Saknaden

Nikon D60+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/160s, F5, ISO 100)
 
Det har varit väldigt mycket prat om hundar på senaste tiden och jag har saknat Pompe som aldrig förr! Han var världens vackraste hund och det kommer aldrig finnas någon som kan klå honom heller! Förutom att han var otroligt vacker så var han även världens snällaste och lugnaste hund.
Saknaden är så otroligt stor!!
 

Misslyckande förr, ganska bra nu

Nikon D60+ Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/30s, F5.6, ISO 100)
 
När jag tog den här bilden så var det ett självklart misslyckande, men nu när jag tittar tillbaka i arkiven och ser den så är den ganska rolig. Man ser precis hur snabb fågeln är i benen och vickandet på huvudet.
Fortfarande ett misslyckande i andras ögon kanske, men inte i mina längre!

Alice

Nikon D90+Nikkor 18-55mm f3.5-5.6 (1/80s, F5.6, ISO 100)
 
Jag var ut och promenerade med Christine och hennes två hundar Pina och Alice idag. Jag hade även kameran med och fotade.
På bilderna ser ni Alice som håller på att träna till att bli diabeteshund. Det är riktigt imponerande hur Alice kan samla sig och lyder, med tanke på hur otroligt glad och exalterad hon är hela tiden!
Hon har världens vackraste djur den där Christine!

Kändisen Björn

Nikon D90+Sigma 70-300mm f4-5.6 (1/20s, F5.3, ISO 3200)
 
Det är inte världens bästa bild, men det är åtminstone en bild på en björn ute i det vilda, som jag har fotat.
Christine, en av mina bästa vänner, drog med mig ut för att titta på hennes nya favorit. Björnen är på samma åker varje morgon och kväll och har blivit en populär attraktion. Vilket är väldigt förståeligt, det var jäkligt häftigt att sitta några meter ifrån en levande fri björn.
 
Klockan 05.00 hämtade Christine och hennes nyblivne man Oscar mig och moder min. Efter bara någon minut vid åkern så kom kändisen fram och satte sig och åt. Det var mäktigt att sitta där i bilen och veta att det inte är mycket till skydd om björnen hade valt att attackera och det är magnifika djur! Synd att det var så mörkt ute bara, annars hade bilden blivit mycket bättre!

RSS 2.0