Vad göra?

Det blir ingen bild den här gången, det blir en massa svammel istället, sorry!
Jag orkar inte leva det liv jag lever längre, därför har jag bestämt mig för att förändra det. Frågan är bara hur? Jag funderar på att satsa fullt ut på en utbildning som jag verkligen vill klara av och som kan ge mig jobb i framtiden. Hur lätt som helst, för alla andra, jag vill verkligen inte plugga och jag vet verkligen inte vad jag vill plugga.
Det enda jag vet är att alla utbildningar som låter intressant ligger långt bort utav helvete och jag vill helst inte flytta tvärs över landet. Jag vet ju att jag kommer bli kvar när jag väl har flyttat.
Jag har varit hos ett företag och tagit reda på vad jag behöver för att klara av ett arbetsliv och det allra viktigaste var att jag trivdes på arbetsplatsen och med arbetskollegorna. Ett yrke som enbart går ut på att du tjänar mycket pengar är alltså inget för mig.
Därför är det skit svårt att faktiskt hitta ett jobb där jag ska kunna trivas och som jag kan få också. Därför är det nog så gott som kört, jag måste nog börja plugga så att jag får några grunder. Bara av att gå in på studera.nu får min mage att vända på sig och jag känner paniken bubbla upp. Hur sjutton skulle det vara att faktiskt sitta i en flyttbil och flytta för att plugga i minst tre år? Kommer jag svimma och ångra mig? Ja antagligen.
Så vad gör jag? Tvingar mig egenom panikångesten och hatet för högskolestudier och mår piss i tre år? Jag vet ju att tre år inte är något när man tänker på alla år efter då jag förhoppningsvis skulle få det jobb jag vill ha, men det känns som att jag hellre dör nu när jag tänker på det.
Jag vet ju vad det självklara svaret är, men jag vill verkligen inte inse det!

Snart vår!


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/500s, F5.6, ISO100)

Snön försvinner sakta men säkert här i Gävletrakten. Halt och jävligt är det, men det är väl bara att gå sakta och ha tålamod antar jag. Eller så håller man sig inne!

Paddor


Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/80s, F5.6, ISO 400)

Jag blev lite smått irriterad på paddorna idag. De små liven tycker om att leka med deras pump och när dem gör det så ställer dem strålen rakt upp, dvs de skvalar vatten och låter massor konstant. Varför detta görs om och om igen vet vi inte, men irriterande är det! Fina är dem iallafall!

Uttrycksfulla fiskar


Nikon D90+18-105mm f3.5-5.6 (1/80s, F5.6, ISO 1000)

Jag kan inte sluta fota fiskarna i Peters akvarium och jag kan inte låta bli att visa er dem heller. Helst i svartvitt.
Klockan är snart tre på natten, det kanske är dags att lägga sig, det är jobbigt att vara nattmänniska!

Frozen drop och rensning


Nikon D90+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/800s, F5.6, ISO 100)

Lite trött blir jag på att mina skarpa bilder inte alls är skarpa när jag laddar upp dem. Jag vet dock att bilderna är mer än skarpa överallt förutom på bloggen, så ni får lita på mina ord.

Appropå ingenting som har med bilderna att göra. Jag har lyckats rensa mina garderober igen. Det råkade bli som så att jag köpte tio tröjor eller mer på två veckor och det var tjocka stickade tröjor också... Vilket betydde att andra kläder fick sig en ny ägare. Det känns så sjukt bra att rensa igenom och slänga saker som man vet bara är ivägen! Det är jobbigt när man gör det, men efteråt känns det såååå bra!!

High up there


Nikon D90+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/1600s, F5.6, ISO 100)

Jag har problem att sova. Det positiva är att det resulterade i en redigerad bild. Yaaaay! Nu ska jag ge sängen ett till försök. God natt (förhoppningsvis)!!

Grandropp


Nikon D90+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/400s, F4.8, ISO 100)

Comeback


Nikon D90+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/1000s, F4, ISO 100)

Jag har inte läst andras bloggar på ett tag, men tog mig tid till att göra det idag och jag märkte att alla sammanfattade året som har varit i de senaste inläggerna. Jag tänkte inte göra det faktiskt. Mest för att jag är så yr i skallen så jag kommer knappt ihåg vilket år det är, desto mindre vad som har hänt det senaste året. Något jag vet är att trots den nya kameran så har jag knappt fotat något. En stor besvikelse. Jag ska hitta tillbaka dock! Det är inte fotandet jag har problem med, det är redigerandet, så jag ska lösa det. På ett eller annat vis!

Well well. Angående bilden ovan. Den är tagen 16/11, innan all snö kom för att stanna på riktigt och jag älskar hur ångan från den smältande snön lyser upp i guloranget. Det var så vackert när snön blåste ner lösflygande från trädgrenarna och gnistrade fint runt ångan! Jösses så poetisk jag blev! Gott nytt år på er!!!

RSS 2.0