Skräddare


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
När jag var mindre försökte jag alltid hälla vatten på dem små stackarna, jag lyckades dock aldrig har jag för mig. De hann alltid fly. Skräddare ser lite läskiga ut tycker jag, vet inte varför..

Mer

Nyaste nytt från Sensa Tempo. Några riktiga favoriter.

"Funderaren", 40kr

"Inspiration från havet", 90kr

"Gul fågel", 40kr

"Medelhavet", 110kr

"Pärlemorhjärta", 80kr

Jag har uppdaterat startsidan med tips på hur man förvarar sina smycken och jag har även ordnat en banner som vem som helst kan lägga in på sin hemsida eller blogg. Kika in på Sensa Tempo här.

Bambu?


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Lite asiatiskt i våran egen trädgård. Man kan nästan tro att det är bambu.

Gissa temat


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Fyra bilder och ett motiv, vilket kan det vara tro?

Det perfekta fotot


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Jag minns sommaren som gick så fort för att det var första sommaren med Krille och för att jag köpte min systemkamera. Det här fotot är från min första riktiga fotorunda utanför min gård. Har jag för mig iallafall. Det är inget speciellt med bilden, men ändå kan jag inte sluta kolla på den.
Jag tänker på vad jag skulle kunna ha gjort bättre och vad jag faktiskt lyckades med då efter sådan kort tid. Jag tänker på Forsbacka och på hur mycket jag har upplevt där. Jag tänker på hur jag ska förbättra den här bilden den här sommaren och den gången ta ett perfekt foto.

Hovet

Nu var det längesen mina vänner. Har varken haft ork eller riktigt med tid till bloggen dom senaste dagarna och jag har lärt mig att man inte ska skriva då så ja.
   Igår var jag och Krille till Hovet på konsert. VI såg Bullet, Sabaton och Hammerfall. Roadtrip till Sthlm med stopp för käk på Burger King blev det också. Gottgottigottgott. Köade framför några jättekorkade smågrabbar utanför Hovet gjorde vi. Väl inne från kylan köpte Krille en Hammerfall t-shirt och sen hittade vi våra plaster på läktaren. Köpte lite glass och sen började det.
   Bullet var först ut och körde deras första låt med lampor bakom sig som bildade ordet Bulle. T:et lös inte pga en trasig lampa. Ganska kul. Det fixades snabbt och vi fick se Bullet istället för Bulle. De var roliga att se och riktigt bra. Sabaton tog över och var väldigt tacksamma för publikens respons och tjatade om det mellan varje låt. Lite tröttsamt att alla deras låtar handlar om krig, men gillar man sådant så var de säkert skit bra. De var bara bra för mig.
   Efter Sabaton sprang jag iväg för att gå på toa. Två bås och en miljard bruttor kändes det som. Jag missade början av Hammerfalls inledning. Missade nog inte så mycket dock och Krille har det inspelat. Det var mycket lasershow och det var även lite eld. Mycket bra var det och jag tror att de två tanterna/kvinnorna som köade före mig inne på toaletten blev besvikna när de inte fick se sin söta Jocke från körslaget. Undrar vad de tyckte om Sabaton. Helt klart ett band jag vill se igen.

Bilder kommer när Krille har hittat sladden till kameran och klipp kommer när han har orkat ladda upp dom på youtube. Hörs!

Gröna träd


f/9, 1/100sek, ISO-200

f/8, 1/90sek, ISO-200

f/6,3, 1/60sek, ISO-200
Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Bilderna får tala för sig själva ikväll.
Idag har några släktingar till Krille varit här och firat honom, med tre olika pajer och nu är herrn ute på krogen. Jag tänkte kika runt i olika bloggar och blogga lite själv tills han kommer hem.

Nu även unisex

Jag har nu börjat sälja unisex smycken. Nu kan även grabbar kanske hitta något i min shop. Jag börjar lite lätt med två smycken, men håll ut jag ska göra fler. Besök Sensa Tempo här.

"Horns" 110kr

"African style" 70kr

Brinnande träd


f/14, 1/200sek, ISO-100

f/9, 1/200sek, ISO-100

f/8, 1/400sek, ISO-100
Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

Jag har för mig att jag har visat dom här bilderna förut, men för Pelles skull så lägger jag upp dom igen. Jag gillar dom en hel del, jag blev lite kär i det där trädet. Blev lite mindre kär när alla andra träd också blev lika eldiga efter någon vecka dock. Här är det iallafall, trädet som brinner, i tre olika vinklar.

Regnat färg?


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6


I höstas så åkte jag och Krille till en av kyrkogårdana här i Gävle för att fota ett brinnande träd, ja det såg ut som att det brann för att det var så rött alltså. I väntan på att solen skulle kika fram igen så hittade jag två vackra rosor vid en grav. Det ser ut som att det har regnat färg på vanliga gula rosor. Eftersom att det är Krilles dag idag så tillägnar jag dessa rosor till honom. Grattis honey!

Is


Inställningar: f/8, 1/320sek, ISO 100

Inställningar: f/8, 1/160sek, ISO 100
Utrustning: Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

Jag gillar isen i mitten.

Det går bra nu


Idag har jag gjort iordning massor av smycken som broder kanske ska fota när jag är borta i helgen. Jag har bl.a. gjort lite grabbigare smycken nu, men det känns som om jag ska bättra på mig på den fronten och vara lite mer kreativ senare. Jag har även organiserat med papper och förvaring av alla prylar. Jag har äntligen löst problemet med förvaring av smycken som ska säljas. Köpt vaderade kuvert har jag gjort, mycket billigare på ÖB än på posten och så har jag skickat iväg två ordrar. Det går bra nu, kompis det går bra nu.

P.S Deras ungar är skit söta i videon! D.S

Krilles dag, imorgon


Idag är det en bra dag. Krille har fått ett samtal från Manpower, som ville att han skulle komma in till deras kontor imorgon och skriva på papper. Han ska bli fast anställd! På sin födelsedag och allt. Gissa om vi är glada!!
Yaaaaaaay!!

Mera tåg


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om dom här bilderna. Vad tycker ni mina läsare?

Fiskar


Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-5.6
Båda vackra och ganska fula, beroende på hur man ser på dom. Jag gillar att sitta och titta på Krilles faders fiskar. Tidsfördriv kallas det. Han har såklart fler än två, men dom här är finast tycker jag.

Hammerfall


Bild lånad från Globearenas.se
På söndag ska jag och Krille åka till hovet och kolla på Hammerfall. Helt sjukt att det fortfarande finns biljetter kvar, bra biljetter också. Det ska bli sjukt kul och skit bra. Så Stockholm på söndag, då kommer jag.

Snöat hela dagen


Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-5.6
Idag har det snöat hela dagen. Vilken vår är det folk pratar om? Idag såg det t.o.m kallare ut än på bilden. Jag kommer aldrig få mina grilldagar.

Gul katt, igen


Nu lägger jag in "Gul katt" på Sensa Tempo igen. Köparen har inte hört av sig, så nu får någon annan en chans. 40 kr för ett hänge att hänga på en guldkedja.

Tåg


Nikon D60+Nikkor 18-55mm 3.5-5.6
Jag var inte riktigt beredd på att det skulle komma ett tåg, så jag fotade i vild panik, därav lite halvkass kvalité.

Äpplen
Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Gröna äpplen, mer sommar än så kan det inte bli. De två första bilderna och den sista har jag tagit, den tredje står Krille för.

Igår

Bild lånad från Warnerbros.
Igår var jag och Krille och såg Watchmen på bio. 2 timmar och 42 minuter lång var den. Vi var smarta och köpte ingen läsk så att vi skulle kuna se hela filmen. Malin Åkerman var med och var bra. Bästa kvinnliga superhjälten hittills. Det var mycket naket och mycket rått våld i filmen, den baseras ju trotsallt på en "grafisk novel" (läs serie tidning) för vuxna från åttiotalet. Filmen var bra och jag hann nästan inte bli rastlös under den där långa tiden.
   Efter bion åkte vi och åt på Tennstopet. Alltid lika gott. Sen gick vi vidare till McGill's och drack öl och cider. Vi gav upp och åkte hem efter att Krille ställde sitt fulla ölglas på barkanten så att det tippade i knät på mig. Hela hans jacka och hans bakdel blev blöt och hela mina knän.
Vad hade ni för er igår?

Ovan och under


F5.6, 1/60sek, ISO 200

F8, 1/500sek, ISO 100
Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Samma sak från två olika håll. Ovanifrån och underifrån. Har precis kommit hem från McGill's, svarar på kommentarer imorgon.

Grillat


Kodak C330, bländartal: F/1.5, exponeringstid: 1/867sek, ISO: 80
Jag längtar efter rostiga grillar och doften från dom. Den ljuvliga doften av grillat. Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på grillat, pommes frites, bea och sallad. Guud så gott!

Nytt


Detta halsband lades in på Sensa Tempo idag. Det stog helt still i huvudet på mig när jag skulle döpa det, till slut så blev det "Ljus dröm", lamare än så blir det inte. 80kr kostar det.

Ser du det häftiga?


Kodak C330
Bilden är inte den bästa, jag vet, men ni skulle ha sett den innan broder fixade till den i photoshop. Den såg förjävlig ut. Anledningen till att jag vill visa den är för att jag tycker att den är häftig och jag hatar mig själv för att den inte blev bra.
Ser du vad det är som är så häftigt på bilden?
När jag tog bilden så gjorde jag det för att jag tyckte att fjärilen såg så konstig ut. När jag skulle ta fler kort så såg jaf varför den såg så konstig ut. Den var halvt uppäten, av spindeln som sitter på blomman. Jag som hatar spindlar ramlade nästan bakåt. Appropå spindeln i inlägget före.

Underifrån


Kodak C330, Bländartal: F/2.7, exponeringstid: 1/163sek, ISO: 80
Den här bilden är tagen underifrån på ett litet träd. Grenarna hänger ner till backen och skapar en liten kupol av löv så jag var tvungen att sticka in kameran och chansa på att det blev bra. Efter två kort upptäckte jag att hela trädet kryllade av myror. Som tur var så var andra kortet bra. Imorgon svarar jag på kommentarer.

Spindel


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
Jag avskyr dom och deras långa äckliga ben. Andra uppskattar dom däremot, så jag bjuder på en äcklig spindel.

Rosenkvarts


"Rosenkvarts" är det allra senaste som är upplagt på Sensa Tempo. Det kostar 80 kr och jag vill nästan ha det själv. Jag har gjort ett likadant i grönt som jag faktiskt behåller själv.
"Valör" som jag visade igår är redan sålt. Så fort jag får adress så skickas det iväg.

"Valör"Bland de nyaste smyckena på hemsidan. Armbandet heter "Valör" och kostar 70kr. Går att köpas här. Jag vill nästan behålla det själv, men jag har tillräckligt med smycken nu.

Rådjur


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6


Två vackra rådjur i slutet av sommaren på en åker. Den här bilden satt jag i bilen och tog. När jag klev ur och riktade kameran mot dom så sprang så fort dom kunde. Inga djur gillar min kamera.

Gjort mycket


Jag har haft fullt upp dom senaste dagarna typ. Jag har gjort smycken, fått hem pärlor i en väldigt stor mängd som jag har organiserat, firat Krilles fader som har fyllt 50 år, "firat" St. Patrick's day, uppdaterat hemsidan och fotat produktbilder till den och jag har svarat på en hel drös med kommentarer. Ändå känns det som att jag inte har fått något gjort.
Jag har fått hem så mycket fint material, så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Har även fått hem material till lite mer grabbigare smycken. Det ska bli så kul och komma igång.

Nyaste nytt

Senast inlagda på Sensa Tempo:

Blå blomma, kort halsband: 80kr

Rosa blomma, kort halsband: 80kr

Set med halsband och örhängen: 110kr

Kort halsband: 90kr

Beauty is in the eye of the beholder

Bildlänk
När jag låg hemma och var sjuk kollade jag på Oprah så gått det gick. Det handlade om att vi alla är vackra i någons ögon. Både jag och Oprah lärde oss något nytt.
   Det finns ett land, Mauretanien, där kvinnor förväntas vara överviktiga och där överviktiga kvinnor är vackert. Desto fetare, desto bättre, gäller där borta. Inte nog med det så är det sexigt med bristningar och stora rumpor. Det är dessutom ett tecken på att kvinnan är önskad om hon har skilt sig ofta. Oprah velade genast flytta dit.
Bildlänk
   Men tjejen som var där och pratade om sitt hemland gillade inte att det var som det var i hennes där. Många kvinnor gick problem med hälsan. Det var diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, ja allt som är vanligt vid övervikt. Hennes fader var läkare och stötte dagligen på det här och ville inte att hans dotter ska få samma problem, så han stöttade hennes försök att gå ner i vikt. Hennes moder och resterande släktingar tyckte dock tvärtom. Dom ville att hon skulle gå upp mer.
   I Mauretanien har det varit jätte vanligt med tvångsmatning för att få flickor att bli feta fort. Numera är det olagligt, men det pågår fortfarande. Barnen blir itvingade mjölk och andra feta produkter och spyr dom så får dom ännu mer. Kvinnors mål är att bli gift och det är störst chans att dom blir det om dom är feta.
   Hur är det med det manliga könet då? Jo, dom ska vara smala och är dom inte det så blir dom ratade. Det var en man från Mauretanien i publiken som var smal, men han skulle behöva gå ner i vikt om han skulle åka hem till hemlandet igen.

Är det inte ganska sjukt hur olika det är runt om i världen? Här ska man vara smal som kvinna och där ska man vara smal som man och så fet som möjligt som kvinna. Det är som Oprah sa "Beauty is in the eye of the beholder" och jag lär då hålla med henne.

Mycket blommor


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

En ljus och glad bild, bjuder jag på. Det har blivit mycket blombilder på sista tiden, men jag har inte orkat fixa några nya bilder, så det får bli så.

Rund


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

Blev lite paff när jag såg den här stenen i höstas i ån vid kyrkogården i Gävle. Den är perfekt rund.

Pretty in pink


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6


Jag har laddat ner gratisversion av photoshop till Krilles dator och i jakt efter bilder att lägga upp i bloggen med vattenstämpel på så hittade jag dessa gamla bilder.

Ljung


Kodak C330

Tack för intresset!

Jag har sålt en del smycken idag. Den blå armbandet "änglar" är sålt, likaså armbandet "Berlock" och hängerna "Jordgubbe" och "Turkos fågel". Imorgon sker uppdateringar och slutsålda varor ska tas bort. Det är grymt kul att så många gillar mina smycken och att intresset har varit större än vad jag trodde att det skulle vara.
Jag tror att det är minst fyra halsband till och ett set med halsband och örhängen som ska fotas och läggas upp. Ha tålamod!

En orkidé

Jag bjuder på en orkidé i färg idag.

Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-5.6

Helst skulle jag vilja vara hemma och uppdatera min hemsida idag, men det är jag inte och jag tror inte att min kropp skulle klara av att fota smycken nu heller. Så det får vänta ett tag. Jag tänkte bara skriva att mina smycken hittas här och att det kommer komma mycket mer uppdateringar sen...snart. Nu ska jag umgås med Krille, svarar på kommentarer gör jag ikväll.

Utmaning: S

Wysteriia har utmanat mig.

Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!
1. Vad heter du? Susanne
2. Ett ord på fyra bokstäver: Skum
3. Flicknamn: Solveig
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Smyckesdesigner
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skor
8. Mat: Spagetti och köttfärssås
9. Sak i badrummet: Spegel
10. Plats/stad: Sandviken
11. En orsak att vara sen: Seriekrock
12. Något man skriker: Svin
13. Film: Sunes sommar
14. Något man dricker: Snaps
15. Band: Saxon
16. Djur: Skunk
17. Gatunamn: Storavägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Shoot to Thrill - AC/DC

Jag utmanar: Chrisse, Pelle (för att jäklas) och Kajsa. Sorry!

Häftigt värre


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6
 
Den nedersta bilden är beskuren. Är dom inte sjukt häftiga?

FluffNikon D60+Nikkor 18-55mm f3-5.6

Den ser så rosa och fluffig ut.

Dead but beautiful


Nikon D60+Sigma 70-300mm 3-5.6

Uppskattar det!

Jag är så glad att jag har den familj jag har och den pojkvän jag har. Jag har haft olika problem med min kropp i flera år. Det är höfter, migrän, rygg, ja alltid är det något och dom ställer alltid upp och hjälper mig att bita ihop och ta mig igenom det. Jag är så otroligt glad att jag har er i min närhet! Tack ska ni ha!

Slem

Bildlänk
Jag hade slem i ena sidan av bihålorna i pannan. Jag var till sjukhuset i Gävle på koll idag och fick veta att det är det som har gjort att jag har fått migrän. Hade det igår också, det var därför det inte blev  något bloggande igår.
    Jag satt och plockade ordning bland mina pärlor (jag väntar på ett helt gäng nya) och satt och plockade isär gamla smycken som jag har fått av folk. Jag satt alltså och lutade mig framåt med huvudet och det var det som gjorde att jag fick ont i huvudet och nacken. Pang, sa det och så kom migränen. Det fanns inte mycket jag kunde göra åt det här heller. Käka alvedon eller ipren och ta det lugnt. Hade det varit värre så hade dom fått borra och drenera med slangar i pannan på mig. En jäkla tur att jag slapp det.
    Nu är det bara hälsocentralen kvar den 23:e då jag ska få förebyggande medicin mot migränen. Jag ska kolla då om dom kan kolla om jag har brist på något i kroppen också. Har jag det då blir det mycket piller att ta i framtiden. P-piller, migränpiller och kanske olika vitaminer. Inte kul!

Skott


Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-4.5

Skotterna är väldigt läckra när dom är i en klunga såhär.

Dubbelt av det dubbla


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

Dubbelt upp av dubbla ljuslyktor. Jag vet inte hur många ljuslyktor jag har inne i mitt lilla rum. Dom är bra fina med sina tända ljus. Jag kan inte få nog av dom.

Ice ice baby


Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-5.6

Färgen på gruset och isen mot det....jag gillar det.

Att tatuera sig

Bildlänk
När jag var 14 år så ville jag skaffa en tatuering, men nu vill jag nog inte längre. Jag är numera en sådan människa som tycker att det är snyggt på andra, men jag vet inte var eller vad jag skulle tatuera mig. Jag är glad att jag inte gjorde det förr och förstår inte alls alla människor som gör det så tidigt och jag förstår inte deras föräldrar som tillåter det och tatueraren är inte ansvarig nog som tatuerar en sådan ung människa heller.
   Visst går det att ta bort tatueringar, men det går inte bort helt, det brukar bli fula ärr och det är svindyrt. Därför ska man inte impulsgöra dom och man ska verkligen vara säker på både placering och vad man tatuerar. Man ska även kolla upp tatueraren så att man är säker på att människan kan sin sak. Helst ska man kolla tatueringar som har läkt på någon annan redan.
   En annan sak som jag inte förstår alls, över huvud taget, är folk som åker utomlands till länder med stor smittorisk annars och tatuerar sig. Om man kan bli sjuk av att bara dricka vatten varför ska man då tatuera sig där? Okej, det är billigt kanske, men oftast så är dom slarvigare och dom följer inte alls samma regler som här i Sverige. Varför i hela friden gör man så?
   Andra misstag är motiv med starka åsikter bakom. Ex. nazistiska tatueringar. Man vet aldrig vad man tycker om fem år eller tio år och då är det extremt korkat att ändra sin hud så att alla ser vad du tyckte förr.

Det går inte att tatuera över alla färger och alla motiv och det går inte att ta bort alla heller, vissa får du leva med resten av ditt liv. Vänta med det tills du är myndig åtminstone och välj ett motiv som du inte kommer att tröttna på eller som betyder något för dig. Välj även ett lämpligt ställe att placera den på, helst där du kan dölja den dom dagar du inte vill visa den. Kolla upp tatueraren och det är en självklarhet att du vill se tidigare verk innan du själv sätter dig i stolen. Kolla om lagar följs och om allt är sterilt och nytt när det är din tur. Det är dina rättigheter som betalande kund att veta allt detta.

Inte ett måste

Det är ganska konstigt att varenda gång jag är på väg att ge upp bloggen så får jag blogglust igen. Kan det ha med friheten att göra? Det är inte längre ett måste. Jag vet inte, men skönt är det iallafall.

Börjar bli tjatig


Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-5.6

Jag gillar den, men varför vet jag inte riktigt. Jag känner mig även tjatig för såhär är det med varenda bild jag tar nästan. Kan det vara färgerna? Eller är det för att motivet håller på att dö?

Upprepande mönster


Nikon D60+Sugma 70-300mm f3-5.6

Fotade hemma hos Krille igår när han var och jobbade. Har jag nämnt att jag gillar träd och buskar och upprepande mönster? Ja, jag gör det iallafall.

Surprise

Trumvirvel tack!!! Ikväll lägger jag upp mina första produkter på Sensa Tempo. Här kommer lite smakprov på vad jag ska sälja:


90 kr

40kr

60kr

70kr

Besök sidan här.

Lite cool?


Nikon D60+Sigma 70-300mm f3-5.6

Är det en totalflopp eller var den lite cool? Jag gillade färgerna.

What would you do: Kramper

Du är ute på en kvällspromenad när du ser en äldre dam ramla ihop och börjar krampa några meter framför dig. Du ser ingen annan i din närhet.

What would you do?

Broken


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6

Regndrops


Kodak C330

Vita blommor


Nikon D60+Nikkor 18-55mm 3.5-5.6

Heroes of might and magic


Bildlänk
Jag har suttit och spelat Heroes of might and magic 3 och 5 i någon timme nu. Det var inte alls som jag kom ihåg det. Skit tråkigt. Jag kommer mest ihåg banbyggandet. Jag spelade det som mest när jag gick i lågstadiet, det var ett bra jäkla tag sen nu. Någon som har spelat det?

Tvinga sin egen dotter till sex

Jag kollade på Tyra Banks talkshow tidigare idag, brukar inte göra det för hon är en pinsamt dålig programledare tycker jag, men idag gjorde jag som sagt det. Det handlade om porrindustrin och det var bl.a. en dotter och en fader med som hade varit med tidigare. Fadern tvingade sin dotter till att sälja sex. Han vaxade sin egen dotter mellan benen och tvingade henne att åka runt med honom och jaga kunder. Hur fan klarar en förälder av det? Hur fan då? Jag förstår mig inte alls på det.
Förövrigt så spelade Tyra bara stolt för att hon kunde slänga ur sig moralkakor över porrskådisar och vara en stolt kvinna hela tiden. Skit kass.

Gräshoppa


Kodak C330

Jag funderar på att sluta blogga....

Ormbunkar


Kodak C330

Gud så jag saknar gröna växter!

Tistlar


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

SunsetStannar för alltid


Nikon D60+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

Snön som aldrig försvinner.

Purple


Bjuder på bilder. Mår inte hundra än. Det börjar bli lite jobbigt nu.

Bihåleinflammation

Min läkare från akuten ringde igår och sa att jag kanske har bihåleinflammation och att det kanske är därför jag fick migrän. Jag hoppas att det inte är så. Det är skit äckligt att spola ur bihålerna. Usch...

Imorgon så

Imorgon ska jag hämta ut medicin mot migränen. Skiten kostar runt 200 eller 300 spänn för en nässpray. Men jag spenderar hellre pengar på något som fungerar istället för att bli helt borta igen. Det är skit jobbigt att bli bortdomnad i halva kroppen och att inte kunna prata är ännu värre. Men men...

Allt är bra igen

Nu har migränen gått över och allt är bra igen. Efter nio timmar på akuten fick jag höra att det var migrän och fick åka hem. Jag fick testa på magnetrönken också, som tur var så var det inget mer fel än migrän. Så nu vet jag att är frisk i skallen iallafall. Vad har hänt under mina fyra migrändagar då?

RSS 2.0