Färgklickar
Lite besviken, men vid liv

I'm alive! Det var inte ett riktigt jobb jag blev erbjuden. Det var en chans att bli värvad till att sälja och köpa saker från ett företag och jobba sig till en nivå genom att värva andra. Hade jag haft många kontakter som var intresserade av det så skulle jag kanske ha gett mig in på det, men jag har inte så väldigt många kontakter med sådana intressen. Jag blev lite besviken. Jag ville ju ha ett riktigt jobb.

Ifall jag slutar skriva

Okej, imorgon klockan 16.00 ska jag och Krille möta den där damen som har erbjudit mig ett jobb. Vi ska träffa henne på Gävlebro och fika. Så nu vet alla det ifall hon kidnappar oss båda eller dödar oss imorgon. Då vet ni var ni ska börja leta. Håll tummarna för att det är ett bra jobb som jag skulle gilla!

Ginborn, once again
Sågmyra, Lager 157

Jag och Krille var till Lager 157 i Sågmyra idag. Fyndade en hel del, mest åt andra. Det var bättre än vad jag trodde att det skulle vara och det fanns mycket fint och billigt. Även mycket dyrt. Deras egna kläder var skit billiga och fina baskläder. Linnen för 30 kr och så.

Pasteller


Skänk 20 kr


Min egna sida

Broder har uppdaterat min sida. Den är dock inte ens i närheten av klar, men den är på G. http://mikaeln.se/smycken/ Gå gärna in och kolla och köp något. Snart går det även att köpa tavlor och förstoringar.

The dark side


Fyra olika lika


Än är det inte över


The Light


I can't deside

Jag kan inte bestämma mig för en av dessa bilder. Hjälp mig.


Nu så

Imorgon ska broder uppdatera min hemsida. Det har han lovat. Imorgon ska jag börja sälja förstoringar av mina bilder och uppdatera med smycken att sälja också. ÄNTLIGEN!

Höstens färgexplosion


Designa en sida någon?

Jag skulle vilja ha en människa i min närhet som är bra på hemsidor och som vill hjälpa till ofta. Min broder är duktig, men för lat. Jag vill öppna en webbshop där jag kan sälja mina smycken och bilder. Någon som känner för att designa en sida åt mig?

Röda löv
Träd över sjö


Höstskog
Järnväg


Random bilder från idag


Vad tycks om min tröja som kostade hela 20 kronor?

Grattis darling!

Min darling har fått sitt kontrakt förlängt sex månader! Grattis älskling! You deserve it, att få jobba hårt i sex månader till. Grattis!!

Första eller andra?
Solnedgång


Vilken är bäst?

Alla kort tagna i Forsbacka av ingen annan än mig.
Forsbacka


Det har blivit framskjutet.

Eftersom att jag var sjuk i helgen så ringde jag aldrig upp den där tanten som vill att jag ska jobba för henne. Hon har ringt igen och vill att jag ska träffa henne nu på söndag. Jag tycker att det låter för konstigt och tror inte att jag vill träffa henne. Det kan vara en riktig chans till ett bra jobb, men jag tror inte det. Vi får se. Nu vet du Chrisse.

Slut

Jag kanske ska jobba en eller två dagar nästa vecka, sen så är det slut med jobb för mig på Dinner's. Hellre är jag arbetssökande och fattig än jobbar där och blir behandlad som jag blir. Usch, ne nu får det räcka.

Höstträd
Migrän och feber

Kunde inte jobba i torsdags och fredags för jag låg hemma hos Krille och hade migrän och feber. Inte kul. Jag antar att jag får jobba igen det sen. Sånt är livet.

Lurad?

För ett bra tag sen erbjöd en kvinna mig ett jobb när jag jobbade på Dinner's. Hon fick mitt nummer och skulle höra av sig senare. Idag ringde hon och vill träffa mig på söndag. Det enda jag vet är att hon bor i Norrtälje. Hon rabblade vad jobbet innebar, men det kom en kund precis som jag koncentrerade mig på, så jag uppmärksammade det inte. Vi får se hur jag gör på söndag. Jag tänker inte bli lurad.

En känsla av vår i höstenMissa inte en chans till ett nytt halsband!

Mitt bland pälstussar

En granne hade borstat sina hundar ute efter en grusväg här i Boänge. Det låg pälstussar lite här och var och av alla ställen så var Pompe tvungen att sätta sig mitt i bland alla tussar. Gulligt va?Missa inte en chans till ett nytt halsband!

Taksak

Tidigare i somras tog jag och Krille en fotorunda bland koloniträdgårdarna i Gävle. På ett tak satt denna fina sak. Varför den satt på taket vet jag inte. För att driva bort onda andar eller så? Hur som haver så diggade min darling den och jag också.


Köpa någon?

Är det någon som är intresserad av att köpa detta halsband? För minst 30 kr eller högst budande?
Jag har gjort det själv och älskar det, men måste bli av med lite smycken som mest tar plats. Någon intresserad?


Fattigare/rikare

Idag har det inte hänt mycket. Jag har varit till tandläkaren eller käftis som söto säger. Jag fick beröm (som vanligt :P) och blev 250 kronor fattigare och en specialtandborste rikare. Mina kommande visdomständer ska bli så fint omskötta när dem senare tittar fram.
  Igår kväll blev jag fattigare också då jag impulshandlade pärlor för 700 kronor. Däremot så blev jag en AC/DC skiva rikare då broder beställde massor av skivor till honom och bestämde sig för att ge mig en tidig födelsedagspresent.
   Det är inte bra att ha tid över och för sig själv, det blir bara dyrt för plånboken. Men från och med nu så är det stopp. Inte ett köp till!

Hemlösa katter


Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag tycker att man ska ta hand om hemlösa djur istället för att gå till en uppfödare och köpa ett. Alla som funderar på att skaffa en katt eller som har plats och kärlek till en katt ska kolla in den här bloggen eller deras hemsida här. Tänk på att liknande hem finns över hela Sverige och att alla dessa djur vill och behöver ett hem.

(Bild lånad från Katthemmet Kompis.)

Green


Fluffiga tofflor/uggs

Här är dem! Mina fluffiga tofflor/uggs. Otroligt sköna!

Missing pics

Hittade en bild som jag har tagit som jag inte har sett förut. Varför har jag inte kollat igenom 300 bilder och raderat allihop från kameran för? Varför har jag alltså bara lagt över allihop på familjens dator, men inte på min? Yeah yeah...här är bilden jag hittade iaf. Den är mycket bättre i större format...men men.


Screw it


Helt otroligt

Det är helt sjukt hur en del människor tänker. Jag förstår inte hur människor kan gå på och ärligt talat tro på något som vinklas något så otroligt! Halkade in på den-svenske.com och blev lite chockad. I en artikel om Ken Ring och Papa Dee vinklar människan, som skrev artikeln, medias påståenden, om två olika händelser, till att "icke-svenskar" är hemska.
   Den-svenske.com har alltså tagit två händelser, vinklat om all fakta och dessa påståenden och sedan kopplat ihop dessa åsikter så att det passar deras tänk. Det faktum att svenska artister också har misshandlat fruar och våldtagit, det ignorerar dem. Jag påstår inte att något är sant som media har gått ut med i något fall, det vet bara de inblandade, men det är knappast bara "utlänningar" som gör liknande.
   Varenda artikel denna sida har lagt upp är vinklade extremt åt deras håll och massor av fakta utelämnas. Att människor som är äldre än 15 år går på allt detta och tycker att det stämmer så bra är helt obegripligt. Visst kan en del saker stämma, men om man tänker ur en annan vinkel så är det i slutändan bara påståenden och åsikter från en sida.

Padda

Ännu en gång? Jag och paddor/grodor? Har jag haft en konstig uppväxt som har fastnat för att alltid knäppa kort på dessa varelser? Jag skyller det på mamma som har lärt mig att leta efter djur vid alla diken och rädda stackarna från alla bilar.
Muta?

Pappa fick för sig att jag måste hålla mina fötter varma nu i höst och köpte ett par tofflor/uggs att ha inne. Pappa får bara för sig att spendera pengar på andra om han själv får något för det....min följdfråga är då, vad vill han mig? Jag tänkte visa en bild på mina tofflor/uggs imorgon. Skönare och klumpigare fotplagg har inte skådats tidigare! 200 riksdaler kostade mutan också. Vi får se vad det är han vill inom kort tror jag.

Home again

Hemma igen...för ett tag. Tänkte bjuda på en liten bild.


Jag får numera ge blod.

Imorgon tänkte jag uppdatera min blogg lite. Har jobbat eftermiddag och har inte riktigt hunnit eller orkat tidigare. Tänkte bara dela med mig av en glad nyhet. I Göteborg vägde jag mig för första gången på evigheter och jag vägde 52 kilo! Jag har äntligen kommit över 50 sträcket. Jag får ge blod! Yaaay!

Tema?


Svenska hjältar

Alla andra prisutdelningar är bara överflödiga om du jämför med denna utdelning. Ingen förtjänar ett pris och lite uppskattning mer än vardagliga hjältar. Det är alla vardagliga hjältar som räddar liv och världen.
Känner du en hjälte? Nominera hjälten här då.

SommarSverige när det är som bäst


Ma sexy man

Ännu en gång. Modebloggare, bite my ass! Ingen kan posa som min darling!


Världen i en ram

Jag tror inte att jag skulle klara av ett liv som resande. Min kropp mår fortfarande inte riktigt bra efter färden från Göteborg hela vägen till Gävle. Min åksjuka är en annan anledning. Det blir ganska tråkigt att koncentrera sig på vägen efter ett tag. Jag avundas alla människor som kan läsa, spela, titta på film eller vad nu andra människor gör när dom reser.
   Det jobbigaste med att resa är att man inte kan stanna tvärt och knäppa mängder av kort. Jag har en arbetsskada, jag ser allt i kort. Under hela helgen har jag velat haft min kamera. Är glad att jag slapp släpa på den, men jesus (med amerikanskt uttal) så många bra kort jag skulle ha kunnat tagit. Måste börja se världen som just världen igen och inte som ett kort med fotoram.

Saknar sommaren

Vad är mer sommar än maskrosor? Vackraste "ogräset" vi har.

Monki

Igår tillbringade vi vår sista tid i Göteborg i köpcentrum och jag besökte en Monki affär för första gången. Det blev en snabb visit lär jag då säga. Jag, Krille och hans fader Peter gick in och blev genast yra. Lysen och speglar fick oss att tappa bort oss helt och då var inte affären så stor. Jäkligt häftigt var det! Monki har så sjukt snygga saker, men tyvärr lite för dyra saker för min plånbok. Första affären som har gjort mig yr och gjort det svårt för mig att koncentrera mig på varorna. Är alla Monki affärer så?

Hemma igen

Nu är jag hemma från Göteborg. Har haft riktigt roligt och min åksjuka höll sig i schack under hela helgen. Orkar inte svara på kommentarer nu, är VÄLDIGT trött. Jag bjuder på en bild istället.


I'm good

Inte för att stoltsera, men hur cool var inte den då?

One in the other


Unika? Knappast


Okej, nu börjar jag bli trött. Trött på att ingen kan gå sin egna väg. Alla modebloggare som inte har den här klänningen räcker upp en hand! ...någon?? Okej, det var det jag trodde! Det är samma sak med precis allting, en lite mer känd bloggare nämner ett plagg och sen försöker alla göra något unikt av det. Till den här klänningen har alla varit så unika att dem har valt matchande pumps eller accessoarer till. Oj, så unikt det blev.

Ännu ett konstverk

Jag börjar tro att pappa har en konstnärlig ådra. Det kanske är från honom min syster har fått sin estetiska sida.

KlockaIdag har jag knäppt över 200 kort. Jag har krypit på knäna, stått på tå och sprungit för att få bra kort. Jäklar så mycket svamp jag har knäppt kort på. Passade på att knäppa kort idag för i helgen är jag i Göteborg utan kamera. Gillar bilden ovan väldigt mycket.

Tävling - Armband


Jag är med och tävlar om det här armbandet här. Var med du också!

Min bästa bild

Märls det att jag har haft en hundvaktardag idag? Har inte gjort annat än att blogga känns det som.
Okej, jag har sagt det många gånger. "Det här är min bästa bild." Men nu menar jag det. Jag älskar allting med den och den är så Sussi. Förstår inte att jag har knäppt den och att det dessutom var med min usla digitalkamera.


Kapa tår och fingrar för en kick?


Aftonbladet

Något jag alltid har varit emot, HELT, är droger och jag ser inte något positivt med det. Jag gillar inte ens vanliga smärtstillande tabletter som alvedon. En drog jag inte hört talas om förut, jag är inte så insatt, är Bromo-Dragonfly.
   Den är tydligen riktigt farlig och idag skrev aftonbladet om en 35 åring som har fått amputera fingrar och delar av tårna pga den här drogen. Den är lätt att överdosera och om man ska lita på aftonbladet så är det väldigt vanligt att det överdoseras av den. Drogen stryper blodtillförseln till fötter och händer och därför är det många som får tår och fingrar amputerade. Drogen ska dessutom vara lättillgänglig att få tag på över internet.
   Att folk inte kan låta bli! Det är ju knappast värt alla risker. Om man vill ta livet av sig så är det väl kanske passande, men då är risken att någon hinner hitta en först och man bara blir av med massa kroppsdelar. Jag har aldrig riktigt förstått det här med att första gången. När man vet att något är farligt och svårt att sluta med när man väl har börjat, varför testa? Ne, allt det här med droger och liknande är helt obegripligt för min del.

Dags att sluta.

Efter mina redan schemalagda dagar så blir det inte fler jobbdagar på Dinner's. Tjejen jag bytte av igår hade inte fått någon lunch. Det fanns inte tid för de andra att byta av henne så hon fick småäta istället, men vi får inte äta framför kunderna. Dem ville alltså att hon skulle gömma sig under disken och äta så att hon klarade av 8½ timmers arbete. Dessutom så dras det av 33 kr/arbetsdag så att vi ska kunna äta av allt fritt där.
   Chefen hade varit förbi och påpekade att vi inte fick ha någon stol,  ingen mobil (vi har mobilerna där så vi kan kolla på en klocka lätt.), vi ska helst inte störa de andra anställda, och varenda kund som går förbi ska mötas av ett leende och ett "välkommen". Hon menade att vi inte ska t.ex. sitta under bänken och äta.
   Så alltså, vi vet aldrig när eller OM vi får äta, vi får inte sitta ner ALLS, vi får ingen hjälp av de andra anställda, vi är underbetalda och får betala för en lunch vi kanske inte får och vi får bara massa skit för allt vi gör. Jag tänker inte jobba där mer.

Nära ögat!

Höll på att göra en tabbe nyss. Tänkte blanda i dressing i en köpt pastasallad genom att hälla i det, sätta på locket och skaka runt dressingen. Började skaka lite smått....utan lock. Som tur var så kom jag på mig själv och satte på locket innan jag skakade riktigt. Messy mess hade det blivit annars.

Nyblivna föräldrarBirdisarna hr blivit föräldrar igen. Hoppas att lillen klarar sig den här gången! Alla småbirdisar är ju så söta! Jag håller tummarna!

En av alla mina hundra favoriter


The Road to Heaven


Green light


Gräshoppa

Dem ser så udda ut gräshoppor.

Tävling - LeiLei bidrag tvåHur söt är inte den? Den går att köpa på LeiLei.
Jag är med och tävlar om en annan klänning från LeiLei här. Gör det du också!

Stockar


Halvstressig dag

Dagen idag blir en halvstressig dag. När klockan blir två så står jag i hallen och väntar på att springa ut till bilen för då blir det arbete...som ska börja två egentligen. Jag verkligen älskar det faktum att mitt arbete ligger placerat på ett dumt ställe. På jobbet kommer det vara lugnt i flera timmar och vid sex så blir det så stressigt så jag har lust att sätta mig i skräddarställning på golvet och gråta. Mellan nio och tio ska jag stressa med att stänga expressen och att skura golv i köket. Efter det så gäller det att stressa med att byta om och att ta sig till busshelvetet som går 22.20. Jag hoppas att jag jobbar med någon vänlig själ ikväll som låter mig gå ensam därifrån och i tid. That's my day.

Färggradering

Lite besatt av färger är jag.... Can't help it!

Hanging


Ännu en gång.. färger!

Kan det vara som så att jag har blivit besatt av färger? Kan det vara så?


Pose

Okej alla modebloggare, ni är kassa på posa om man jämför med min darling. Det kan jag ju lova!

RSS 2.0