det är då en lista av saker dom vill göra och uppleva innan dom dör.
Morgan Freeman spelar en klipsk, utarbetad, mekaniker och Jack Nicholson en egotrippad miljardär. Så dom spelade deras vanliga roller som passar dom så bra. Vi åt massor med popcorn och jag var jätte kissnödig mot slutet, förövrigt. Men vi var eniga om att filmen var bra och sevärd iaf.

Sömn och en ny dag?

Blev lite på dåligt humör tidigare så jag hade inte tålamod till att göra klart en elefant i 3D. Innan jag lägger mig får jag nog plocka pärlor på golvet också. Dåligt humör och små pärlor är ingen bra kombination. Men men. Nya tag får tas någon annan dag. Kanske ska samla ork till att göra nya körsbär, till mig den här gången, så snart jag kan. Well well..sovdags snart?

Våfflor!

Mamma kan nog läsa tankar... Hon ropade tidigare och frågade om jag ville ha våfflor. Så nu har jag ätit mina våfflor med chokladkrossglass och hemmagjord blåbärssylt. När jag flyttar ska mamma antingen göra sylt hela tiden till mig eller visa exakt hur hon gör. Hatar köpt blåbärssylt. Nu kan väl en proffsig kamera dyka upp ur tomma intet också!

Kamera och våfflor

Jag vill ha en proffsig kamera och våfflor! Är det för mycket begärt? Jag blir så sugen på att knäppa egna proffsiga kort när jag ser hur bra andras bilder blir med en bra kamera (och skicklighet också såklart). Våfflor skulle vara perfekt just nu. Guuud så gott det skulle vara!! Men jag biter ihop och pillar med pärlor istället.

Kalla sommarkvällar here I come!

Just ja. Min jacka är sååå skön och perfekt till alla blivande sommarkvällar som är lite kallare. Jag kände mig lite fryssen  efter att ha kollat på Angelica igår, så jag satte på mig den och råkade somna av värmen framför tv:n. Det är så det ska va!

Skyller på molnen

Idag så orkar jag inte ta mig utanför dörren...så jag skyller på att det är molnigt och blåsigt. Då är det ju jättejobbigt när solen bara skiner ibland och det är kallt. Det går ju inte alls! Jag orkar helt enkelt inte hitta kläder som passar vädret och min höft...eller mitt humör. Vi ignorerar så vänligt att solen skiner mestadels. Tänkte göra en till figur med pärlor idag och kanske nått annat som inte har med rocaillespärlor att göra.

Den väntar på mig!

Mamma ringde nyss och berättade att min fina jacka har kommit hem och frågade om hon fick öppna och kolla på den. Vadå nyfiken? Klart hon fick öppna och kolla. Den såg fin ut sa hon. Jag vill också se!!! Får kolla på den innan vi ska åka och kolla på Angelica innan hennes bal. Hon kommer garanterat vara finast av dom alla! Efter det så återvänder jag hem och stannar hemma tills på fredag, trots dom ledsna minerna Krille försökte komma med.

Tävling - LeiLei 2


Det här är min favorit hos leilei.nu. Jag älskar den!
Som jag skrivit tidigare så tävlar jag om en annan klänning här. Gör det du också!
Förövrigt så är det en skit bra blogg!

Tävling - LeiLei


Det här är jackan jag beställt från leilei.nu
Jag är med och tävlar om en klänning från samma nätbutik här. Var med du också!

Havet

Sitter hemma hos Krille och väntar på att han ska sluta. Jag fördriver tiden genom att läsa En kortfattad historik över nästan allting, en av två böcker jag köpte till kursen jag inte orkade med. Läste precis ett kapitel om hav och blev lite chockad. "Kul" fakta om havet och upptäckter:
  • Oceanografer spårade havsströmmar bäst genom att följa 34 000 ishockeyhandskar som blåst av ett fraktfartyg vid storm år 1994. Så fram till dess så hade alla metoder dom använt inte varit särskillt bra. (1994!?! Det är inte såå längesen.)
  • Alvin, ett forskningsfartyg, är närmare 40 år gammal men förblir världens främsta forskningsfartyg i sitt slag idag. Det tål att tilläggas att Alvin knappast är så bra som det skulle behövas. (40 år?!?!  Okej det är dyrt att bygga dessa fartyg, eftersom att dom ska ner på djupa djup, men iaf! Hur mycket pengar läggs inte ner på rymdforskning?)
  • Vi vet mindre om våra egna havsbottnar än vad vi vet om strukturen på Mars.
  • En typ av havsborstar, som hittades levande precis vid djuphavsöppningar, levde i vatten med sådan temperaturskillnad att det var 78°C högre vid huvudet än vid svansen. (78°C?!?! Förstå hur mycket det är och att dom lever i det klimatet!)
  • Under cirka 40 år dumpades radioaktivt avfall i havsdjup lite runt om i världen. Behållarna var vanliga tunnor, utan någon inkappsling. Dom dumpades från båtar och oftast så flöt dom. Det problemet löstes genom att det sköts hål i tunnorna så att de blev vattenfyllda. Avfallet sipprade såklart ur, men äsch då. (Det tog 40 år innan detta stoppades och folk insåg att det inte kan vara bra! Hur korkade är människor egentligen?)
  • En blåvals tunga väger lika mycket som en elefant, hjärtat är stort som en bil och en del av en blåvals blodkärl är så stora att vi skulle kunna simma igenom dem. Detta och det vi vet om sången deras är typ det enda vi vet om blåvalen. Lite mer fakta finns, men trots att det är det kanske största djuret som någonsin funnits, så vet vi nästan ingenting om det.
Tänk att vi människor är så korkade! I den här boken jag läser så står det oftast att det tar cirka 40 år innan vi upptäcker saker och ting. Jag vet inte hur många gånger jag läst det. Varför är vi så sega? Speciellt nu med alla resurser och tekniker som finns.  Varför tar vi inte reda på allt vi kan om vår egen planet innan vi börjar forska om andra planeter? Vi är så korkade!

Dom senaste dagarna

Är hos Krille och väntar på att han ska sluta jobbet. Tänkte berätta vad vi gjort hittills nu när jag fortfarande kommer ihåg det.
   I fredags så använde vi pappas presentkort till en restaurang, som han inte vill använda, innan Krille åkte och jobbade. Under tiden han jobbade så gick jag och mamma runt på stan och sen så gick jag hem till Angelica och firade hennes födelsedag. Angelica hade varit så duktig och gjort två tårtor, den jag smakade var skit god. När Krille slutade så kom han också. Vi åkte vidare till max och köpte mat. Så moder och broder hade rätt ändå. FAN! Efter maten så chillade vi, har jag för mig.
   Lördagen tillbringades, efter en tripp till ÖB, mestadels ute på altanen och på kvällen så gick vi en sväng på cruisingen i stan. Det var mycket bilar och någonstans var min syster där i mängden, men jag missade henne. Gud så synd.
   På söndagen åkte vi till Valbo och köpte fågelmat och jag köpte lite annat också, fast jag inte skulle. Vi hälsade på Angelica på jobbet och sen så åt vi glass innan vi åkte hem. Eller, vi letade efter ett spel åt Jonatan också, sen åkte vi hem. Avslutade dagen med massa nya avsnitt från House, My name is Earl och Lost.
   Idag ska vi förhoppningsvis åka till hobbyaffären och köpa pärlor. Jag såg två reakorgar i fönstret igår, gissa om jag ska handla billiga pärlor! Ska kolla upp om dom hade hudfärgade rocaillespärlor också. Efter det så får vi se vad det blir.
   Nu ska jag fortsätta läsa och sen göra mig klar för dagen och kanske äta nått. Ciao!

Körsbär

Gjorde klar körsbär i 3D precis. Dom blev bättre än vad jag trodde. Bilder kommer när jag orkar knäppa dom. Nästa gång jag ska leka med pärlorna så kanske jag ska göra en hund eller en björn. Eller kanske ett armband...utan rocaillespärlor då.
Imorgon drar jag iväg till Gävle igen så det blir mindre bloggande.

Why?

Jag tänkte bara kolla på skiva åtta och sen sluta. Vad händer då? Det blir ett spännande slut på sista avsnittet och jag MÅSTE kolla på nästa skiva också! Why? Nu måste jag börja på säsong två ju! Ååååh! Gu så jobbigt det blev!

Ny jacka på G

Jag drog efter andan och beställde en jacka från leilei.nu. Hade jag haft mer pengar så hade jag köpt mycket mer än så, men jag nöjde mig med bara en jacka. Nu längtar jag efter att få den! Den är så Sussi! Dumma Krille fick mig att använda mer av mina välbehövda pengar! Dumma dig och dina övertygande ord!

Inget regn

Det blev inte regn idag, men jag fick göra allt annat som behövdes göras under tiden mamma staplade. Jag kom undan lätt genom en promenad med Pompe. När mamma åkt till jobbet och jag hade gjort mina askungen-sysslor så skrev jag ner alla (eller dom flesta) tankar om en period i mitt liv och det kändes sååå skönt.
Har snart kollat klart på säsong ett av Veronica Mars och sen blir det bara bloggande och lek med pärlor.

Regn, snälla regn!

Har planerat mycket till morgondagen. Bl.a. så ska jag städa mitt rum. Det behövs verkligen! Har lovat mamma att finnas nära och till hands hela dagen också, så det blir en tidig dag. Jag kommer inte komma upp och jag kommer hoppas på fult väder ute, för att få stanna inne och slippa stapla ved. Idag slapp jag det för mamma hade hunnit stapla allt som var hugget när jag klev utanför dörren. Det lev en promenad med Pompe till sjön istället.
Håll tummarna för molnigt och kallt väder eller regn imorgon, iaf på förmiddagen!

Tävling - Årets tävling

image201
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics

Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Favoriter just nu

image200

Säsong ett är avklarad med Will & Grace och skiva 1-5 är tittade på med Veronica Mars. Bäst i W&G är Jack och Karen. Älskar humorn och deras sätt att vara och bete sig. Jag skulle kunna se på hela serien, om jag bara fick det, i sträck. Veronica Mars är en serie som ingen sett, för att den gått på tvåan, tror jag det var. Men den är så bra och jag älskar själva Veronica! Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Jag vill vara som hon! Dessa två serier är mina absoluta favoriter just nu!

Pluto och pacmanspöke

image198

Det gick fort att göra klart Pluto och ett Pacman spöke. Jag blev ganska nöjd. Dom kommer användas flitigt.
Imorgon tänkte jag avancera till 3D figurer och så tänkte jag sätta dit två öglor på dessa. Jag kom på en hemlig enkel grej jag ska göra också. Spännande om något!

FrogDet här är en groda jag gjorde för två veckor sen. Den blev riktigt söt faktiskt. Nu håller jag på med pluto. Hoppas han blir lika söt! Håll tummarna!

Snart!

Snart ska jag få ett paket med godis hemskickat från gratisgodis.se. Sen så ryker mitt konto där. Jag nöjer mig med en laddning gratis godis. I'm waiting!

Snäll bloggare!

Jag lyckades missa att tävlingen om strumpbyxor och trosor var avslutad hos Jonaeson och att man skulle beställa strumpbyxorna från hemsidan. Som tur är så är hon så snäll och gullig så hon skulle fixa det åt mig ändå, trots att jag missat alltihop. Tänk om alla kunde vara snälla och trevliga! Tack ännu en gång!

Ingen Will & Grace

Tänkte kolla på dom sista avsnitterna från säsong ett av Will & Grace. Men icke sa nicke. Äntligen hemma på fyran och sen tar mamma över mitt rum och kollar på House. Jag har ju då köpt hela serien på dvd och det är ett antal skivor att kolla igenom. Måste hålla farten uppe. Jag får avsluta kvällen med det kanske om jag inte väljer en film istället. Spännande!Saknar min bubbe som en galen tok och tröstäter Oraia!

Nostalgi

Jag kommer ihåg när jag och Fia lekte med lego och lyssnade på Electric banana band och kunde alla låtar utantill. Kommer även ihåg när jag såg dom i Gävle. Jag kommer mest ihåg att jag träffade Sofie där dock.
Mina favoriter var tjejbaciller och pelikanen.Oraia

image193Sitter och äter Oraia och drömmer mig iväg. Det är så gott! Tur att jag får tag på det billigare...det är lite för dyrt i affärerna. Inte värt det riktigt.  Gott är iaf och det känns en aning lyxigare än vanlig choklad. Känns nästan som om jag har lite pengar. Någon annan som kan leva på Oraia resten av livet?

Försommar för mig
Den här bilden får mig att tänka på tiden då jag och Sandra umgicks och var bästa kompisar. En dag så hoppade vi runt på grästuvorna och försökte undvika vattnet som översvämmade skogen, ända tills vi missade en varsin tuva och sprang av ren panik. Det var tider det.


Det här är mammas vän som satt på vardagsrumsfönstret. Det är väl ingen sommar utan kryp inte.Jag blir sugen på glass, stranden och på att bada.

Inga bilder!

Åååååh! Jag knäppte massor med kort när jag var ute på promenad med Pompe tidigare idag...inte kom jag ihåg att ladda över dom till datorn heller. Det är ju så typiskt! Det blev massa annat istället, som nio avsnitt Will & Grace, bloggläsande och kel med Pompe som verkar ha saknat mig. Har fortfarande inte kommit på vad det var jag skule blogga av mig... Glömmer både det ena och det andra jag. Var sugen att se alla bilder dock. Det får bli en uppgift för morgondagen. Ciao!

Picknick

Okej vi hade en picknick också. Glömde att skriva det i förra inlägget. Vi tänkte ha den ute framför en brasa på sista april, men det blev för kallt och vi var för mätta...och vi orkade inte riktigt heller, dagen efter så var det inte riktigt så fint väder som vi ville att det skulle vara, så vi hade en picknick på vardagsrumsgolvet. Det fungerade det också, men efter att ha sett en hel film sittandes på golvet så ville stjärten upp i soffan. Vi får ta en riktig picknick ute när det är fint väder och vi har ork.

Detta har hänt:

Hemma igen efter en vecka med darling. Han har fortfarande en vecka till att ta igen dock. Veckan började med att darling gav mig massor med saker som han köpte i Kina. En nipperask (ask för smycken), ett stort radband från shaolinmunkarna, två halsbandshängen, ett tecken som betyder kärlek och ett äkta mynt som ska ge tur och en (det står helt still i huvudet och jag kommer inte ihåg vad det heter) "rulle", med en jätte fin målning på, att hänga på väggen. Gissa om jag blev glad?
   Vi började på ett nytt pussel och sen så har vi kollat på mycket film. Jag, Krille och Jonatan gick till stan och fikade, åt mjukglass och lite sånt en dag. Idag när jag återvände hem så stannade vi till på stan i viken och åt mjukglass också. Sommaren är här!
   Mamma sitter och suckar och vill dra med mig på promenad med Pompe, så jag får fortsätta sen när hon har släppt mig fri igen. See you soon!

Imorgon

Imorgon åker jag hem från Krille och kommer säkert få skit tråkigt mot kvällen så då kommer det uppdateras som aldrig förr, antar jag. Det var något jag tänkte blogga av mig tidigare men jag har glömt vad, så det här får bli en liten påminnelse tills imorgon. Natti natti!

RSS 2.0