Förklara för mig


(bilderna är länkar)

Jag kommer ihåg den tiden då det var hemskt att se ut som en sönderpundad modell. Jag kommer ihåg den tiden då stentvättade jeans var den största modemissen du kunde göra, likaså med harembyxor. Jag kommer ihåg den tiden då den var jävligt fult att ha kängor, som rockare och punkare ägde, från bl.a. Dr.Martens på sig. Detta är ur den modemedvetnas synvinkel.
   Numera ska man se ut som om du har spenderat de sista tio åren med näsan tryckt mot en spegel full med vitt pulver. Håret ska vara ruffsigt, området runt ögonen ska vara svarta som om du inte sovit de senaste tio åren och dina kläder ska vara slarviga och helst trasiga. Man ska gå runt i alla nederdelar som tidigare varit förbjudna och försöka göra dom häftiga. Nu är det skit snyggt att ha kängor på sig och helst ska dom se hårda och tuffa ut.
Man ska helt enkelt gå emot sina tidigare åsikter och allra helst ska man se så förstörd ut som man bara kan samtidigt som du går runt i dom fulaste byxorna du kan hitta och dom tuffaste stövlarna du kan få tag i.
   Jag gillar kängorna, resten kan kasseras och lämnas till historien. Snälla lämna resten till historien och förklara hur det kan vara snyggt helt plötsligt?

Kommentarer
Postat av: Louise

Absolut!

Kommer skriva om det sen, så håll ett öga på min blogg! :)



Härligt!

Jodå det är finfint med mig också.



Händer idag då?

PUss!

2008-11-18 @ 07:09:31
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: Annie

Svar: Tack! jag tror den kostade 200 någonting! :)

2008-11-18 @ 08:47:16
URL: http://wernermans.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

20 meter lång??

Görs det sådana lägenheter med så högt i tak??

2008-11-18 @ 10:31:41
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Karin

lägger upp receptet när jag lägger upp kakorna:)

2008-11-18 @ 11:30:59
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Erika

sv: tack, ja en solstråle är hon minst sagt =)Jag har köpt ett par stentvättade jeans (se dages outfit) tycker det är lite kul att de kommit tillbaka, var för liten för jeans när de var inne :)

2008-11-18 @ 23:27:26
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback