Taskigt!

Jag vill byta utseende på min blogg och broder är dum och hjälper mig inte. Så det får se förjävligt ut. Taskigt!

Tiden går

Gud så gammal Morgan Alling har blivit. Men alla har blivit chockerande gamla nu på sista tiden tycker jag. Tiden går snabbt. Så klyschigt av mig. :P Imorgon har ännu ett år kutat förbi och mycket har hänt och mycket har förändrats. Jag har gått från en säker studerande till en fattig arbetssökande. Jag har haft min egna lägenhet i en månad sådär och sen blivit av med den lika snabbt. Mina gamla kära vänner har hittat tillbaka. Tänker mest på Angelica som jag saknat mest. Min relation till fader har hunnit blivit sämre och bättre än någonsin. Släktingar genomgår kriser som var helt oförväntade. Jag har mognat lite och står på mig mer. Jag skulle kunna sitta och rabbla i all evighet. Tiden går och saker och ting förändras, helt enkelt.

(Ps. Nej Prasse, du har aldrig sjungit när du har varit nyvaken förut. Försök inte! Ds.)

Lite skönt då

Jag har inte gjort nått annat än tittat på tv och ätit. Det har gått så mycket bra på tv idag (för att vara lördag) så jag tog en pyjamasdag. Min höft gillade det iaf, så lite vettigt var det. Kollade bl.a. på Liar liar och jag älskar den filmen! Mamma kom hem med chips och marabou helnöt också. Är det inte kärlek så säg! :P

Dagen startade lite mindre bra dock.. Broder väckte mig och sa att lampan till akvariet har pajjat igen. Det bara krånglar med dom där paddorna hela tiden. Broder tog sig till stan och skulle köpa en ny lampa, men det fanns inte en lampjävel på två zooaffärer! Dålig stil!

Oh yeah!

Powershoppat med moder idag. Jag hittade en perfekt klänning för bara 149 kr. Lite stolt är jag allt. Köpte skor också, dock inte skor som jag behöver. Tycker inte om min impulsiva sida när det gäller shopping. Vi upptäckte den gigantiska rean på Lindex också, så det blev ett gäng trosor och en bh och lite mer. Vi fick lite frispel när allt var så billigt, så jag skyndade mig till Angelica och skvallrade om rean för henne. :P Jag tyckte att vi var ganska duktiga som hann med rätt så mycket på rätt så lite tid...och för en billig peng. :D
    När vi tagit oss hem så gick vi till Tommy, grannen, och gav honom två whiskeyglas som ersättning för dom pappa förstört. Tommy fyllde även år så vi passade på att ge honom nått han har svårare att tacka nej till. Han var så snäll och bjöd mig på päronkonjak som tydligen kostar 500-600 kr/litern. Gott var det iaf. :D Kände mig lite vuxen när jag satt där med konjak och smuttade. Efter ett antal glas med whiskey så gav karln med sig och tog emot två sketna glas, vilket betyder att han bröt sin viktigaste regel.
    Nu sitter jag här och funderar på att tröstäta en mängd mackor och dricka oboy tills blåsan spricker. Jag tror inte jag kommer kunna sova alls inatt. Livet är hårt! Jag saknar dig ju Krille! Jag får använda min nyblivne skrevkudde som din ersättare.

Varför pumpen?

Jag hittar ingen förklaring till varför paddorna ska leka runt med pumpen hela tiden. Dom leker inte med nått annat utan just pumpen. Är det för att jävlas? Jag börjar tro det. För det är riktigt irriterande. Är det någon som vet varför just pumpen ska flyttas runt på och lekas med?

God jul!

Vaknade imorse av att min telefon ringde, det var Aldis som ville säga god jul. Så vi pratade lite grann. Mitt under samtalet så hör broder att jag är vaken och kommer in med min julklapp. Jag blev så glad!! Han har köpt en Mustasch skiva! Kan man älska honom mer? Yaaay! Sen så kom mamma in och frågade om jag fortfarande pratade med Aldis och hänvisade till runt kvällstid då vi också pratade i telefon. Ha ha ha... Av mamma och pappa fick jag pengar och tidigare så fick jag kryssningen. Dom vet att jag är i stort behov av pengar. :P Lagom till Kalle så åkte vi till Forsbacka och hem till mormor. Kusin Karin är på besök och hon, jag och Majk försökte lägga ett mongopussel. Jag har aldrig sett nått liknande. Majk hade jätte kul åt bitarna som såg ut som mongodjur. Jag hittade en jätte fin dino. Som vanligt så åt vi oss alldeles för mätta och ändå fanns det mat kvar som skulle kunna mätta ett helt fotbollslag. Pompe fick sin årliga jultallrik också, undrar om han hinner känna smakerna...? Jag tror inte det. När det var dags att åka så fick jag och Micke en gigantisk paradis/aladinask med sex askar i. Orka? Nej..men vi ska fan äta! Vi fick även pengar som är behövligt som sagt. Det var en mycket lugnare jul än vad det brukar vara, kan det ha med att Marie är i Turkiet att göra? Aja det var trevligt iaf. När vi kom hem så kollade vi lite illamående på alla chokladaskar och tog en stödvila. Sen så kollade vi på jultv och nu är julen över. Så god jul världen och jag tycker vi hoppar över all påskmat, jag vill inte se denna mat på ett år nu!

Julfint åt paddisarna.

Första "julfirandet" för paddorna i år och då är det klart att dom ska ha julfint. Dom ser så roliga ut när dom blir full och nästan vita av syre. Jag kan inte låta bli att tycka om dom små äckelpottorna. Så små varelser skiter ner dubbelt så snabbt och tio gånger värre än den värsta ungkarlen. Det är sjukt äckligt. Men nu har dom så fint så! Jag känner mig alltid lika duktig när jag har städat åt dom. Nu har dom fullt sjå med deras parningslekar. Så gulliga så....

Jobbiga familjen

Moder och broder har kommit igång igen och skojtjaffsar med varandra. Dom blir lite väl dryga i längden... Jag har tröttnat på dom för länge sen nu men jag kan inte säga åt dom heller för då börjar dom mobba mig istället. Jobbiga människor!

Sweet home Alabama

Älskar den filmen, vet inte varför. Jag hade sån tur att jag knäppte på tv:n precis när reklamen om filmen visades. Nu sitter jag och väntar på att lotto ska sluta nån jäkla gång!! Men yaaaaay!!!

Pepparkaksbak och julbord.

Alltid lika roligt att umgås med min Angelica och torsdagen var inte ett undantag. Petra och Loviza var trevliga också. Vi gjorde jätte fina pepparkakor och åtmistone Angelicas pepparkakor fick fin glasyr också. Mina blev inte så vackra dock. Jonathan fick äta mina lite senare. Då hade glasyren kletat ut sig och alla kakor satt ihop, men dom var säkert jätte goa. Jag ser nu fram emot nyårspartyt och alla förberedelser med min käre vän.

Efter mycket krångel och skyllande så kom vi iväg till Prassmans stuga och min mage fick mat. Konstigt nog så var jag inte ett dugg hungrig efter lite mindre än två dagars svält...ända tills jag började röra på mig..kanske.. Bassman stod för maten och han var en sån duktig kock. Tackar ännu en gång för maten! Det var trevligt folk där även om vissa var lite osociala. Marcus tjänade en hundring genom att äta stekflott från köttbullarna, efter att det stelnat till lite. Stackars mage säger jag bara. Vissa fick ju till det och skippade sitt vanliga morgonhumör och sjöng t.o.m. Jag och Bassman hade efterfest när alla andra låg och sov och det var ju trevligt. Krille stackarn halvsov sig genom kvällen och blev biten och söndernypt. Jag sa att du skulle sova natten innan! Prassman fick hela ryggen sönderriven och som jag alltid brukar säga; synden straffar sig själv. T hade med sig en slushmaskin som var lite lyxigt sådär. Bra tänkt där! Jag har slagit sönder mitt knä på någer vis och är jätte svullen nu. Men det är sånt man får ta. Krille fick äntligen testa att sätta ihop två sovsäckar och sen så tog vi reda på att vi fick plats fem stycken i dom. Det var lite fot- och blodskräck där under kvällen också.
   Jag tror jag ska sluta åka buss nu faktiskt. Näe så farligt är det inte, men det var två karlar på bussen som satt och glodde och pratade med varandra genom signaler och höll koll på mig och en till tjej. Som tur är så kliver jag av i Östanå som är jävligt upplyst och bebott. Jag som tjej får ju bli paranoid och det blev jag. Men om jag ska sammanfatta så måste jag säga att det blev mycket bättre än vad jag trodde att det skule bli och jag hade skit kul!

Babyboom

Är det bara vad jag tycker eller ska alla ha ungar nu? Varenda jäkla kändis ska antingen ha barn eller så har dom precis fått ett. Det föds barn hit och dit och till höger och vänster om du frågar mig. T.o.m på lunar så kan man hela tiden läsa om folk som nyligen fått barn. Har inte folk bättre saker att göra eller? För att få överdriva lite så är det nästan som ett nytt mode det här med att skaffa barn...efter barn...efter barn. Jag tänker trotsa denna fluga och göra raka motsatsen. Jag tänker skydda mig tills min livmoder skrumpnar! och jag lovar..det har inte något att göra med min skräck för födslar.

Fish

"Ja, fish det är ju då fisk....så då tog jag en köttbit."
Har citerat blondinen varenda gång jag hört eller själv gjort något dumt nu. Jag älskar att hata korkade människor.

Som ett barn

Ja, så kände jag när jag tittade ut alldeles nyss och såg himlen. Jag hade lust att peka och säga "Titta!". Den har varit lika rosa och fin i flera dagar nu, men den kändes speciellt fin idag. Så jag rusade efter kameran så fort jag bara kunde. Är det inte fint så säg?


Planer

På torsdag blir det bakning hos min käre vän Angelica och med hennes vän. Mysigt!
Fredag innebär kanske hundvakt och sen julbord. Sova sovsäck för hela slanten säger jag!
Det finns väl kanske någon liten plan på att baka och/eller laga julmat med moder någon gång i helgen. Det är väl något kul iaf.
Sen så är det ju såklart julfirande hos mormor och kanske på något vis med farfar. Det blir väl en jul som vilken annan, antar jag. Det känns inte lika kul och mysigt nu när farmor inte är med. Ända sen dess så känns alla högtider som firas med släkt lika döda.
Mellandagsrean kanske får min och moders uppmärksamhet i år. Jag ska satsa på att köpa en snygg klänning för en billig peng iaf. Men jag har inga förväntningar.
Den ska jag ju då köpa till den flotta och fina festen som Angelica så fint ska ha på nyår.
Runt den fjärde så blir det party med Aldijana också. Hon ska då fira ledigheten från sin syster bl.a. Jag tycker hon är värd det och att hon ska ta sin chans!
Efter allt julstök och all stress så SKA jag och Chrisse hitta på nått också. Vi måste! Jag ser fram emot att äntligen få träffa dig efter så många år!
När det börjar gå att få tag på människor igen så ska jag fortsätta jakten på jobb. Just nu känns det ganska hopplöst.

Nu har jag antecknat allt som cirkulerat i skallen och förhoppningsvis så kommer jag hålla reda på allt inom planväg nu.

Hata x-trafik!

Jag trodde det var en engångsföretelse förut när nattbussen jag väntade på inte kom. Men jag lärde mig något nytt igår. Sammanlagt fyra bussar som inte kom. Varken 41an eller 1an kom igår vid två tidpunkter. Så det blev först två timmar ute väntandes på bussar som inte kom och sen tog det ett bra tag innan jag hittade en människa med telefon på sig, som jag då lånade och ringde hem med. Det tod då även ett tag för fader att åka in till Gävle. Det var kallt och jag, korkad som jag är, spände mig och fick en lätt migränattack. Men jag kom väl hem någon gång runt tre. Så nu vet jag att jag aldrig mer ska lita på busstabeller när det har med sena tider att göra. Aldrig mer! Hata x-trafik!!!! (Krille det är inte ditt fel att x-trafik kan hoppa och fara, notera det.)

Mörkrädd

Ja det är så man blir mörkrädd. Har det inte gått lite för långt nu?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1470134.ab
Det är ju inte djurplågeri? Jag kan nästan lova att det är nån puckad prylbög som är lika påläst och kunnig som en badboll som har kommit på den här korkade idéen! Usch för mänskligheten! Gud så sur jag blir. Det pucko som ens tänkt tanken på att köpa denna lilla leksak borde skjutas, nu med detsamma. Stackars små fiskar som varken har ett val eller syre. Jag undrar hur dekorationen och själva fisken mår när man tar denna högtalare med sig, eftersom det är till en ipod man ska ha skiten. Bra tänkt!! En annan tanke var mat. Går det att mata fisken och är det tänkt att denna fisk ska leva länge? Denna värld säger jag bara...USCH!

Aftamed åt folket!

Nu har jag testat min munmedicin också. Funkar skit bra och den smakar inte alls äckligt som jag trodde att den skulle göra. Inte blev det nån tjock äcklig hinna som jag trodde det skulle bli heller. Man märker inte ens av det. Helt otroligt. Det är ju skit bra för då kan jag äta allt jag egentligen inte kan äta för att jag får sår på tungan. Yay! Inget kan stoppa mig nu! Mwohahahaha!! Alfta Med åt alla med alla möjliga sår i munnen!

Förövrigt så är det jävligt kallt ute. Det är sådär kallt så att näshåret fryser och ögonloberna torkar och gör ont. Jag har även glömt bort att knäppa på mitt element så det är svinigt kallt på mitt rum nu. Jag skyller på alla filmer, det är tack vare dom som jag glömt bort elementet.
Nu ska jag lägga mig under ett täcke och två filtar och få lite värme. jag börjar bli duktig på att hacka tänder.

Finemang/mindre finemang

Max, tårta, filmer och sällskap, finemang! Våfflor med glass, sova och Will & Grace, finemang! Strömming, lata paddor och julpolly, mindre finemang.. Det äckligaste jag smakat måste vara Xmas-Polly. USCH! Paddorna åt någon enstaka liten bit och sen så såg dom nästan död ut. Min fundering är då, är dom sjuk? Dom brukar bli som galna av strömming. Men jag fokuserar på det som var finemang istället. Smart drag om du frågar mig och bakom ordvalet, smart drag, så finns en tanke på gubben som spelar schack. :D Så cool!

Hjälte

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1438722.ab
Det är så alla borde vara. Skita fullständigt i allt och vara en hjälte. Tänk att kunna säga helt ärligt att man räddat massor med liv. Och sen inte vara mallig över det eller så utan bara vara glad och tycka att det var en ära. Så ska jag bli en vacker dag också. En hjälte som gör hjältedåd för äran att få rädda ett liv. Sen så kan vi ignorera det aktum att hon blandade in gud...

Proud

Jag blev riktigt stolt igår när Aldijana ringde och vela veta hur jag gör min kladdkakssmet. Hon hade t.o.m blivit arg på mig på jobbet för att hon blev så sugen på just min kladdkakssmet. Ja vad ska man säga. Är jag en mästare eller vadå? Hoppas bara att hon lyckades. Jag blev dessutom jätte sugen på att doppa jordgubbar i den omtalade smeten. Så nu kan jag skriva upp ännu en sak på listan med skäl att längta efter sommaren.

Tredagars

Jao..det blev en tredagars.. Jag börjar bli alert igen nu efter en hel dags tittande på film. Måste tillägga att jag älskar Mr. och Mrs. Smith! Klockren! Tillbaka till tredagarn nu.. Det blev ju då krogen i lördags. Efter en väntan helt själv i Gävle i ungefär sådär vå timmar så blev det krogen. Killar säger jag bara. Jag kunde ha blivit bortrövad okej! Väl i värmen så var det trevligt. Jag fick en gratis fylla, men jag tror det låg en tanke bakom den jag. Som kanske en vilja att få se bröst. Snäll som jag är så gav det resultat också. Fan för mig, att jag alltid ska va så snäll. Jag sammanfattar i vilket fall som helst med att det var kul!


Skallningstävling gällande vems tur det var att bjuda....manligt...


Poser och vimmel.


Denna man kom och lånade kameran, vilket resulterade i att hälften av korten var på skor och annat mysko.


Krille försöker göra det bättre för stackars Prasse som hade svetsblänk i ögonen.

Det är jobbigt att vänta på uppladdningen så fler kort än så blev det inte.

Nice!

Das Boot säger allt men jag ska säga min mening också. :P Det var så jävla roligt! T.o.m när jag mådde piss efter uppvaknandet. Jag fick se Mustasch och jag fick en Mustasch t-shirt av Krille också! Thank you! :D Har den på mig idag. Jag tror broder såg lite avis ut. Mustasch var skit bra såklart! Jag är fortfarande öm precis under skinkorna efter att ha suttit på ett räcke och kollat på dom. Men jag är nöjd.Träffade mycket trevligt folk på båten och Angelica umgicks lite med Lillasysters sångare Martin. Martin var så duktig så han missade att kliva av på Åland där dom skulle ha en spelning. Duktig ponke. Min t-shirt funkade skit bra också, jag vet inte hur många det var som kommenterade den, bl.a. två av Mustasch karlarna. :D Åh va kul det va!!! Jag vill tillbaka nu. Måste nämna att det var ett jävligt trevligt sällskap också. Krille fungerar bra som kudde också. :P Jag tog med kameran...men det blev bara fyra kort knäppta så...ja..


Tre första i hytten och den sista i kön in till tax free. Sen så...glömde jag typ bort kameran...

Bak/ätdag

Yes idag har det varit bak/ätdag. Jag började dagen med våfflor, sen så fortsatte jag med choklad och chips. Sen så bakade jag och mor bullar, både kanelbullar och lussebullar. Men innan dom blev klar så hann jag och pappa åka till rusta och dollar....där köpte jag twix som jag åt lite av. Väl hemkommen så åt jag ett antal bullar och efter det har det blivit pizza, mer choklad och twix, mackor, mat och jag planerar att äta mer mackor snart. Hur kan jag vara så liten? Jag äter ju hela tiden!!

Taggad!!

Das Boot!! Taggad som satan!!! Yaaay!!! I'm so happy! Det är inte många dagar kvar och jag LÄNGTAR!

Stockholm och underlig dag.

Stockholm med Marcus och Krille igår. Marcus var lycklig då han fick äta ostbågar och jag fick ju äta rassel så jag var också lycklig. Jag lärde mig en hel del, bl.a. att jag inte ska äta åksjuktabletter någemer. Jag spydde två gånger....när vi kommit fram och gått runt. Jag ber om ursäkt för det! Sorry! Marcus och Krille tyckte nog att Indiska på gamla stan var roligast då det var gångar överallt i källan. Marcus filmade. Vi klarade oss utan regn om vi inte räknar med dom sista metrarna till bilen då. Vi fick äta billigare (97,50 eller nått billigare) på Pizza Hut. Ivan var väldigt bussig. Han hade tydligen fått fjäska för chefen. :P Det är bra att ha syskon som har kontakter. Jag köpte en kudde och ett paket med buddhor på Indiska och Krille köpte tunga och stora grejer till sin broder. Förutom hela grejen med illamående så var det en bra dag.

Syster kom, pratade väldigt mycket i telefon och syster åkte. Vi besökte farfar idag. Han bjöd på glass...som var stenhård. Farfar hann, under dom 20 min vi var där, klaga på att han inte kan ta sig någonstans ute för att det är halt och sedan stoltsera med att han är bättre än alla andra pensionärer för att han kan gå och handla själv. Han är duktig han. Farfar som alltid stoltserat över att han alltid kommer ihåg allas namn....glömde att hans eget barnbarn heter Jeanette. Sen så sa han bara mhm när pappa påminde honom om att Jeanette nyss fyllt år. En bra dag för farfar? Svar: Nej. Sen så satt vi alla utom mamma och kollade på rally. Susanne Norling har kollat på rally idag!! Noterat? Bra. Efter att ha lämnat av (dumpat) syster vid stationen, så åkte jag och pappa och fikade på Gävle bro. Jag och pappa...fikade...! Noterat? Bra. Och nu sitter jag här.. helt uttömd på energi.

Bra dag/kommande dag

Syrran har anlänt. Loving her! Hon är dock lite rädd för paddorna... dom som är så söta och oskyldiga! Jag har fått Rassel idag också. Migränen har förvandlats till lite småvärk bara och allt är över. Jag ska snart åka med Krille till Gävle för imorgon bär det av till sthlm. Sen så ska jag hem till syster igen för hon skulle bara stanna i tre dagar.. TRE?!?! Men hon är här iaf så jag ska inte klaga. Yaay!

RSS 2.0