Shake shake shake

shake your booty! En fin association till min chokladmilkshake jag nyss drack. Underbart god var den! Stark oboy och ischokladglass i ett STORT glas. Bättre kunde det bara ha blivit om vi hade haft chokladsås. Men det var underbart gott iaf. Det är konstigt att man inte gör sånt oftare när det är så lätt. Lättare än att åka till donken och köpa en shake, om man har allt hemma dvs. Nu är det härligt kallt i magen också. Ska göra en likadan imorgon innan jag drar iväg till Gävle igen. Det blir ju Sthlm på fredag och kanske fest på lördag. Funderar på om jag ska ta en runda på stan i Gävle med mamma och hennes arbetskollega på lördag också. Men dom ska vara så jäkla tidiga jämt. Och tidiga dagar i Gävle har inte varit så lyckade hittills. :P Funderar på att slicka ur glaset så gott det går...men det kommer bli kladdigt.

Smultrondryck

Smultrondrycken är sluuut!!! Oh noooo!! Den är ju jätte god! Jag har bytt ut saften jag alltid dricker här hemma mot Kiviks smultrondryck. Det smakar sommar och smultron som sjutton. Jag råder alla att köpa den och dricka sig tokig av den! :)

Pics

La in massa bilder från kameran idag. Jag försökte mig på något tidigare med kameran också...men det gick inte så bra. :S Äsch då!
Lite bilder här dårå:

Min gullunge :)

Pompe och Boänge under den enda fina vinterdag vi haft.

Idéer

Jag är så jävla bra och smart! ....sa hon med en hostning.... Har hundratals idéer och påhitt till en viss dag om en månad. Nu är frågan vad jag ska välja bara. Jag kan ju inte göra allt heller. Dumma dig, Krille, som läser min blogg! Annars hade jag kunnat fått skriva av mig alla idéer! Dumma dig!

Outfit

image142
Klänning 299kr, Skor 279kr och halsband 99,90kr.

Jag tycker ordet "outfit" är lite löjligt..mest för att alla har fått fnatt gällande det ordet. Men men..
Om jag fick välja en outfit från Halens så skulle det se ut så här.
Anledning till att jag letat rätt på en outfit därifrån är för att jag vill tävla. Fick dessutom hem Halens katalog idag och jag gick raka spåret till datorn och dessa var mina favoriter.

Här är tävlingen iaf:
Man ska välja ut en outfit för sammanlagt max 1000kr från Halens och redovisa sitt bidrag här.
Lätt att jag borde vinna! :P

Hållit igång idag

För att inte känna av i benet och ryggen lika mycket så har jag hållit igång. Städat, gjort mat, letat och umgåtts med Pompe. Det känns bra att få något gjort om dagarna lär jag då säga. Men jag har blivit arg ett antal gånger under dagen. Allt har krånglat och varit jävligt. Känns skönt nu när jag inte kräver att nått ska fungera. Nätet krånglar ju alltid så jag blir inte ens sur längre.
På fredag blir det Sthlm igen. Yaay för Angelica! :)

Svar till Chrisse: Jag vet, jag tävlar hela tiden! Med inkomst på 0kr så hoppas man på gratis prylar och tar varje chans. :P

Nagellack

Jag är med i Marias tävling där hela 10 personer kommer vinna varsitt naglack från Stjärnglitter . Var med du också. Tävla Här

Förövrigt så har jag fixat mina naglar idag...klippt av dom helt och målat dom. Det är roligt när man har fina lack som fungerar. Ett vitt lack jag hade blev jag "jag har rökt hela mitt liv-gul" om naglarna av. Nu vill jag få bort det. Det är inte så vackert och jag blir skapligt irriterad på det. Så gamla nagellack hamnar inte på mina naglar igen! Ett litet tips till allmänheten också. ;)

Skotävling

Tävling om ett par skor! Me like! :D Börjar gilla skor och väskor mer och mer, betyder det att det blir mer och mer kvinna av mig?

Kat Von D

image141

Jag älskar Kat Von Ds utseende! Vet inte varför. Useendet passar hennes personlighet och hon känner sig hemma i den kroppen och med den looken. Jag skulle också vilja vara så. Det lyser om henne. Jag trivs med min stil (om jag nu har någon) också, men jag sticker inte ut så värst heller och vill inte göra det och då är det inte så svårt. Jag tycker att dom flesta kan vara snygg, oavsett stil, om dom ser ut att trivas och har självförtroende (i lagom mängd) för det. Hon är skit snygg i alla tatueringar! Hon är dock lite bimbo.. Kom att tänka på det när jag såg reklamen för hennes nya program, LA ink, som kommer börja sändas på 6an. Jag vill se det!

Heaven's box tävling

Är med i en tävling igen.
Jag skulle vilja ha dessa produkter:

Ku-Ku-KaChew - Lip Butter - Summer strawberry 60kr
Soy Candles - Frosty kisses 115kr
Pina Colada Hand Creme 105 kr
Sweet feet foot soak 110kr

Tänk vad kul det skulle vara att vinna dom!! :D

Känner mycket

Jag känner för förändring, på ett eller annat vis. Antingen i mitt rum, garderoben eller så vill jag förändra mig... Men allt kräver pengar eller nått jag inte har tillgång till. Om jag bara hade allt jag vill ha från panduro och slöjddetaljer så skulle jag kunna göra smycken... nu känner jag inte alls för det. Denna dag kommer bli jobbig!
Jag känner för att göra så mycket, men inget går att göra just nu. :( Suck..

Booored!

Uuuttråååkaaad! Varför ska alla lägga sig så tidigt för? Ja just ja...alla andra här hemma har nått att vakna tidigt för... Jobbiga människor! Det känns så ensamt att vara vaken själv. Snyft.. :(
Kanske ska städa lite på mitt rum? Eller ska jag spara det till morgondagen? Jag känner för att äta mjukglass på en parkbänk och titta på förbipasserande människor. Men det verkar lite korkat just nu. Men det planerar ag att göra mycket med både Angelica och Krille i sommar. Krille, du har inget val!
Soooo booored!!!!

Rapportering

Måste sluta leta tävlingar och berätta vad som har hänt sen sist.
Jag och Krille besökte Angelica. Först var vi till sjukhuset, men hon var på uppvaket då, så vi fick träffa henne när hon var hemkommen istället. Stackarn hade jätte ont och när man har jätte ont och inte vill röra sig så vill man ha choklad och nått att göra. Angelica fick därför kinderägg. :D Bra idé av mig tycker jag. Dagen efter kom vi tillbaka och jag och Angelica pratade en hel del. Det behövs tjejsnack ibland. Egentligen så är det bara tjejsnack som är fungerande samtal, så dom behövs väldigt ofta. Jag vaktade lite snällt när Angelica duschade helt själv också. Yaay för det!! Krille var då hemma och sen på affären för att komma tillbaka med massa gotta.
Resten av tiden har jag och Krille spenderat kollandes på film och ätandes. Ovanligt va? :) Vi försökte kolla på månförmörkelsen också...men det gick inte så bra... Så det blev en timmes bilåkande istället. Det spelar ingen roll vad jag gör med sötmango, jag har alltid kul! Nu funderar jag på att fixa nått att äta och kanske varm oboy. Jag antar att sötmango sitter och dricker te som en tok nu för att slå sitt rekord. :)
Antar att jag kommer få tråkigt senare och uppdaterar igen...ciao sålänge!

Tävling för mig

Nu pågår en tävling i lindaslya tillsammans med modeakuten.se där man skall mixa ihop sin önskeoutfit som man sedan har chans att vinna, detta är mitt bidrag i tävlingen.

image138 image139image140
Tröjan är typiskt mig och den var sexigt elegant, jeansen var skit snygga och färgen på dom saknas i min garderob och nya jeans skulle behövas. Halsbandet passar bra till tröjan och jag har inget rosa halsband, men vill ha ett.
Jag skulle ha på mig det jämt, både ute och hemma.

Jesus, vad jag tävlar! :P Jag borde vinna nått någon gång tycker jag..

Tävling igen

Den här gången tävlar jag för Angelicas skull. :)

Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp! Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :) Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är? Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!

Litet yay

Jag vann en auktion på tradera! En fin jeanskjol. Nöjd och glad blev jag. Men inte helt lycklig direkt. Angelica ligger fortfarande på sjukan och då kan jag inte vara alltför glad.

Många inlägg

Om man räknar antalet inlägg jag har skrivit idag (mest sen typ elva ikväll) så kan man ana att nått inte har stått rätt till. Jag har försökt hålla mig sysselsatt för att inte bryta ihop av oro. Det var blindtarmen som var knasig för Angelica ändå. Ska åka och besöka henne imorgon och se hur hon mår då. Tur att hon åkte in! Det var som mamma sa, det är bättre att åka i onödan än att åka när det är för sent. Tror det kommer bli mycket tid med Angelica en liten tid framöver. Jag ska pyssla om stackarn!

Myspaket

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av Junitjej. Läs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

Tänk så kul att kunna ge bort te till gullungen min.

Biobiljetter

Skulle vara kul att få gratis, jag går ju inte på bio så särskillt ofta. Jag tävlar här.

Syster..

image136


Känner för att prata med syster nu. Hon får mig att se på saker och ting från andra perspektiv och hon är duktig på att få mig på andra tankar. Jag skulle behöva henne här nu. Men jag vet inte ens om hon är kvar i Sverige.....med henne vet man ju aldrig. :) Behövlig är hon iaf...

Orolig

Angelica har åkt till akuten nu och jag är jätte orolig! Hoppas att allt är bra och att det finns en enkel lösning på det hela. Jag håller tummarna och kommer vara vaken tills jag vet hur det blir. Min stackars Angelica! :( Kom hem hel och hållen i ett bättre skick!

I forgot

Krille tog sig i kragen och var på kalas hos mormor sin. Han och Jonatan fick presenter...och jag också!!! Jag klagar inte direkt! :P

Dessutom så fick jag skor av min karl i present till alla hjärtans dag. Har letat efter sånna till ett billigt pris och nu har jag dom!! :D

Yaaay!

One more

Ännu en tävling och jag älskar vinsten!! Jag har letat efter liknande smycken faktiskt.

Böcker

Kollade igenom reklamhögen (som var nästintill gigantisk) nyss. Jag vill ha massa böcker. Helt sjukt! Jag tror jag börjar bli vuxnare och mognare. Har aldrig velat köpa böcker förut. :P Dom flesta fanns jätte billigt på maxi och coop.
Böcker om yoga, kladdkakor, desserter, choklad, bakat. Kokböcker av alla dess slag, men inte med skaldjur. Böcker med kakuro i.
En liten lista med titlar:
Citatboken
Tjuvlyssnat
Bortförda
Säg det inte till någon
En annorlunda barndom
Stora boken om teckning
Jordgubbar och rabarber
Den lilla fången
Iskallt och stenhårt
En komikers uppväxt
Ett ufo gör entrè
Jenny

Dom tre sista är Jonas Gardell böcker som jag inte har.
Så eftersom jag inte har pengar så är detta en liten önskelista. ;P
Sitter och funderar vad jag ska göra nu.... Uttråkad redan nu, hur ska det gå? Jag är jätte gullig i mina toffsar som jag i uttråkan fixade. Längesen ja hade pippilotter. Undrar varför? :)

Inget att göra

Därför sökte jag på ordet tävling på google och fick upp denna tävling om mina fina pumps som jag har suktat efter i månader(?). Lätta tävlingar går jag med på, krävs det nått av mig så är det ingen tävling för mig. :P Denna gick ju bra!

Bilder från veckan som varit

Krille på tekniska.


Tårta, rosor och ljus på alla hjärtans dag.

Krille vid samma tillfälle.


Ursäkta för den dåliga kvaliten på bilderna. Dom är tagna med mobilen (om det inte syndes).

En veckas semester

Men nu är den över. Jag har flytt till mitt rum och väntar ut moders och broders energikickar. Jag blir alldeles slut av att bara lyssna på dom. Med semester menar jag den underbara vecka jag har umgåtts med Krille. Det känns jätte tråkigt att komma hem och inte ha nån att retas med eller bli retad av. Det är dock värre att inte ha nån att pussas och gosas med. Jag har ju blivit bortskämd med att kunna det nu ju. :P
Jag ska försöka komma håg allt roligt som har hänt den senaste veckan, men det kan bli svårt när allt är roligt med SpillKrill/Krillpill/Mongot.
Kladdkaka gjordes och togs med till Gävle. En till Krille och en till Angelica. I utbyte mot kladdkakan så fick jag en väska av Angelica som jag älskar!! Dåligt byte för din del. ;P Jag tackar och bockar för den och jag kan berätta att jag har använt den väl.
På måndagen så gjorde vi ju då våran "skolresa" till tekniska. Det blev lite mer skolresa över trippen när vi delade buss med en (eller om det var fem) skolklass från centrum till tekniska och sedan gick hand i hand i deras led mot ingången. Det blev en klassisk skolresa då vi hann gå igenom alltihop långt innan planerat och tillslut satt och väntade på att få åka därifrån. Jag fick äta baguette med potatissallad och köttbullar i. :D Tackar Krilles fader för det! Vi gick igenom Kistagallerian innan vi åkte hem också. Jag köpte nagellack, diadem och vantar och Krille köpte kallingar och te. På vägen hem så fick Krille äntligen äta på Burger king så att han kunde sova skönt resten av färden.
Vi tog en sväng till Boänge på onsdagen för att sitta hundvakt. Pompe uppskattade att få sällskap tror jag. Krille fick se lite mer av Boänge och så. Jag menar... vem kan motstå det?
Torsdagen innebar alla hjärtans dag och det firades som aldrig förr. Krille kom med frukost på sängen med tillhörande ros såklart. För att hylla dagen så gjorde vi en smörgåstårta, tillsammans såklart. Vi planerade ett hjärta av något slag som dekoration, men vi löste inte alla problem som uppstod så det fick "bara" bli en tårta som hyllning istället. Jätte god och fin var den. Innan vi la oss så överraskade Krille mig med en bricka med fransk chokladtårta, chokladhjärtan, rosor och ett levande ljus på. Under dagen kollade vi på gulligullfilmer också. Allt jag har att säga är: Aaaaaw! Bästa alla hjärtans dag någonsin! Du får svårt att slå den nästa år, Krille! ;)
Vi har lagt oss sent varje natt, sovit länge varje dag och kollat på MYCKET film och ätit en hel del gotta. Jag har varit mer på Ica och Hemköp än vad jag har varit hemma, tror jag. :P

Det var den veckan det. Mycket skrivet, men inte alls mycket av vad som har hänt. Måste hålla mig sysselsatt så jag inte tänker lika mycket på Krille. Funkar dock inte så bra har jag märkt. Miss you like crazy! Orkar inte skriva mer, börjar bli rastlös, så jag går och tar mig nått att äta. Bye bye, sålänge!

Redo nu, men imorgon?

Känner på mig att det kommer bli stressigt imorgon. Jag var dum nog och frågade mamma om det är nått jag ska göra under tiden hon jobbar. Hon rabblade en hel lista. Bl.a. att jag kan få göra tårtan om jag ville. Why not tänkte jag, men nu när jag tänker efter så blir det lite mycket. Jag ska städa, göra tårta, baka, diska, fira pappa och sen hinna med en buss så jag får lite tid med Krille.
Därför har jag varit så smart så jag har städat mitt rum nu och gjort klart allt inför morgondagen. Nu slipper jag tänka på små detaljer. I'm goood!

Lucky me

Oj då.. Jag la mig ner och blundade lite efter att ha läst väldigt länge. Det var för två eller tre timmar sen tror jag....jag råkade somna, Så det kan bli.
Gissa vart jag ska imorgon? Krille såklart! På måndag ska vi till Sthlm och till tekniska museet. Vi ska göra en klassisk skolresa med matsäck och allt. :D Bästa "skolresan" hittills om du frågar mig.
Fader fyller år imorgon så innan jag drar iväg så ska jag umgås lite och äta tårta. Mest äta tårta. Det blir annat gotta också.
Jag är en flicka med tur jag!

No more högskola :P

Det blev som så att jag skiter i den där kursen. Kände inte för att åka dit med migrän...bl.a. Inte för att det spelar någon roll för jag har ingen användning av kursen och jag lär mig inget av den så vad är det då för idé? Jag trodde att jag skulle utveckla min kunskaper från gymnasiet...men ne.. Så nu har jag bestämt mig. Eller jag lät ödet bestämma.

Janet Jackson

Jag har alltid tyckt att hennes låtar är skapligt bra och dom jävlarna fastnar. Nu är det en ny som har fastnat. Jag skäms....fy mig! Men här är den iaf. Ful och jäklig.
Feed back:


Broder vann?!?

Han kom precis hem från skolan. Han har tydligen vunnit två tröjor och två biljetter till Maiden. Det är ju lite coolt. Synd att han inte vill ta den ena tröjan i min storlek. :/ Dumma han! Men kul för honom ändå.

Tur i oturen

Det är farligt att vara arbetslös och att ha tillgång till internet men inga pengar. Fast iofs så är det en väldans tur att jag har brist på pengar. Annars skulle jag vara ägare av väldans många armband, ringar och halsband nu. Dels av armband och halsband jag skulle ha gjort själv. Jag blev jätte sugen på att köpa massa grejer från både Slöjd-detaljer och Panduro igår. Jag har skissat på mängder av idéer till halsband och armband förut när jag var uppe i varv. Nu finns det material att köpa för att göra dessa idéer. Men inga pengar. Och det är lite "dyrare" grejer jag vill ha. Så orättvis denna värld är. Speciellt I-landsvärlden. :P Så jag har haft turen att hitta det jag behöver och oturen att inte kunna få köpa det.

Socker i blodet

Sitter här i all min tråkighet med ett nät som inte vill som jag vill och snart med en väldig brist på godis. Nu tror du säkert att jag är deppig över detta, men nä äh. Jag har ju Krille. Aaaaah du glömde det va? Vilken tabbe! Gud så mycket socker jag har i blodet nu känner jag... eller märker jag rättare sagt... Eftersom jag läste lite om hjärtat och blodet idag och har det färskt i huvudet så kommer här en bra förklaring till mängden socker i blodet.
Krille är ju sötare än socker och han finns i mitt hjärta. Hjärtat pumpar ut blod och då måste det vara mycket socker i blodet. Och därför är jag flummig nu.Och lite puttenuttig av mig sådär.

Jag tror jag ska dricka nån liter vatten...

Det går inte!!

Det gör verkligen inte det!! Jag läste tre sidor till i min engelska skolbok. Sen så stannade jag upp och kom på att jag inte alls vet vad jag läser om. Dels så tänker jag på annat, dels så är det tråkigt, men mest beror det på att det är sån värdelös text. Står ju bara massa onödigt och massa oförståeliga saker. Nu är jag bra negativ, men jag orkar verkligen inte läsa i bokhelvete. Jag brukar alltid åtminstone göra allt skolarbete så jag åtminstone klarar uppgiften. Det vette sjutton den här gången. Känns så meningslöst. Brorsan tyckte inte heller att texten var förståelig. Det betyder att jag inte är totalt värdelös iaf. jag utbrister bara "Det går inte!!!!" hela tiden. För DET GÅR INTE!!!!

Den där veckan igen..

Otrevlighetsveckan är på intåg och jag tror det är därför jag känner mig allmänt deppig och inte orkar nått. Usch... Men jag måste stå ut med skiten nån gång. Så jag tar det nu. Synd att det går ut över pluggandet bara. Orkar jag dock bry mig om hur bra betyg jag får i den där kursen? Ne, egentligen inte. Jag lär mig inget nytt och då orkar jag inte bry mig så värst. Planerar på att läsa och deppa för mig själv hela dagen imorgon. Och försöka undvika migränen som hittills har hållt sig borta. Sen så får det vara nog tills nästa gång jag orkar med skiten.

Minst 5 försök

Har försökt läsa åtminstone det första kapitlet i den engelska skolboken minst fem gånger nu. Jag kommer inte ihåg nått. Det går inte in! Den är så extremt tråkig. Jag kan inte koncentrera mig alls och det vette sjutton hur jag ska hinna läsa ut den på två veckor. Jag kan ju inte ens koncentrera mig i fem minuter! Usch så dålig jag känner mig och usch så jag ångrar mig.

Min Angelica!

image126

Jag blir så glad varenda gång jag tänker på att jag har fått tillbaka dig Angelica i mitt liv. Det kändes jätte tomt när du inte fanns i närheten. Nu när jag vet hur jävligt det känns att förlora dig och hur fantastiskt det känns att ha dig som vän, till skillnad från att veta att du finns där men inte just för mig just då, så tänker jag göra allt för att skydda vår vänskap. Du är ju en sån jäkla underbar människa och den som inte ser det är en jubelidiot. Du har den härligaste humorn och kan skratta åt och förstår allt. Du är begåvad på allt du gör, från skola till jobb till sambo och såklart är du begåvad som vän. Du bryr dig trots att du själv har problem att ta dig igenom. Du är den perfekta tjejkompisen som jag slipper stå ut med utan lätt kan umgås med. För att inte glömma så är du vacker som en ängel också. Skulle jag skriva ner allt som är bra med dig så skulle jag få skriva tills jag blödde, så det får räcka. Du ska veta att jag uppskattar att ha dig i min närhet och att jag alltid kommer finnas här för dig.
Bättre vän än dig finns inte!

Helgen som varit

Nu var det länge sen jag skrev. Jag har spenderat helgen med mitt mongobarn igen.
Torsdag - Mötte Jimmy och Krille vid resecentrum och guidade dom ner för gatan till Kungen. (Det kan ju vara svårt att hitta rätt hus efter en och samma gata...) Vi betalade och gick in och gick sedan ut igen. Jimmy var hungrig och grabbsen ville ha öl. Vi gick till närmsta restaurang och Krille fick sin öl och Jimmy fick både öl och kebab. Sen så gick vi tillbaka och lyssnade på bandet utan namn och Asta kask. Efter det var det hemfärd till Gävle.
Fredag - Gjorde så gott som nada tills det var dags att åka först till Valbo och sen till Angelica och Jimmy. I valbo köpte vi duschdraperi och var till Brynäs zoo och köpte fågelmat, hundgodis och paddtablett. Jag fick äntligen besöka Brynäs zoo! :D Angelica bjussade på sin pastagratäng som var himmelskt god. Även om jag var proppmätt så öste jag på en till gång på tallriken. Gud så gott det var! Tack Angelica!
Lördag - Klev upp i tid för att åka till Angelica och Jimmy igen. (Dvs runt 14.00) Jag och Angelica skulle gå till grannhuset och titta på råttor, men folket där var så tråkiga så vi gick hem igen och spelade vändtia bland annat. Krille och Jimmy drack och kollade på Foo Fighters under tiden. Sen så bar det av till McGills där vi åt god mat. Jag och Angelica åt fläskfilé och det var as gott! Jag åt mig ännu en gång proppmätt. Jag fick ett par vinterstövlar av Angelica som är skit sköna. Danke! Jag och Krille (mest jag) kollade på House när vi kom hem igen.
Söndag - Vi klev upp och åkte till Max. Krille agerade Spillkrill och spillde ut en hel cola på golvet och mattan (och lite på kuddar och så) som han fick sitta och torka. Undertiden småfnissade jag åt hans gulliga klumpighet och åt. Det var gott det med och jag blev åter igen proppmätt. Vi kollade på film resten av kvällen tills jag skulle åka hem.
Hemma blev jag välkomnad av Pompe ute på gården som blev överlycklig när han fick godis som Angelica gett honom. Jag fick öppna mitt ellospaket och blev superglad av allt nytt. Men jag saknade Krille som en tok, så helt perfekt var det ju inte.
Det var min helg det.

RSS 2.0