Movie

Denna film såg jag förra veckan (har jag för mig), men har totalt glömt bort att jag tänkte dela med mig om den. Alla av det kvinnliga könet måste kolla på The secret life of bees och alla killar som är intresserad av en girlpowerfilm med lite gråt och skratt ska också kolla på den. Jag visste att jag skulle gråta någon gång under filmen och visst fasiken blev det så.
The secret life of bees är inte en sådan där film som jag kommer se mer än en gång, men det är ändå en film som ska ses och som ska ligga i bakhuvudet när man går igenom resten av livet.
Ett citat ur filmen ligger och gnager i mitt bakhuvud och det är väl jäkligt bra det. "Every little thing just wants to be loved."
Det är något man lätt glömmer. När man är riktigt irriterad på någon eller när man inte riktigt förstår vad som händer eller vad någon gör, då ska man komma ihåg att alla i grund och botten vill vara älskad och att det som görs är för att få kärlek. Det blir genast lättare att förstå andra om man har denna mening i bakhuvudet.
Filmen innehåller många bra budskap och den måste ses. En hel radda med bra skådisar är det i den också, allihop är helt underbara! Se den!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha jo sant.. å sen älskar jag mig ju extra mycket som sagt för den grymma presenten jag köpte till mig själv;)

2009-09-07 @ 16:13:58
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Jenny

Den där filmen har jag aldrig hört talas om, kanske måste ta och kolla in den :)

2009-09-07 @ 16:19:06
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hur har din dag varit?

2009-09-07 @ 16:27:28
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag bor i Skottland, brukar referera till hela Storbritannien som "ön" lite sådär halvslött och retsamt. Här har jag dock ingen cykel utan spindlarna får nöja sig med taket =)Har jättekul med att introducera svenska saker som fika, kanelbullar, riktigt kaffe, knäck och lingonsylt här!

2009-09-07 @ 19:07:13
URL: http://ikn.blogg.se/
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

SVAR:Tack! :D Vad roligt att du tyckte om bilden,

det värmer verkligen att läsa :) Hoppas att du

får en jätte bra tisdag. Kram Kram & tack igen

/Janina

2009-09-08 @ 00:03:59
URL: http://janinanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback