Sam som blir nätmobbad



Det var inte alltför längesedan det här klippet nådde sverige och det las ut på en massa bloggar som alla skrattade åt stackaren. Många tycker även att föräldrarna är dumma som har låtit honom bli sådär. Ännu en gång får vi bevisat hur korkade människor är. Den här pojken Sam är född med en sjukdom som har behandlats med steroider. Behandlingen gör att han svullnar upp och inte växer som han ska.
   Videon filmade hans syster och det var roligt inom familjen. Videon las upp på youtube så att vänner till familjen kunde se den och skratta lite. Den spreds snabbt och det rasade in kommentarer om hur fet och ful han är och om hur elaka hans föräldrar är.
Stackarn har bara försökt överleva och blir mobbad över internet över hela världen. Fy skäms på er människor som inte tar reda på fakta och mobbar någon!

Kommentarer
Postat av: mumari

Men fy så hemskt! Stackars barn!!



Och du har som alltid så fina foton här :) Usch, jag har varit hemsk på att kommentera tillbaka i alla bloggar! skäms Har svårt med tiden!



Kramar på dig!

2009-02-12 @ 18:58:17
URL: http://mumari.se
Postat av: Amanda

sv: Tack :)



Stackars pojke :(

2009-02-12 @ 20:18:09
URL: http://amandahoffman.blogg.se/
Postat av: pelle

Aj, när man vet all bakgrundsfakta så där så blir klippet genast lite tragiskt. Fast jag ska vara ärlig och erkänna att jag aldrig reflekterade över att han var överviktig, utan mer på att hans röst inte verkade passa in. typ

2009-02-12 @ 23:24:13
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: pelle

Haha, jaha - jävlar bra han mimar då!

2009-02-13 @ 10:52:41
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback