Plats för mer


Nikon D90+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6 (1/320s, F4.8, ISO 100)

Nu är vi så nära sommaren vi bara kan och det börjar märkas när jag ska packa numera. Jag stoppar i mer och mer i väskan för jag haar ju ingenting i den tycker jag. Efter ett tag upptäcker jag att garderoberna är tomma och att allt ligger i väskan. Allt är så mycket mindre och så mycket mer får plats nu. Så jäkla skönt! Jag gick i linne och fotade bilden ovan dessutom. Då är det sommar!

Fotolust


Nikon D90+Sigma 70-300mm f4.5-5.6 (1/500s, F5.6, ISO 100)

Idag tittade jag ut genom fönstret och fick världens sug för att fånga dagens sista starka solljus och röck tag i kameraväskan. Det var otroligt skönt att stå ute i solen med kameran runt halsen och fåglarna kvittrandes i alla träd runt om mig. Jag fick ÄNTLIGEN riktig fotolust igen! Underbart!

Månsken


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/40s, f5.3, ISO 100)


Månen i sig har aldrig fascinerat mig, den är rätt så stilla grå och tråkig, men månskenet däremot det gillas. Finast är det en dimmig natt eller en molnig natt. Att se månljuset sippra in och skapa skuggor i rummet eller göra alla träd till konturer, det är fint!

Kommande evenemang

Det börjar bli rätt årstid för mig igen. Värken i leder försvinner, konserter och festivaler kommer igång, fotolusten kommer tillbaka, alla mina miljarder sommarskor åker fram igen och allt är mycket lättare!
Här är mina planer framöver när det kommer till musiken:

Danko Jones 13/4


Hardcore Superstar, Crashdiet och 69 Eyes(bilden) 18/4


Roger Waters 4/5


Sweden Rock med bl.a Whitesnake 10/6


Flogging Molly 21/6


Foo Fighters 22/6


P&L med bl.a Bob Dylan 28/6-2/7 (Kanske)


The Big Four med bl.a. Metallica 3/7 ÄNTLIGEN!!!


Getaway med bl.a. Sonata Arctica 7/7-9/7

Det är vad som är planerat än sålänge. Det kommer bli mycket rockande framöver! Notera att jag sedan har sett allt man behöver se när det gäller rock efter denna sommar. Nöjd Sussi!

Glädjande inlägg

Jag måste få visa vad den supergullige Isabel har skrivit i ett inlägg. Isabel köpte ett armband av mig som hon gillade och jag blev så oerhört glad när jag läste det. Jäkligt kul att du uppskattade det! :)

Bild lånad av Cadii.

Hon köpte då armbandet med tecknet vattuman så nu har jag alla andra stjärntecken kvar utom just vattumannens tecken ifall det finns intresse av att beställa ett. 90kr tar jag för ett armband.

RSS 2.0