En Grinch


Jag känner mig som en Grinch, men jag tycker att jag har rätt till det när det inte kommer bli något riktigt julfirande på julafton. Mamma och pappa jobbar, jag och broder kommer inte kunna ta oss någonstans (om inte jag vill åka buss själv till jag vet inte vad) och han kommer säkert spela eller något sådant istället för att umgås. Det betyder att jag praktiskt taget får fira julen själv. Något tips på hur man firar en högtid själv på bästa sätt? Jag tänker vara en riktig Grinch, kanske inte lika rolig som självaste Jim Carrey, men en Grinch som skippar julen. I mitt nypyntade rum.

Kommentarer
Postat av: pelle

Man firar det genom att ro om sig själv! Köp skinka i skivor och jobba ihop ett minijulbord efter det ;D

2008-12-10 @ 22:34:22
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Wysteriia

Nej men ska du vara helt själv? Hela dagen? :S

2008-12-10 @ 23:21:05
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Philip

Fira julen med Kameran? Finns det något bättre sällskap? Den gör nästan alltid som man säger och vill alltid vara med på nya upptåg!

2008-12-11 @ 01:33:34
URL: http://philip.picha.org
Postat av: kajsa

Ladda upp med saker som du tycker om att knapra och äta på, fixa fram mysiga filmer eller alternativt kolla upp om det går något bra på TV, tänd massa ljus och gosa sed ned dig hemma och njut av en lugn och fri dag/knäll utan stess hets och julklappsångest. Och så kan du ju köpa dig en liten illustration av mig som present till digsjälv? Hihi.

Nej men du undrade över priset och en illustration i A4format på finare, tjockt papper kostar 250 kronor. Frakt tar jag såhär i juletid.

Kram

2008-12-11 @ 15:19:19
URL: http://aenigma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback