Surprise

Fick veta att 10/11 så ska jag sitta och sälja mina halsband vid ett loppisbord i Valbo. Yay... Det satte eld i baken på mig iaf. Trots migrän och kramper från helvetet i magen så har jag slavat och gjort halsband idag. Jag kan inte ha köpt alla pärlor helt i onödan, så jag får söka inspiration och tillverka lite smycken. Jag har tagit små pauser och lekt med Pez-Remy också. Han ser ganska elak ut i skumt ljus. Men han ger mig en surprise varje gång jag leker med honom, så han är okej trots utseende. :P

:O

Oh no! Skum-Lasse blev kvarglömd i fredags! Hoppas han lever, annars kommer jag få leva med ångest! Skum-Lasse som var vår nya fest maskot. Vår gamla fest maskot ligger död på soptippen nu, hoppas att Skum-Lasse inte hamnade i sällskap med Berta.

Bläsch!

Det är en sån vecka nu... En bläsch-vecka. Den där veckan när jag känner för att gömma mig under täcket och inte röra mig. Men jag måste väl utstå denna vecka lite då och då jag också. Bläsch! Migränen börja komma smygandes också, så jag funderar på att rada upp värktabletter, järntillskottstabletter, vatten och till nödfall även nått att spy i. Tyck synd om mig!! Jag avundas killar, ni ska vakna varje dag och tänka "Yes, jag är kille och slipper bläsch-veckan!" och sedan dansa en segerdans. BLÄSCH!!!

Typ en rapport

Torsdag: Städade och skrubbade hela Basses lägenhet. Precis som att jag inte skulle klara det? Tsss självklart så klarade jag det! Det värsta var nog snuset, i snuskväg. Det värsta rent allmänt var spisen, så som jag kämpade! Jag var iaf nöjd med resultatet, jag menar spisen blev ju vit. Jag har varit med om värre saker dessutom, vilket är lite sjukt kanske... :P

Fredag, etapp 1: "Roadtrip"!! Men det var egentligen ingen roadtrip....lyssnade inte på Sweet home alabama ju.. :( Men vi åkte bil iaf. Inte lite heller. Och för vadå? Två möss! Åka till Sthlm för att köpa möss, jadu jag säger då det. Vi kom dit runt 18.00 och hann in på Webhallen, sen så for vi hemåt igen. Vissa har ju då påstått att dom åker till sthlm så ofta, men jag börjar tvivla. Jag tror vi alla upplevde deja vu under färden, såg samma vägar och hus minst två gånger. Vi fick besöka Kista iaf. Jag fick dock inte mina kattöron, för att herrarna skulle ha sina möss. Dålig stil! Mc'Donalds suger PUNG! PUNG!
Mongobarnet måste visas, så här kommer en bild
image79

Etapp 2: När vi var tillbaka i Gävle så hämtades det sprit, dracks lite sprit och bilåkandet fortsatte. Bilfärden var väl lite kall och krånglig, men vi tog oss iaf tillslut till John. Vi skulle fira hans lillebrors födelsedag. Marcus och John battlade lite på Guitar hero. Jag tycker att Marcus har bevisat många gånger att han är störd nu. Vi hamnade på Wasteland till slut. Prasse och Basse sjöng karaoki och skrek halsarna av sig, men vi runt bordet hörde inte så värst mycket ändå. Men det var ju bra kämpat! Det dracks cola med både whiskey och rom och det var ju trevligt. Lite smått äckligt sådär...men trevligt. Vissa tycker om att spendera pengar också och vad passar inte bättre än blackjack? Grabbar säger jag bara och skakar på huvudet. Vid stägningsdags så delade vi upp oss och åkte hem.

Lördag: Vissa mår skit bra och vissa mår skit dåligt. Jag tillhör den första gruppen. :D Prasse tillhör den sista. Varför dricker man alkohol om man mår dåligt dagen efter? :P Under väntan på skjuts hem från Gävle så träffade vi på en gammal bekant... det var ju...trevligt. Mycket trevligt. På väg hem får fader för sig att vi ska köpa en mikro. Så han åker till Rusta och köper en... En mikro är ju vad man brukar impulsköpa? Ne inte direkt, men okej, det är ju Inge Norling ändå. :P Dagen fortsatte med tre Austin Powers filmer och massa gotta att äta.
Härmed avslutar Sasse sin rapport.

Inte min kväll

Jag fick veta att jag ska på jobbintervju imorgon 10.30. När mamma kommer hem så får jag veta att jag måste vara hemma vid den tiden och vakta både Pompe och en till hund. Jag blev inte så ledsen men ändå. Nätet håller på och krånglar som satan igen och jag gav upp helt. Är det inte det vi tror att det är nu så får vi ge upp och betala för att Telia ska skicka nån idiot som letar rätt på felet. Yay..... Jag satt och vaskade min kortlek (har fått det som vana av någon konstig anledning) och slutade koncentrera mig. Vips sa det och det flög kort överallt. Jag räknade igenom och det saknas ett kort. Men det gör inget tänkte jag, jag tar ett från den andra leken (där det även fattas ett kort). Är det otur eller vad? Exakt samma jävla kort saknas i den leken också! Hittar jag inte nått av korten sen så blir jag riktigt sur! Jag tror ett av dom ligger innanför golvlisten. Hur lyckas jag? Jag tänkte äta tre mackor för att döva hungern.. jag tappar en av dom på golvet. Det blir jätte kletigt av smör på golvet. Fan va kul! Jag tänker mig inte för utan är så smart att jag börjar på ett halsband. Varit klantig och haft otur en hel kväll och sätter sig med pärlor...smart? Jag tappar påsen med småpärlor och får plocka pärlor från hela golvet. Skjut mig någon!!!!!

Dedikation

Jag dedikerar detta inlägg till Prasse. SUGER PUNG! SUUUGEEEEEEER PUUUUUUNG!!! :D Är det inte vackra ord? Jag föreslår att alla tjejer ska börja använda dessa ord så ofta dom bara kan, speciellt i närheten av Prasse. Jag tror jag ska kontakta en kvinnlig kör som ska följa efter Prasse en hel dag och sjunga SUGER PUNG. Det skulle vara ett nöje. :D SUGER PUNG!

Fem myror är fler än fyra elefanter

Nostalgi eller vad? Sådana barnprogram görs inte idag. Nu görs det porriga barnprogram som Dora utforskaren. "Long one, short one"  Superted var också ett bra barnprogram och alla gamla disneyprogram. Dom nya suger pung! PUNG säger jag! Notera betoningen på PUNG!! Denver var också en sån där klassiker. Dagens barn borde enbart få titta på det jag tittade på när jag var liten. Ja jag har varit mindre! Jag tror dom skulle må bättre psykiskt då. Ingen Dora utforskaren. Dagens leksaker är ologiska också. Alla moderna leksaker ser ut som om en vuxen människa har rökt på och designat det som dök upp i skallen. Ingen logik alls. Det var bättre på 80-talet!

Skönt

Det är en sån otrolig lättnad och jag kunde inte låta bli att le. Nu känns det lättare att ordna saker och ting. SÅ mycket lättare! Det är nästan så att jag känner för att fira...nästan.. Yay! Nu är det snart helt över och jag slipper bry mig. Jag SLIPPER! :D Jag ska fan fira! Jag tror jag ska fira med whiskey och cola ikväll.
   Jag har vunnit en kjol på tradera också för en tia. Den ser så fin ut. Jag är så duktig! Jag funderar på att buda på fyra glas och assietter från samma säljare. Jag tror det skulle vara snyggt att duka med dom.
Hittat massor med pärlsidor idag också. Synd att jag är fattig och inte kan handla från någon av dom. Det blir ju snabbt dyrt när jag ska handla från sådana sidor... :P
Det är en skön dag idag!

Usch

Gjorde ren pumpen till akvariet idag. Fy i helvete! Det luktade vidrigt och såg usch ut och kändes förfärligt. Hur kan två så små varelser skita ner så jävligt på så kort tid? Det är alltid lika äckligt. Gegg....usch!

HAT

Såååå nära *måttar en halv jävla centimeter med fingrarna* är jag ifrån att göra nått riktigt korkat!!! Som att kasta datahelvete i väggen!!! Jag lovar jag gör vad som helst för den person som fixar det förbannade nätet!!!!! VAD SOM HELST! Jag vill göra illa någon!!!!!!!!! Jag vill skrika ord som FITTA!!!! AAAAAAAAAAHHHH!!!!! Hat är vad jag känner!!! HAT!!!!

Hundvakt

Dagen började 06.40 efter mindre än tre timmars sömn. Jävla tv-apparat!! Jag låg och vred på mig i tio minuter ungefär och sen for jag upp, jag måste ju hålla vad jag lovat. Jävla pucko jag är som lovar saker!! Snabb som en oljad blixt slängde jag på mig kläder och sprang (gick/släpade mig) ner för trappen, där moder stod påklädd och redo att gå ut i kylan. Susanne tänkte what the heck och gick ut efter moder för att vänta på att valpen (byrackan) skulle dumpas. Dom skulle komma 07.00. Var det tänkt iaf. 07.15 ringde dom och sa att dom var på väg, det innebar att det skulle ta en halvtimme cirkus. Vilket i sig innebar att jag gick upp en timme för tidigt. Jävla skit att jag ställde om klockan på DS:n, som gick en timme fel. Susanne andades djupa andetag, åt frukost och höll på att somna vid matbordet, men klarade sig. Varför går folk upp vid den här tiden? När valpen (byrackan) äntligen kom så släppte hon ett lass på gräsmattan och visade stolt upp en åksjukespya i bilen. Som tur var så har jag en moder och en fader som bara älskar att rensa och göra rent efter andra, så jag slapp. Vad var det jag skrev i gårdagens blogginlägg? Nått om en känsla har jag för mig... Kunde dagen ha börjat bättre? Som tur var så gick det bara bättre där efter. Annars hade valpen (byrackan) fått ångra sig! Hon var så jäkla ettrig och ja..jag hittar inte ord. Hon heter egentligen Peggy...btw.. Det gick verkligen inte att koncentrera sig på något annat än Peg när man var ute med henne. Hon får för sig att få glädjerus lite då och då och är man inte med då, ja då får man leka jaga. Jag är öm i händerna efter allt plötsligt slitande i koppel. Det är inte så att hon är för stor och stark, snarare att hon är lurig och exploderar av glädje rätt som det är. Jäkla byracka! Stackars gamla Pompe tröttnade rätt snabbt på allt hoppande och naffsande. Han visade vart skåpet skulle stå och lärde Peggy hur man busar med pinnar. Någon måste ju lära hunden att vara hund. Peggy har förövrigt en väldig förmåga att sätta sig på mig eller i mitt knä, förstår inte varför. Hon tyckte inte om Pompes borste heller, den försökte hon döda. Byracka!

image78

En konstig känsla

Imorgon ringer min klocka 06.30. Det var länge sen jag behövde kliva upp så tidigt. Jag ska gå ut och ta emot en valp som jag ska sitta vakt åt. Varför då kan man undra sig? Jo för att när min moder frågade "Om tre veckor ungefär, kan du sitta hundvakt då?" så tänkte jag att ja men det är långt dit. Men vad spelar det för roll att det är långt kvar? Nu sitter jag här med världens huvudvärk efter att ha plockat på mitt rum. Jag orkar inte ens gå ner för att hämta kalaspuffar i oboy. Som man förövrigt kan äta alldeles utmärkt! Morgondagen kommer nog sluta i katastrof med behov av magpumpning på en valp. Jag har en konstig känsla inför morgondagen.

Ett ord

Jag har under hela dagen haft ett ord i skallen; Atom. Atom har upprepats hela dagen på det enda rätta sätt man kan säga det. Jag behöver något annat att tänka på.

Rapport

Susanne Norling avlägger rapport om spel/film/sovakonstigt/godis/fiskhelg:

Det började på fredagkväll, då det fortfarande var tv-spelshelg. Medlemmar, till en början, var; Sasse, Prasse, Basse, Masse och Kasse. Då alla medlemmar samlats efter inhandling av föda startades spel åt både höger och vänster. Jag kan med stolthet visa upp bildbevis på hur mäktig vi var under vår spel/film/godis/fiskhelg.


Ser ni? Ecco på TVÅ skärmar! TVÅ!

Förutom Ecco så spelades det, mest, Lemmings, blandad kompott av fighting spel och Guitar hero, men även andra spel som Sonic, Super mario, Timesplitters, RE4, Super smash bros m.m m.m.
Det som från början var en spelhelg blev inte bara det i samma stund som filmer och serier startades. Det sågs bl.a. Little Nicky och nån annan Adam Sandler film som spolades igenom, början på Hercules in New York, Myggan och BloodRayne 2. Inte nog med att spelhelgen inte bara var en spelhelg så blev medlemmarna fler stundvis under helgen. Vi fick besök av Härner, Härners brud och Chee0 också.
  När det var sovdags runt 05.00 tiden natten till lördag så bestämde Masse sig för att sova på golvet, övriga sov normalt trots omständigheterna. Vissa tycker att det är onaturligt att sova som en boll, eller som Sonic som dessa vissa säger, men det är det enda rätta sättet! Runt 08.00 morgonen till söndag bestämde vi oss för att sluta titta på tv då barnprogrammen slutat och la oss för att sova. Prasse tog tresittssoffan, Basse tvåsittssoffan, Sasse fotöljen, Kasse golvet och hör och häpna Masse tog extrasängen!! Alla sov bra (skapligt iaf) även om det var uppochner, stönandes eller ihoptryckt i en för liten soffa.
  Ett tema vi hade var godisätande. D.v.s vi jävlades med Prasse. Vi åt och åt och åt och när vi inte åt godis så åt vi mat och med mat menar jag MAX! En viss person åt inte mat eller godis, enbart för att vara speciell. Det är där fiskhelgen kommer in. Herren som alltid ska vara så jävla speciell satt och åt TONFISK! Det var så hemskt, det var som en evighetsmardröm som skulle förpesta alla andras liv i all evighet!! Han stank, vi stank och lägenheten stank! Men herren fuskade och föll för grupptrycket och åt popcorn. Vi uppfann ett nytt popcorntrick som Prasse var skitkass på. Så Kasse fick hoppa in och hjälpa honom. Jag tror vi lyckades till slut.

Jag avslutar rapporten med bilder

Först mingelbilder


Mina glass-strumpor


Frukta blixten bilder


Test utan blixt (På gnällspikarnas begäran)


OBS! Alla skrev bilder har jag lagt i min privata samling. Om du ber riktigt snällt så kan du få dom skickade.

Barbie

Jag läste nån artikel eller var det var inatt när jag var som tröttast. Det handlade om dom verkliga barbiedockorna. Massor med mått och storlekar stod med i texten och dessa mått och storlekar jämfördes med en barbiedockas mått och storlekar. Jag kom fram till att jag är en verklig barbiedocka! JAG! Sug på den ni! Det stod även att de verkliga barbiedockorna oftast har mycket problem med rygg, ben och leder. Vad har Susanne Norling? Jo väldigt mycket problem med just rygg, ben och leder. Detta beror ju då på att barbie är oproportionelig och är inte... jämt fördelad. Ska jag vara glad för att jag är en verklig barbie eller ska jag börja deppa? Jag känner för det sista. Vad gör man när man är ojämt fördelad?

NOOOOOOO

I'm being raped by the weather!! Det har börjat snöa!!! Nu är det inte långt kvar innan vädret kämpar för att se människor göra sig illa p.g.a vädrets lömska knep! Nu är det inte långt kvar innan vädret gör allt i sin makt för att se norden utplånas av köld! JAG VILL INTE! Inte än, det kan vänta till julafton och sen sluta i mitten av januari. Hade jag varit moderjord så hade jag sett till att alla skidnördar fick ha sin vinter vid polerna! Men nu är inte jag moderjord och därför så måste snälla människor som jag bli raped by the weather ones again!
NOOOOOOOOOOOOOOOOO

Duktig vovve

Jag var så duktig att jag går ut och krattar vår gigantiska gräsmatta så petigt jag bara kan. Samtidigt ligger min hund och sover på gräsmattan så snällt, under HELA tiden. Men när jag skulle kratta ihop det sista till den sista lövhögen då får vovven för sig att lägga sig precis där, i lövhögen. Han är ju smart den jäkeln också för han vet att jag bara tycker sådant är gulligt, så han börjar åla tunr i lövhögen och kastar omkring löven med nosen. Nu ser det likadant ut som när jag började. Duktig vovve!

Pucko

Det är vad jag är. Jag var för ivrig igår. Man måste ju fan få 5000 läsare under en månad för att kunna få tre öre per klick sen. Jag menar vem fan måste man inte vara för att få 5000 klick på ens blogg? Eftersom att jag inte är så jätte känd, jag är ju känd och populär och sådär men inte så känd, så tar jag bort bloggen på metro och fortsätter här istället. Jag är SÅ krånglig, men underhållande enligt vissa. Jag är ett jätte pucko ibland!

Ny blogg!

Har börjat en ny blogg. http://www.metrobloggen.se/Lavica

Oh happy day

Jag har hittat ett billigare ställe att köpa pärlor och sådant ifrån. Så nästa gång jag köper pärlor så blir det billigare och man får rabatter på den nya sidan jag hittat. Yay *med ett litet skutt med uppsträckt arm och knyten hand*!! Som jag har letat! Jag blir glad av väldigt lite har jag märkt. Men det är ju bra.
   Jag gjorde klart det jäkla halsbandet som jag började på igår. Det blev faktiskt skit bra. Ännu en liten sak som jag blir glad av. Någon måste älska det och köpa det.....dyrt får jag hoppas.
   Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem från affären så jag kan baka kladdkakor. Kladdkakor gör mig också glad. Senare ikväll kommer jag vara en lycklig människa. Det krävs inte mer än två bra händelser och kladdkaka för att göra mig glad. Oh happy day!

Gardellcitat

Lars-Erik drog den gamla "optimisten säger att glaset är halvfyllt, pessimisten att glaset är halvtomt?" jag svarade: "Jag struntar i vilket, jag vill veta om det är alkohol i?" och så skrattade vi. Men det är absolut sant. Både optimisten och pessimisten tänker fel. Det är inte mängden utan innehållets kvalitet och beskaffenhet som gör innehållet intressant.
Jonas Gardell

Need money...NOW!

Det börjar bli tjatigt att vara arbetslös nu. Trött på ekot i plånboken. Jag vaknade imorse och tänkte "Ne fan jag måste sälja halsband som en tok nu, bäst att sätta fart!", men har jag ens gjort klart det halsband jag började med? Svar: Nej. Jag började och fick upp en bra fart i början där, sen tyckte jag att det var så jävla fult så jag gav upp. Jag höll på att bli glad när pappa sa att han hade pratat med "dom på statoil" om jobb, helt på eget behag btw. Men sen när han sa att det var här i S-viken uppe i korsningen så blev jag besviken. Jag vill inte jobba där, okej typ statoil på gävlebro där ingen skulle känna mig, men statoil på gävlevägen???? Hur tänker karln? Tur att dom inte kommer höra av sig, får jag hoppas! Då går jag hellre arbetslös. Även om jag behöver pengar.... sooo bad! När jag väl har orkat gjort en hög med halsband så är det väldigt välkommet att köpa typ...julklappar till dom som verkligen förtjänar en fin vältänkt och välgjord present!

Lekt fotograf

Började dagen med en promenad efter ån med doggie. Jag har aldrig sett nån pissa så mycket, varannan meter stog han och pissa. Det gick ju skit bra att knäppa kort när man måste akta sig för pisshunden hela tiden. Jo tjena. Men lite kort blev det, som var bra dessutom.



Var till forsbacka med far och mor, jag sprang runt och kände mig flummig vid forsen. Jag knäppte kort som en vilde. Bilderna blev skit bra! Kanske för att det lätt blir bra bilder om man knäpper på redan perfekta platser, men ändå. Jag tar åt mig äran :P



När jag kom hem så kände jag för att fortsätta leka fotograf så jag släpade, ja jag fick släpa med min hund, ner till hamnen. När vi väl kom förbi den där här-vänder-vi-och-går-hem-gränsen så sprang han på så jävligt att jag fick tjata på honom att stanna. Men men, nog om Skräpen. Jag tog lite kort vid hamnen också, men det är så tråkigt och förstört där nu. Jävla båtägare!!



Jaja det blev väldigt mycket kort, men dom är tagna av en mästerfotograf så det är lätt att stå ut.....hrmm. Tänkte ringa runt till vårdhemmen i Gävle nu. Ciao!

Förbannad!

Jag blir så förbannat arg! Har lust att kasta nått hårt i väggen! Hur fan tänker människor? Föds vissa med dolda extrema skador i skallen?? Som enbart visar sig när dom känner för att vara extra jävla korkad? Fan va trött jag blir! Usch!

Löv

Dom flesta vet att jag har kämpat som en tok för att få ett kort på fallande löv den här hösten. Jag har äntligen lyckats!! Även om bilderna inte direkt är så som jag vill att dom ska vara, så finns det löv på bilderna! Notera att jag inte är stolt över bilderna i sig, dom är inte vackra, snarare över att jag äntligen lyckats!



Förövrigt så håller min säng på att braka ihop...IGEN. Skenorna sänghelvetet ligger på viker sig utåt. så min säng håller på att ramla ner i golvet. Förra gången det hände så var det brorsan som slängde sig ner i den. Den här gången vet jag inte vad det beror på, det kan vara broder och moders dagliga besök framför tv:n. Jag skulle behöva ta en tripp till IKEA och köpa sängben. Då skulle jag kunna somna lugnt iaf. Men men jag får väl vakna av en duns i golvet och märka att det var min kropp som orsakade dunsen någon natt här. Ciao så länge!

Klappat och klart

Nu är det för sent Prasse! Nu är biljetter bokade! There's no turning back. Mohahaha! Jag ska få se Gardell!!!! :D *Överlycklig* Jag tror det här kommer bli den bästa födelsedagen i mitt liv. Hur grymt är inte det? Yay!!! Oh happy day!

Duktig Sussi

Jag tog ut min ilska på mitt rum idag. Det har plockats, dammsugits, blivit bytt i sängen och det har skurats. Det blev så mysigt på mitt rum att jag var tvungen att tända alla miljoner ljus jag har på mitt rum. Broder kom in och sa att han inte kunde andas här inne... :P Men det är mysigt, trots sådan syrebrist att hjärnan emigrerar! Jag skurade alla golv på övervåningen dessutom och kämpade och parade ihop hela familjens förråd med strumpor. Jag har varit så duktig idag. Lite av min ilska har försvunnit också.
Jag avslutar med tre Gardell citat.

"Har alltid gillat synd. Och synden har gillat mig."

"När människor dödar en mördare har inte antalet mördare minskat. Antalet mördare är konstant. Därför hatar jag vapen."

Nu det bästa: " Det finns cirka tre miljoner vuxna män i Sverige. Genomsnittslängden på en erigerad kuk är 15,4 centimeter. Sammantaget har vi då 46,2 miljoner centimeter - eller 462 - kilometer erigerad kuk i Sverige."

RSS 2.0