Bi i motljus


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/200s, F5.6, ISO 100)
Nu är jag hemma igen, för att åka tillbaka imorgonkväll igen. Det är jobbigt att flänga fram och tillbaka hela tiden. Innan jag åker iväg imorgon så ska jag fota en snabbsväng tänkte jag. Bara för att hålla intresset uppe. Snart ska en ny kamera inköpas och då banne mig ska det fotas!

Hemma för stunden


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/80s, F4.2, ISO 400)
Jag är hemma i Boänge för dagen och passar på att bara vara, blogga, städa och kolla på klassiska filmer, så som Pretty Woman. Älskart! Ikväll ska jag tillbaka till Gävle och det lutar åt att jag ska sova hos min "sambo" Angelica. Det blir till att jobba tisdag och onsdag och sedan ska jag vara ledig till på lördag. Oerhört skönt!

I'm alive!

Jag tänkte uppdatera lite mer nu framöver...förhoppningsvis. Det har hänt en hel del grejer den senaste tiden. Jag har blivit brunett, bestämt mig för att köpa ett D90hus och ett 50mm objektiv, varit till Dalhalla och sett den sista föreställningen av Rhapsody in Rock där, varit på två festivaler, jobbat arslet av mig och jag har inte haft någon tid alls över till att fota eller göra smycken. Jag måste komma igång med det igen! Jag har därför inga bilder jag känner för att visa... Guuud vilket tråkigt inlägg, men det visar att jag lever iallafall!

RW och en ros


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/250s, F5.6, ISO 100)
Nu är jag hemma från Rockweekend och tänkte dra mig vidare till Gävle då jag sak jobba fram till torsdag. Jag blev lite besviken på arrangören av RW i år faktiskt, dey var krångel med vatten, el, bajamajor, ljud och kontroll av band. Så jäkla mycket bättre förra året! Skärpning till nästa år! Banden var super dock, riktigt bra!
Vad tycks om rosen ovan? Det är som vanligt, ni får titta på den ett tag undertiden jag är borta och glömmer bort hur det är att blogga.

Froooog


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/80s, F5.3, ISO 400)
Nu jäklar var det ett bra tag sedan jag bloggade, jag har t.o.m glömt bort att jag har den, det har varit så mycket annat. Jag har festivalat, lekt sambo med Angelica och jobbat, bl.a. Men nu tänkte jag bjuda på en bild och säga att jag kommer befinna mig i Söderhamn till på söndag och festivala, så vi får se om det blir en uppdatering efter det. Hörs!

RSS 2.0