Helt otroligt

Det är helt sjukt hur en del människor tänker. Jag förstår inte hur människor kan gå på och ärligt talat tro på något som vinklas något så otroligt! Halkade in på den-svenske.com och blev lite chockad. I en artikel om Ken Ring och Papa Dee vinklar människan, som skrev artikeln, medias påståenden, om två olika händelser, till att "icke-svenskar" är hemska.
   Den-svenske.com har alltså tagit två händelser, vinklat om all fakta och dessa påståenden och sedan kopplat ihop dessa åsikter så att det passar deras tänk. Det faktum att svenska artister också har misshandlat fruar och våldtagit, det ignorerar dem. Jag påstår inte att något är sant som media har gått ut med i något fall, det vet bara de inblandade, men det är knappast bara "utlänningar" som gör liknande.
   Varenda artikel denna sida har lagt upp är vinklade extremt åt deras håll och massor av fakta utelämnas. Att människor som är äldre än 15 år går på allt detta och tycker att det stämmer så bra är helt obegripligt. Visst kan en del saker stämma, men om man tänker ur en annan vinkel så är det i slutändan bara påståenden och åsikter från en sida.

Kommentarer
Postat av: Angela

MYCKET bra skrivet!

2008-09-15 @ 13:24:06
URL: http://aangelaa.blogg.se/
Postat av: Stefan

Nonsens. Visa hur något på sidan inte är sant och jag lovar att det kommer att tas bort och att sidan ber om ursäkt för felaktigheterna.



Etablerad media har satt i system att tysta ner brottslingar av utländsk bakgrund. Därför lyfter man fram Hagamannen men tystar ner balkongmannen, man skriver namn på Sanna Bråding men tystar ner Mike Almayehu eller Papa Dee, man skriver namnet på Patrik Sjöberg men inte på Timbuktu eller Patrik Manzila.



Det den-svenske.com gör är att skriva om sådant som vanlig media tystar ner. Man påstår inte att det bara är invandrare som begår brott men till skillnad från etablissemanget så tystar man inte ner sådana brott utan lyfter dem istället till ytan.



Jag förstår att verkligheten kan vara upprörande om man brukar leva med medias skyddade värld. Men verkligheten finns där ute även om man försöker att blunda för att slippa se den. Invandrare är överrepresenterade inom brott som våldtäkt och rån. Det innebär inte att alla invandrare begår sådana brott eller att inga svenskar gör det, men det har heller ingen påstått.

2008-09-23 @ 00:30:49
URL: http://www.den-svenske.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback