Armband säljes


Vädur
90kr
Vid intresse skicka mail eller skriv en kommentar i inlägget.

Ja då ger vi det här ett försök då. Känner du någon som är född i vädurens tecken så tycker jag att denna person måste ha detta armband! Att armbandet är just rött beror på att detta är vädurens färg. På ena sidan av berlocken finns perioden för väduren och på andra sidan finns tecknet.
Smycket är inte gjort i äkta silver, därför måste man behandla smycket bra för att det inte ska bli missfärgat. Vatten- och solfritt helst.

Om du gillade detta armband så har jag övriga stjärntecken att göra armband av också och om önskemål finns så kan jag göra det i önskad färg.

Intresse?


Nikon D90+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6 (1/200s, f5.3, ISO 100)

Jag har tagit tag i en massa grejer hemma och hittade lådan med mina gamla smycken som jag har gjort. Det här med att sälja på hemsidan min fungerade inte för mig. Därför försöker jag göra mig av med allt jag har gjort. Tror ni att ni skulle kunna tänka er att köpa något smycke billigt om jag lägger upp något smycke här på bloggen lite då och då?
Smycket på bilden ovan ska inte säljas dock.

Harens spår


Nikon D90+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6 (1/100s, F5.6, ISO 100)

Vi har ganska mycket vilda djur här i Boänge och de flesta besöker våran gård dagligen för att äta sig mätta. Detta syns ganska bra på våra gräsmattor. Harens spår är alltid roligt att se....eller? Titta i det nedre högra hörnet. Krille brukar säga att det bara är jag som alltid ser den här formen jämt, men jag tror att alla andra ser samma sak, men inte vågar säga det. Jag intalar mig själv det iallafall.

RSS 2.0