Rapport

Susanne Norling avlägger rapport om spel/film/sovakonstigt/godis/fiskhelg:

Det började på fredagkväll, då det fortfarande var tv-spelshelg. Medlemmar, till en början, var; Sasse, Prasse, Basse, Masse och Kasse. Då alla medlemmar samlats efter inhandling av föda startades spel åt både höger och vänster. Jag kan med stolthet visa upp bildbevis på hur mäktig vi var under vår spel/film/godis/fiskhelg.


Ser ni? Ecco på TVÅ skärmar! TVÅ!

Förutom Ecco så spelades det, mest, Lemmings, blandad kompott av fighting spel och Guitar hero, men även andra spel som Sonic, Super mario, Timesplitters, RE4, Super smash bros m.m m.m.
Det som från början var en spelhelg blev inte bara det i samma stund som filmer och serier startades. Det sågs bl.a. Little Nicky och nån annan Adam Sandler film som spolades igenom, början på Hercules in New York, Myggan och BloodRayne 2. Inte nog med att spelhelgen inte bara var en spelhelg så blev medlemmarna fler stundvis under helgen. Vi fick besök av Härner, Härners brud och Chee0 också.
  När det var sovdags runt 05.00 tiden natten till lördag så bestämde Masse sig för att sova på golvet, övriga sov normalt trots omständigheterna. Vissa tycker att det är onaturligt att sova som en boll, eller som Sonic som dessa vissa säger, men det är det enda rätta sättet! Runt 08.00 morgonen till söndag bestämde vi oss för att sluta titta på tv då barnprogrammen slutat och la oss för att sova. Prasse tog tresittssoffan, Basse tvåsittssoffan, Sasse fotöljen, Kasse golvet och hör och häpna Masse tog extrasängen!! Alla sov bra (skapligt iaf) även om det var uppochner, stönandes eller ihoptryckt i en för liten soffa.
  Ett tema vi hade var godisätande. D.v.s vi jävlades med Prasse. Vi åt och åt och åt och när vi inte åt godis så åt vi mat och med mat menar jag MAX! En viss person åt inte mat eller godis, enbart för att vara speciell. Det är där fiskhelgen kommer in. Herren som alltid ska vara så jävla speciell satt och åt TONFISK! Det var så hemskt, det var som en evighetsmardröm som skulle förpesta alla andras liv i all evighet!! Han stank, vi stank och lägenheten stank! Men herren fuskade och föll för grupptrycket och åt popcorn. Vi uppfann ett nytt popcorntrick som Prasse var skitkass på. Så Kasse fick hoppa in och hjälpa honom. Jag tror vi lyckades till slut.

Jag avslutar rapporten med bilder

Först mingelbilder


Mina glass-strumpor


Frukta blixten bilder


Test utan blixt (På gnällspikarnas begäran)


OBS! Alla skrev bilder har jag lagt i min privata samling. Om du ber riktigt snällt så kan du få dom skickade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback